Asistent pedagoga - mzda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mám jako AP úvazek 24 hodin (21+3) a mám 8.700 hrubého.
To je maras a doklad o tom, jak naše společnost podporuje školství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No, tak to je teda síla… ![]()
Strašný, jak je práce ve školství nedoceněná…
Jinak mě to učení snad vyjde, takže to je pro mě informativní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi. Momentalne jsem na RD, po RD bych rada pracovala jako AP - mam VS + dodelanou pedagogiku. Jak jste shaneli misto? Premyslela jsem, ze donesu (nebo poslu) zivotopisy na okolni ZS. Nevim jak to funguje, je realne, ze by se mi nekdo ozval, nebo maji prednost asistenti pres urad prace?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Banshee Určitě osobní kontakt a tak, jak jste psala. Z úřadu práce si zaměstnavatelé takové pozice neradi obsazují. Sama jsem byla svědkem toho, že kurzy apod. si dnes dodělávají i lidé, co nemají sebemenší zájem. Jen proto, aby na pracáku vykazovali činnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka Dekuju, ja jsem z Plzenska, rada bych praci tady v nejblizsim okoli, max. v okolnich vesnicich, protoze co si budeme povidat, s platem AP se nevyplati dojizdet moc daleko
Idealne tady primo ve vsi, mame tu oba stupne ZS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je nejlepší obejít si školy, zkusit se dostat k řediteli a nechat jim tam životopis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Banshee ale teď je zrovna nejvhodnější termín-v květnu a červnu se rozhoduje o asistentech (podle doporučení PPP)
a s VŠ s pedagogikou chceš dělat asistentku???Není to i uznaná kvalifikace pro 1. stupeň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvulinkaH Mam titul BcA a dodelala jsem si kurz pedagogiky podle zakona 563/2004. Ucit na prvnim stupni nemuzu, jen na stredni skole. A ucit stejne nechci. Asistent pedagoga je maximum, co jsem ochotna podstoupit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Banshee Já mám taky VŠ pedagogickou, aprobaci mám pro 1.st. ZŠ i MŠ, ale učit taky nechci. Toho asistenta považuji tak akorát. Chci pracovat s dětmi, ale pouze na ty 4 hodiny denně, které po mně jako asistentovi chtějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka jen 4 hodiny denně??? U nás má asistentka tolik, co žák (tzn. 28-30) + dozory+ odpolední doučování (2 hod)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvulinkaH záleží na tom, u koho asistentka je. Pokud je to prvňák, tak se u nás dává 22 hodin, 20 je přímá práce a 2 hod. nepřímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obešla jsem několik škol, kde hledali asistenty. Vždycky jsem šla na hodinu do třídy, abych viděla jestli si s učitelkou sedneme. Na některých školách chtěli asistenta na plný úvazek, někde na 25 hod., někde chtějí dozory, někde chtějí účast na pg. radách. Já nastupuji ke čtvrťákům, opravdu jenom na 20 hod. Mají sice denně 5 hod., ale ty 5.hod. si uč. plánuje tak, aby tam asistent nebyl tolik potřeba, bez dozorů a pg. rad. Hledala jsem právě tak, abych pracovala skutečně jenom na poloviční úvazek. Byla jsem teď rok a půl mimo školství, po dětech se mi stýská, ale chci to jenom tak jak píši - z více důvodů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit