Aspergerův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jamuna
2.6.12 14:24
@sieta.m píše:
Taky si myslím, že manžel určitě aspergův syndrom nemá. Já znala jednoho asperga-téměř nemluvil, jedl jen asi 3 jídla a byl v plným invalidním důchodě. Nemyslím si, že člověk s Aspergovým syndromem by dokázal bez problémů chodit do práce, namluvit si ženskou, pořídit si rodinu a běžně fungovat. :think: Pokud máš i tak pochyby, přemluvila bych manžela k návštěvě odborníka.

Ahojky tak tě vyvedu z omylu, spoustu aspíku v dospělosti téměř nelze odlišit od normálních lidí ! Záleží jak silně má AS poruchu, takže může být jen že má afekty tj. je výbušný, špatně snáží změny ap, nebo je tichý a uzavřený do sebe.Můj otec byl AS a kromě těch afektů byl velice inteligentní a pracoval jako osvč vydělával hodně,a o rodinu se staral. :mrgreen: mamka s ním vydržela a vychovala s ním 3 děti :lol: no pravda je že společenský moc nebyl 8o byl uzavřený kamarády moc neměl jo a většinu času strávil v práci to ho dost naplnovalo myslím jeho ego…čím víc vydělával tím víc byl spokojenější, v citové oblasti vůči nám byl bohužel jiný (nedával najevo city) a když tak svým zvláštním způsobem. :nevim: Nejvíc byl foxovaný citově na mamku

• Citovat
  • Upravit
tygrtygr
13.9.12 19:35

Mám známeho co má aspergruv syndrom a je řidičem autobusu je to možné?

• Citovat
  • Upravit
sophinka
13.9.12 19:39
@tygrtygr píše:
Mám známeho co má aspergruv syndrom a je řidičem autobusu je to možné?

co to je za otázku? proč by to nebylo možné 8o

• Citovat
  • Upravit
tygrtygr
13.9.12 19:42

No když má aspergruv syndrom se divým že mu daly řidičák je takový zvláštní a sám se my přiznal že má tu poruchu?

• Citovat
  • Upravit
7499
13.9.12 19:46
@tygrtygr píše:
No když má aspergruv syndrom se divým že mu daly řidičák je takový zvláštní a sám se my přiznal že má tu poruchu?

Normálně na toto nereaguju, ale nedá mi to - a ty víš, co je aspergerův syndrom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.9.12 19:46

Aspergr není kontraindikací pro ŘP. Záleží na formě.. Pokud udělal standartně řidičák, není problém.. Trochu nechápu otázku, u spousty lidí to totiž ani nepoznáš, že tenhle syndrom mají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
13.9.12 19:51
@tygrtygr píše:

no a co, že má aspergera :roll: kdyby neměl třeba ruku tak tvůj dotaz chápu, ale myslím, že jsi dost mimo.

• Citovat
  • Upravit
7499
13.9.12 19:54
@sophinka píše:
no a co, že má aspergera :roll: kdyby neměl třeba ruku tak tvůj dotaz chápu, ale myslím, že jsi dost mimo.

pod to bych se podepsala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.9.12 19:57

@Bella29 viděla jsem paní, co řídí nohama…
To je sranda když někdo píše o něčem, o čem moc neví

• Citovat
  • Upravit
sophinka
13.9.12 20:00

@byron tak to já taky, ale alespoň bych chápala proč se ptá… :mrgreen: Jenomže člověk který ví o aspergerovi s prominutím h.vno a píše jak je ten člověk divnej a jak je možné že řídí… skoro mi to přišlo, že hned po emiminu bude psát na jeho zaměstnavateli jestli ví koho si hřeje na prsou :zed:

• Citovat
  • Upravit
byron
13.9.12 20:02

@sophinka no hada ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
7499
13.9.12 20:05

@sophinka Já jsem pochopila jak to bylo myšleno ;) Upřímně řečeno mě ten dotaz spíš dost rozčílil, tak jsem se raději ani nerozepisovala, abych nemusela být jízlivá :zed: Kdyby si tygrtygr přečetla alespoň první stranu téhle diskuse, našla by tam seznam významných lidí, kteří trpěli nebo trpí nějakou formou PAS a nemusela by se takhle blbě divit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tygrtygr
13.9.12 20:10

Mě to jenom zajímalo jak to je s tím řidičákem já to zle nemyslel já sem to nevěděl že aspergr muže mít řidičák.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
13.9.12 20:12
@tygrtygr píše:
Mě to jenom zajímalo jak to je s tím řidičákem já to zle nemyslel já sem to nevěděl že aspergr muže mít řidičák.

jako že sis myslel/a že řídí bez řidičáku, když je,,blázen,,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.12 21:06

Tak třeba já jsem Asperger. Manžela jsem si našla normálně, žiju normální život, s odezněním puberty odplynuly věci jako to, že jsem byla schopná celý den nepromluvit ani slovo, i nerozhodnost se hodně zlepšila. Občas bojuju s tím, že něco nestíhám, neboť jsem nechala vše na poslední chvíli, ale k životu to je, i k tomu „běžnému“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA