Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak to jste měla dobré, já si beru dvojlůžkový, protože jednolůžák stojí moc peněz. Jinak jestli máte Facebook, tak je tam taky uzavřená skupina Aspergerův syndrom, tak se tam můžete přidat.
Facebook mám, ale nechodím tam, jen vyjímečně, když prozvoní bratránek z Anglie, protože jemu tam funguje jen chat a ne skype. Já celkově nemám moc času, teď jsem se vrhla na studium středověké Anglie a války růží, cele mě toto téma pohltilo
na dovolenou jsem si vzala jednu knihu o tématu a málem jsem se zapomněla vykoupat i v moři, jak jsem pořád četla a pak na hotelu brousila po googlu v telefonu kvůli dalším informacím, manžel mi vyhrožoval že mi knihy i s telefonem zamkne do hotelového trezoru ![]()
Tak to je dobře, že máte takové zájmy a nenudíte se. Už máte vybranou porodnici, kde budete rodit?
Nudu vůbec neznám
Rozhoduji se mezi třemi, které jsou do dvaceti minut autem ode mne, ale zatím nemám vybranou. Ale ani jedna, co říkaly kamarádky které mají mrňata, není přecpaná, takže nebude problém.
Tak to je dobře. Mě někdy dělá problém zabavit se, umět naložit s volným časem.
Já bych naopak potřebovala, aby den měl více času, kdo to má všechno stíhat? ![]()
To máte dobré. Když jsem třeba sama doma, nebo v lázních nebo někde, tak se většinou zabavit umím, ale když jsem s rodiči, je to horší většinou - je to individuální.
Berete si do porodnice notebook, nebo to tam zvládnete bez internetu?
Mám internet v Xperii, pracovat tam nebudu, takže mi telefon bude stejně jako na dovolené stačit, je tam sice prý něco osekaného, ale google, wikipedia, mail a emimino mi fungují bez problémů, tak nevím, nejspíš nejdou nějaké podružné aplikace.
Ahoj,
koukám jak se tu rozproudila diskuze v téměř mrtvém tématu
. Když už jste se takhle rozpovídaly, s dovolením to využiju: je to sice trochu předčasné, protože zatím běží pilotní provoz, ale včera jsem spustil nový web o autismu (oficiálně startuje příští týden). Samotný projekt, jehož je web pouhá špička ledovce, je dost rozsáhlý, ale myslím, že ty stránky budou taky dávat smysl i samy o sobě - počítám s tím, že citelnou část obsahu budou tvořit AS jako já. Píšu to proto, že pokud byste měly chuť třeba něčím přispět, budu velmi rád. Web má adresu http://www.adventor.org/. Nebráním se jakýmkoli nápadům či návrhům ![]()
@MichalRosky - no to je super, ten web vypadá zajímavě
Pošlu link i kamarádům ![]()
Ano, vypadá to, že to bude mít úspěch - už se mi ozývají autisté, kteří by také rádi psali články a rozhovory. Jsem opravdu rád, že jsou ohlasy zatím jen kladné - ten web mě stál obrovské množství práce a čeká mě jí ještě víc, ale to všechno se dá dělat jen když to má smysl ![]()
@MichalRosky - už mám taky jeden pozitivní ohlas od kamarádky
Obě jsme se registrovaly, zatím nám teda nejde přihlášení, ale předpokládám, že to se vychytá, ne? ![]()
MichalRosky - děkuji za zajímavý web, taky jsem se zaregistrovala.
Anonymní - to je dobře, že budete mít v porodnici přístup na internet.
Opravdu děkuji za uznání. Ty potíže s registrací mohou souviset s tím, že maily z domény adventor.org do domény seznam.cz mají občas divné zpoždění - řeším to intenzívně s techniky.