Astma bronchiale u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
15.2.17 15:26

My máme ten flexotide a při zhoršení ventolín, plus na noc při dušnosti dithiaden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
15.2.17 15:30

Ale co bych jí měla dávat místo mlíka? takový malý dítě většinou často pije mlíko, myslíte takový to bez laktozy z lékárny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.2.17 15:45

@tanyya Napadá mě, pila by vám např. mandlové mlíčko? Já ted přesně nevím, jak je to tak u malých dětí. Mumsí mít to mlíko, nestačil by třeba čajík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.2.17 15:48

Sice to trvá hodinu a je to ve slovenštině, ale hodně věcí mě to objasnilo…
 https://youtu.be/vN0ape6tGNE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
21.2.17 10:45

Tak doktorka mi řekla, že prý když jí to chutná, tak to má pít, a pokud samozřejmě nemá žádný exém. Chtěla jsem se ještě zeptat, doporučil byste někdo nějaké konkrétní místo ideální pro malého astmatika na dovolenou? Chtěla bych samozřejmě něco klidnějšího ne 5 hvězdičkový hotel plný opilých turistů… Nikdy jsme nebyli u moře takhle společně, ale uvažujeme o tom, i doktorka řekla, že to může pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
21.2.17 14:03
@Petulka1234 píše:
Sice to trvá hodinu a je to ve slovenštině, ale hodně věcí mě to objasnilo…
https://youtu.be/vN0ape6tGNE

nechce se mi na to dívat, ale v podstatě bychom asi neměli pít mléko, ne? Žaludek na to nemáme stavěný. Jak bývají ty soutěže v pití tekutin, tak mléko bývá nejnáročnější, rychle zaplní žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
21.2.17 14:33

@Havran007 nemohu přesně řící, jak je to doopravdy s mlékem, mléčnými výrobky, jen dle videí, dokumentů, přednášek jsem se rozhodla, že se budu co nejvíce vyhýbat mléku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
21.2.17 20:22

@Havran007 https://youtu.be/SuG5g0pY1V4

Třeba i tohle by mohlo pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
21.2.17 20:24

Omlouvám se, spletla jsem si video, zde je to, co jsem vám chtěla poslat prvně

https://youtu.be/PiB3Fogftak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.2.17 07:06
@bimbama píše:
Já jsem sice dospělá, ale astma mám od dětství. I alergie. Jeden čas jsem na tom byla s dýcháním hodně špatně, ale potom mě na alergologii díky lékům daly do pořádku. Ale léky beru stále. Tak Vám držím pěsti. Léky na astma jsou ale dnes velmi kvalitní, šetrné a hlavně pomáhají.

mě tedy léky na astma strašně utlumují a na alergii mi přijde, když je beru stále, že přestanou učitnkovat, tělo je již nechce.je to zážitek mít astma a alergii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.2.17 07:07
@tanyya píše:
Tak doktorka mi řekla, že prý když jí to chutná, tak to má pít, a pokud samozřejmě nemá žádný exém. Chtěla jsem se ještě zeptat, doporučil byste někdo nějaké konkrétní místo ideální pro malého astmatika na dovolenou? Chtěla bych samozřejmě něco klidnějšího ne 5 hvězdičkový hotel plný opilých turistů… Nikdy jsme nebyli u moře takhle společně, ale uvažujeme o tom, i doktorka řekla, že to může pomoci

pomáhá Chorvatsko- je tam hodně slané moře, pobyt minimálně na dva týdny. jezdíme do kempu od ck Vicktoria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.12.19 21:33

Uz nevim co dal

Uz nemuzu, dusi se mi dite a ja mam strach na pohotovosti nas odp vypakovali…
Poblil se, kasle davive, breci, dostal ventolin po 20 minutach ted prednuson… Nevim jak mu pomoct😕je mi z toho zle, kdyz v7dim, jak by chtel spat a nemuze😓 😓 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.12.19 21:48

@PetraMerry Zkus zvlhcit vzduch a dechovou rehabilitaci. Mě to vždy pomáhalo. Pokud se nebude lepsit, tak zpatky na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
16.12.19 21:53

Nechápu, že když nezabral prednison a ventolin co dvacet minut, že ho nehospitalizovali 8o nás vždy okamžitě poslali do nemocnice. Jinak ano vlhký vzduch, ( mokrý ručník k posteli) podložit hlavu. Taky se dává ještě fenistil nebo něco na alergii. To je hrůza. A měřili mu saturaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64992
16.12.19 21:55

Zkuste hoo nechat sedět s tak spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie