Audioknihy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
11.11.14 21:24

Ahoj, nevíte kde se dají sehnat nějaké zahraniční audioknihy - na KMS něco je, ale málo:-) Ideálně nějaká takováto zahraiční stránka, kdyby někdo věděl…momentálně se marně snažím o nalezení Malého poseroutku v angličtině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
12.11.14 09:22

@Klarindas na youtube je spousta audionahrávek v angličtině, zkus se podívat tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.11.14 13:10

A celé knihy? Já našla ukázky nebo zrušená videa z důvodů autorských ráv. A jak se dá z you tube stahntnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.11.14 09:55

@Klarindas já myslím, že jsem tam našla i celé knihy. Existuje program youtube downloader, který to stáhne… ale jako video. Nebo potom existuje program MP3 recorder, který ti nahraje do pc to co v pc slyší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.11.14 23:42
@minkar píše:
@Klarindas já myslím, že jsem tam našla i celé knihy. Existuje program youtube downloader, který to stáhne… ale jako video. Nebo potom existuje program MP3 recorder, který ti nahraje do pc to co v pc slyší.

já si z youtube podobně stahuju písničky a mám je bez videa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.11.14 13:05

@sunnyn asi záleží na nastavení výstupu, já to nedělám, takže nevím přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.14 12:11

Zitkovske bohyne! Paradne zpracovane! A to jinak audioknihy moc nemusim, neb ten hlas mi uz podsouva urcity druh prednesu a me rusi, ze si to nemuzu podle svyho. :-) Ale tento roman od Tuckove fakt udelali dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.12.14 09:11

@minkar Tam MP3 recorder jsem si stahla, zkusila, vypadalo to slibně, jenže nic se nenahrálo, resp. nic není slyšet - co jsem mohla udělat špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.14 09:24

@Klarindas @minkar nerada vam do toho vstupuji, ale mohu se zeptat, odkud co chcete nahravat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.12.14 11:46

Tak v rádiu třeba běží dost zajímavých věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.14 11:54

@Klarindas pokud chcete nahravat z Ceskeho rozhlasu, zkuste perfektni a velmi jednoduchy programek, ktery napsal muj kamarad. Na webu www.fenzik.cz pod odkazem CRo stream. Je to superni, navolite si, co si chcete nahrat, jen nechate bezet ten program na pozadi ve Vasem PC, muzete od toho odejit uplne pryc nekam a on Vam to v tu danou hodinu pohlida a nahraje. Ja si tak nahravam napriklad sobotni rozhlasovy hry a nedelni pohadky, ktery bych normalne nestihla, ptz v tu dobu u kompu normalne nesedim. :-) Program Vam je nahraje do mp3, takze se uz pak nebudete muset zabyvat nejakym slozitym prevadenim do nejakyho prijatelnyho formatu. Maximalne si odstrihate pripadny reklamy nebo zacatky a konce, pokud Vam to tam nahraje napr. uvod hlasatelky, a je to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.4.15 15:39

Ahoj, už druhý den mi nefunguje KMS - nevíte co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
21.4.15 17:13

@Klarindas taky by mě zajímalo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.4.15 18:06

Nějaké nespecifikované problémy, ale večer by to prý mělo jít.

Jestli někdo nezná, ještě je jedno podobné fórum: do-ucha.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Teru.linka20
18.2.16 16:09

Ahojte potřebovala bych poradit nějakou audioknihu na způsob panství dautn (nevím jak se to píše)nevíte někdo o něčem??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!