Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky držím Vám co jdete palce! Já už mám augmentaci po miminku za sebou a jsem nejvíc šťastná! Kdo jste z Prahy a ještě nevíte, kam na zákrok jít. Doporučuji kliniku GHC u Václaváku! Jsem naprosto spokojená a moje prsa jsou prostě nádherná no..
good luck všem!
AHOJKY KOČKY, TAK ZÍTRA RÁNO NA KREV A V ÚTERÝ JDU NA TO. DĚKUJI ZA PODPORU.
UŽ SE TĚŠÍM, ALE TAKY ZÁROVEN NESPÍM ![]()
@Léňa 1974 píše:
AHOJKY KOČKY, TAK ZÍTRA RÁNO NA KREV A V ÚTERÝ JDU NA TO. DĚKUJI ZA PODPORU.UŽ SE TĚŠÍM, ALE TAKY ZÁROVEN NESPÍM
Neboj to zvladnes neni to zas tak hrozny pak dej vedet ![]()
Děkuju, dám hned vědět..ve středu, už budu doma. Doufám, že spokojená a štastná ![]()
@Léňa 1974 píše:
Děkuju, dám hned vědět..ve středu, už budu doma. Doufám, že spokojená a štastná
to určitě ![]()
Ahoj kočky tak jsem tu. Operace super, žádné bolesti,
parádička opravdu žádná bolest. Nakonec se pan primář rozhodl 310ml. Super. Není se čeho bát. Moc děkuju za podporu.Je to prostě krása kdo váháte, nemáte se čeho bát ![]()
@Léňa1974 píše:
Ahoj kočky tak jsem tu. Operace super, žádné bolesti,parádička opravdu žádná bolest. Nakonec se pan primář rozhodl 310ml. Super. Není se čeho bát. Moc děkuju za podporu.Je to prostě krása kdo váháte, nemáte se čeho bát
Tak moc gratuluji k novým kozenkám
Že to není tak strašný?
Hlavně že jsi spokojená ![]()
Děkuju, vubec nic to není jsem bez bolestí. Jsme hrozně štastná. Ted týden odpočívat, být opatrná jinak pohodička ![]()
Ahojky 11.7. 2013 jsem byla u Pana Poláka v Ostravě.
Teď mě po týdnu sundá a uvidíme jak to vypadá.
Já jsem hodně vysoká a mohutná.
Doktor mi navrhl hned 700ml implantáty eurosilicon jelikož nikdo větší nedělá. Tento doktor dělá rád větší prsa jak jsem si všimla na obrázcích u něj na webu. Měla jsem velikost 2 ted mám tak 4-5, ale ještě otok splaskne. Vypadá to že to bude v pohodě prsa jsou příjemně měká. Řez mám pod prsem a daný prý pod sval, ale na to se ho musím ještě zeptat.
Dost to po operaci bolelo. Každé 2hodiny mi sestra dávala iněkce na bolest ale i tak to hrozně bolelo. Když mi sestra dala ještě 1 obobrufen tak to teprv už bylo v pohodě. Nechtěla mi dát další měla strch aby mě nepředávkovala. Po iněkcích jsem následně musela chodit, aby odtoky krve šly do drenu.
Po operaci jsem dostala antibiotyka ale ty jsme musely navíšit jelikož jsem dostala horečku. Beru ještě na bolest Tramal ale musím si dávat ktomu 2 ibobrufeny, aby to pomohlo. Samotný imobrufeny nezabíraly tolik jako tramal. Jinak z testů na bolest vím že jsem hodně na ní citlivá.
Jsem hrozně zvědavá na výsledek a těším se.
700 ml to je fakt hodně to je velikost aspoň 8??? Já měla jít na opku 15.5. ale bohužel Vážně onemocněl manžel tak jsem to musela zrušit tento čtvrtek budu volat na nový termín, chtěla bych ho na září tak uvidím, strašně se těším tak se ani toho zákroku nebojím, navrhli mi 400ml že to budou plné trojky až 4 tak uvidím pro co se mudr rozhodne, půjdu do Prahy ASKLEPION
Velikost 8 ne. Jak píši jsem vysoká hodně. 195 cm a mohutnější postava, takže to na mě vypadá tak 5 až otok splaskne určo i trochu mín. Dnes jsem byla poprvé venku po 5 dnech. Slunce mi svítilo na pravé prso a začlo mi to lehce natíkat. Chvílemi jsem myslela že to praskne. Koupila jsme si léky na otok a jak jsem si sedla doma už je to dobré.
Také držím palce, at je vše vpořádku. Já jsem dnes 18 den a vše je vpohodě, nic mě nebolí. ale už se těším na lepší podprsenku a na koupáníčko v bazénu.. ![]()
Jo ty pocity znám