Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janica252 já jsem teda platila i za neprodané. Platíš už jen za vystavení a pak ti ještě přičtou nějaký peníz (nevím kolik) za to prodané.
Ja myslim, ze je to jedno, dluh tam mela, vedela, ze ho ma, tak je ted asi jedno z ceho vznikl( urcite maji nejake pdominky a tam se to da dohledat). Podstatne je, ze ted ma z tech par korun exekuci nepomerne vetsi… je to sice vzhledem k vysi dluhu ponekud sproste( neprislo ti predtim nejake vyrozumeni, oznameni, urgence?), nicmene na druhou stranu chapu, ze kdyby aukru kazdy druhy nezaplatil byt jen stovku, tak by to asi mohli zavrit…
Kazdy mesic zasilaji upozorneni s vysi dluzne castky. Plati se za vse i za vlozeni inzeratu, za fotku, za viditelnost atd. V nahledu je to pak spoctane kolik to dela - kazda ktegorie je hodnocena jinak. V pripade prodeje se pak vypocotava provize. Zakladatelka by se mela obratit primo na Aukro, tady s tim nic nevymyslime.. ![]()
Holky já jsem si na aukru založila účet ale zatím jsem nic tedy žádné zboží nevystavovala ani neprodala. Platí se nějaký poplatek nebo poplatky jen za to, že tam mám založený účet?
Předevčírem jsem si na aukru zakoupila řetízek a protože nemám bankovní účet tak jsem se s prodávajícím domluvila, že mu penízky za řetízek pošlu poštovní poukázkou na jeho bankovní účet. On souhlasil. Jenže když jsem na aukru volila jakou formou za řetízek zaplatím tak jsem zvolila převod poštovní poukázkou a pak mi naskočilo číslo aukra účtu který mám zadat na složenku, že čekají na moji platbu. A podotýkám, že to bankovní číslo účtu aukra bylo úplně jiné než má prodávající uvedeno na svý stránce. Takže jsem tu částku za řetízek poslala na bankovní účet který mi dal prodávající a ne na aukro účet. Řetízek mi přišel. Tak doufám, že po mě nebude aukro vymáhat nějaký poplatek. Jsem z toho nějaká ťulpachová ![]()
Příspěvek upraven 25.01.13 v 00:13
Ještě jedna věc. Stalo se mi, že jsem si danou věc tedy ten řetízek objednala neboli zakoupila 2× a v obou případech zvolila platbu. A zaplatila jsem za jeden řetízek tím, že jsem poštovní poukázkou poslala penízky na účet prodávajícího. Co mám udělat s tou druhou (spletenou) objednávkou u který jsem zvolila platbu? Co když budou čekat na platbu a naúčtujou mi nějaký poplatek, že jsem to nezaplatila? Oni nevědí o tom, že jsem to spletla a udělala objednávku 2×. Mám o tom informovat prodávající nebo aukro? Budu vám vděčná když mi poradíte ![]()
@tegereen Ne, poplatky platit nebudeš, ty se platí aukru jen, když tam prodáš nějaké svoje zboží.
Ty můžeš zaplatit na účet, který si domluvíš. Někteří prodejci chtějí peníze na svůj účet, někomu nevadí když to pošleš na ten zběrný účet aukra, on si pak zadá příkaz a stáhne si to z něj. Je to teď novinka, já to moc nechápu, jaké to má výhody pro aukro a prodejce, já platím raději přímo prodejci.
Jo a jak si volila ten způsob platby a dopravy přes ten jejich formulář, tak ani to nemusíš, to ti automaticky nabídnou, ale klidně můžeš jen poslat mail prodejci že jsi vyhrála jeho aukci a prosíš o informace jak a kde zaplatit, pokud nemá stránku O mně, kde to je vše uvedeno. Pak jsem jen napsala mail, že jsem vyhrála tu a tu aukci a že peníze posílám druhý den podle instrukcí na stránce O mně. ![]()
A musím říct, že jsem měla štěstí, zatím mám jen kladné zkušenosti, žádný podvod.
@jazminka27
To jsem ráda..uff
A nevíš prosím tě jak zjistím jestli prodávající informoval aukro o tom, že jsem mu už zaplatila? A mohu tu objednávku v položce,,zakoupeno,, odstranit až potom co prodávající pošlu platbu na jeho účet nebo ji mohu odstranit dříve? ![]()
@tegereen Hlavně se domluv s prodávajícím, aby si nemyslel, že chceš dva řetízky. Aukro tohle neřeší, pokud si jen vyplnila ten formulář pro přepravu nebo jak se to jmenuje, to ještě není závazné. To má sloužit jako informace pro prodejce. Takže aukro po tobě nic chtít nebude, ale prodávajícimu napiš mail a domluv se. Kdyby ses totiž nedomluvila a jen nezaplatila, může ti prodejce dát negativní komentář a za tři tuším ti pak aukro může zablokovat účet.
@jazminka27
jj určitě mu napíšu, že jsem se spletla a udělala objednávku 2×. Děkuju za vysvětlení, jsi moc hodná ![]()
@tegereen prodávající nemusí aukro informovat. Do toho se oni nestarají, jen v případě, že bys nezaplatila, on tě nemohl dohnat přes mail, tak pak píše na aukro a oni to zkouší i mailem i dopisem na tvou adresu. Jinak je dokončení obchodu jen na tobě a kupujícím, takže až ti přijde řetízek, je dobré udělit komentář, že vše bylo v pořádku, pak by ti měl stejnej dát i prodejce, že jsi spolehlivý kupující. A to je znakem dokončeného obchodu.
Ale já třeba vydražila lehátko pro mimi a druhej den přišla babička, že ho koupila. Tak jsem pánovi napsala mail, vysvětlila, co se stalo a že jsem ochotna zaplatit mu náklady spojené s vystavením lehátka a odškodné 100,– korun. Pan byl milej, omluvu přijal, řekl si o 50,– korun na poplatky aukru a znovu lehátko vystavil. Komentáře sme si udělili dobré za férové jednání a obchod dokončili i když vlastně neproběhl. I to se dá.
@tegereen Vetsina prodejcu posila zbozi az po tom, co jim prijdou penize. Kdyby nedosly, tak by te nejdriv informoval prodavajici, popr. te pak nahlasil Aukru a ti by po tobe chteli vysvetleni. Takze myslim, ze u tebe je vsechno v poradku ![]()
@tegereen jo pardon, ještě to „Zakoupeno“ To slouží pouze pro tebe, takže to můžeš odstranit i sama, pokud to jde, to si nejsem jistá, já to tam nechávala a ono se to pak přesune samo, nebo když udělíš komentář, tak si to můžeš smazat. Tohle jsou jen přehledy pro tvou lepší orientaci, kdybys třeba nakupovala i prodávala hodně, tak ať v tom máš přehled.
Jinak mě se tam nakupuje dobře, když se trošku rozkoukáš, uvidíš, je to fajn systém. Hlavně aukro dává záruku a řekla bych, že tam nebude tolik podvodníků, jako na bazoši nebo sbazaru, kde jde komunikace jen přes maily.
Ano vyrozumeni mi prislo prislo jedno dopisem a druhe mi prislo email ale jelikoz ja email nenavstevuju vubec tak sem si toho vsimla teprve ve stredu a to az po mesici, mela sem to uhradit v prosinci. dluznou castku jsem zaplatila hned ve ctvrtek po precteni emailu.pote sem se dozvedela ze mam zablokovanej ucet a exekuci na 20 000.a kdyz jsem uz tu dluznou castku zaplatila, pomuze mi to? ze mi treba ucet odblokujou…a prijde mi to ponekud docela velka suma. zbozi sem vystavila jen jednou a neprodalo se
@Jennyyyyyy píše:
Ano vyrozumeni mi prislo prislo jedno dopisem a druhe mi prislo email ale jelikoz ja email nenavstevuju vubec tak sem si toho vsimla teprve ve stredu a to az po mesici, mela sem to uhradit v prosinci. dluznou castku jsem zaplatila hned ve ctvrtek po precteni emailu.pote sem se dozvedela ze mam zablokovanej ucet a exekuci na 20 000.a kdyz jsem uz tu dluznou castku zaplatila, pomuze mi to? ze mi treba ucet odblokujou…a prijde mi to ponekud docela velka suma. zbozi sem vystavila jen jednou a neprodalo se
No tak to určitě nemáš exekuci na aukro, ale za něco úplně jiného, exekuce by trvala mnohem déle než měsíc
Takže máš dluhy i jinde, tak hledej dál, aukro to po měsíci nebude ![]()