Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, chci si udělat papíry na C v třeboni-našla jsem tam 3 autoškoly, tak zkouším jestli tu není někdo kdo má zkušenost? a pokud mám B (aktivně řídím několik let) a budu si dodělávat C-musím skládat i teoretickou část? děkuji
Taky ted zacinam delat „C“, jen v jinem meste. Musis delat vsechny zkousky, pokud teorii neudelas, ztracis i „B“, oprava nejdriv myslim za 14 dni.
Mas uz vyhlidnute nejake pracovni misto, nebo proc si chces delat C? Budes delat i profesak?
@whooro profesák ne, máme obytňák, sice na B ale je dlouhej a velikostně spíš náklaďák ![]()
ha, tak to se mi nelíbí že můžu ztratit B ![]()
Tak v tve situaci bych do toho nesla.. zbytecne zaplatis spoustu penez za neco, co nepotrebujes ![]()
@whooro potřebuju a nepotřebuju-papírově ne ale potřebuju se naučit s tím jezdit. A řadit
od autoškoly řídím jen automat…
S tim jezdenim by ti mel pomoct spis nejaky znamy.. a radeni v kamionu te stejne nevytrhne.. u nas se vsechno uci jen na automatu.. resp. na poloautomatu.
Spis kontaktuj nejakou autoskolu, jestli by ti neposkytli kondicni jizdy ve tvem obytnaku
za papiry na nakladak das okolo 15000,– Kc, k tomu vydaje za doktora, administrativni poplatky.. nedejboze budes opakovat zkousku, budou te prudit s technikou, budes se muset ucit nesmysly navic.
Kondičky na obytňáku fakt nee, na to ho mám moc ráda
tak muj plán je nejdřiv kondičky na osobáku s manuálem a pak C. Navíc žádný známý neni poblíž aby s tím uměl a zároveň mu manžel obytňák svěřil (a s ním jezdit nemůžu, to je vyzkoušený už z osobáku
)