Autoškola na "C" Třeboň

2230
3.9.17 16:32

autoškola na "C" třeboň

Zdravím, chci si udělat papíry na C v třeboni-našla jsem tam 3 autoškoly, tak zkouším jestli tu není někdo kdo má zkušenost? a pokud mám B (aktivně řídím několik let) a budu si dodělávat C-musím skládat i teoretickou část? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
499
3.9.17 17:04

Taky ted zacinam delat „C“, jen v jinem meste. Musis delat vsechny zkousky, pokud teorii neudelas, ztracis i „B“, oprava nejdriv myslim za 14 dni.
Mas uz vyhlidnute nejake pracovni misto, nebo proc si chces delat C? Budes delat i profesak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
3.9.17 18:12

@whooro profesák ne, máme obytňák, sice na B ale je dlouhej a velikostně spíš náklaďák :-)
ha, tak to se mi nelíbí že můžu ztratit B :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
3.9.17 20:18

Tak v tve situaci bych do toho nesla.. zbytecne zaplatis spoustu penez za neco, co nepotrebujes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
3.9.17 20:23

@whooro potřebuju a nepotřebuju-papírově ne ale potřebuju se naučit s tím jezdit. A řadit :mrgreen: od autoškoly řídím jen automat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
3.9.17 20:46

S tim jezdenim by ti mel pomoct spis nejaky znamy.. a radeni v kamionu te stejne nevytrhne.. u nas se vsechno uci jen na automatu.. resp. na poloautomatu.
Spis kontaktuj nejakou autoskolu, jestli by ti neposkytli kondicni jizdy ve tvem obytnaku :palec: za papiry na nakladak das okolo 15000,– Kc, k tomu vydaje za doktora, administrativni poplatky.. nedejboze budes opakovat zkousku, budou te prudit s technikou, budes se muset ucit nesmysly navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
3.9.17 22:00

Kondičky na obytňáku fakt nee, na to ho mám moc ráda :mrgreen: tak muj plán je nejdřiv kondičky na osobáku s manuálem a pak C. Navíc žádný známý neni poblíž aby s tím uměl a zároveň mu manžel obytňák svěřil (a s ním jezdit nemůžu, to je vyzkoušený už z osobáku :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová