Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je kdybys viděla jak mám teď chlupatý nohy. Aby vydrzeli nohy oholeny dyl tak musíš zvolit nějakou trvalejší odstraneni.
Pokud si připadáš jako totální špína a prase, tak spíš zapracuj na psychice..
Strašně nerada se holím, ale cítím se přesně tak jako ty. Takže se zkrátka donutím. ![]()
@Alriga
To jsem ráda, že nejsem jediná
ale prostě když se neoholim 1 den tak si myslim že jsem hrozná špína ![]()
Přece jen na ig ty holky všechny vypadají jako kdyby ani něměli nikde žádný chlupy ![]()
@Anonymní píše:
@Alriga
To jsem ráda, že nejsem jedináale prostě když se neoholim 1 den tak si myslim že jsem hrozná špína
Přece jen na ig ty holky všechny vypadají jako kdyby ani něměli nikde žádný chlupy
Protože úprava fotek, tzv. Photoshop nebo filtry zvládnou toho moc
zrovna sociálními sítěmi bych se neřídila
to je nejmenší pravda na světě.. ![]()
@Anonymní píše:
@Alriga
To jsem ráda, že nejsem jedináale prostě když se neoholim 1 den tak si myslim že jsem hrozná špína
Přece jen na ig ty holky všechny vypadají jako kdyby ani něměli nikde žádný chlupy
Nojo, tak jestli uvažuješ takhle, tak to se nedivím.
@Anonymní píše:
Ahojky slečny, ženy, maminky.. Už delší dobu mě trápí asi „přehaná hygiena“.
Zajímalo by mě jak to máte vy s holením, jak na imtimních partiích, taj nohou, podpaží atd.. protože já jakmile se neoholim každy den a druhy den tam jsou takovy ty maly chloupky a už je to ostrý na dotek tak si připadám jak totální špína a prase..
Zajímalo by mě jak to máte vy, jestli se holíte každy den nebo jak často. A poprípadě nějaké triky aby chloupky nerostly až tak rychle, budu moc ráda za každý komentář![]()
Holim se, Co 3 den to je tak akorat ![]()
@Anonymní píše:
@Alriga
Nemají. Taky nemají menzes, nikdy blbou náladu a mastný vlasy, doma bordel a budí se už s make-upem ![]()
Tak svět na Instagramu a realita jsou dost odlišné. Vypni sociální sítě na pár týdnů, a ušetřený čas investuj do zážitků v reálném světě a s reálnými lidmi.
Jinak, to že máš někde chlupy, neříká vůbec nic o tom, jestli jsi špína nebo ne. ![]()
Mimo sezónu šatů a kraťasů se holím tak 1× týdně, v podpaží 2× a taky si nepřipadám jako špína. Je to v tvé hlavě.
Holení mi přijde otravné. Na delší dobu můžeš odstranit voskem nebo cukrovou pastou, potom ty dorůstající chloupky nejsou tolik pichlavé, ale to bys je nejdřív musela nechat trochu narůst, abys mohla tuhle metodu použít.
Holim se každý třetí den, jako špína si nepřipadám. Chlupy mi zas tak rychle nerostou abych musela každej den a i kdyby tak ne každej má dene čas na takový procedury.. Moc nechápu ten příměr, že chlupatá rovná se špinavá ![]()
Ahojky slečny, ženy, maminky.. Už delší dobu mě trápí asi „přehaná hygiena“.

Zajímalo by mě jak to máte vy s holením, jak na imtimních partiích, taj nohou, podpaží atd.. protože já jakmile se neoholim každy den a druhy den tam jsou takovy ty maly chloupky a už je to ostrý na dotek tak si připadám jak totální špína a prase..
Zajímalo by mě jak to máte vy, jestli se holíte každy den nebo jak často. A poprípadě nějaké triky aby chloupky nerostly až tak rychle, budu moc ráda za každý komentář