Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lecka píše:
Ahoj, já začínala na 93ted mám 97,5kg a jsem 26+4 nicméně k tvé otazkce zda vyskočí brisko záleží hodne na tom jak vypadá tvé břicho, já mám například hodně převis tzn bříško mám vidět od prsou a nad pupikem se ztrácí.
No to já mám asi podobné no, ale začíná se dole u pupku tak kulatit a nadzvedat tak aspoň jsem vidět že jsme dva, a ne že sem nenazrana ![]()
Ahojky, tak já se přidávám do klubu baculek už před otěhotněním…na začátku 83,5 na 168cm a teď v 27+2 už 90kg…jsem z toho docela nešťastná, do ničeho se nevlezu a jsem jak koule, to léto bude masakr, ale tak zase se nějak moc neomezuju, chutě naštěstí nemám, tak jsem zvědavá kolik ještě porostu, teď chodím ještě do práce, tak až se za měsíc vyvalím doma…a pupek mám hezký - už asi od 3 měsíce ![]()
Kočky, tak já měla před těhu 88, před porodem 91 kg a za 10 dní v nemocnici 95
Nosili nám i 2. večeři v 22 hod.
Stručně - porodem jsem nezhubla ani deko…
Ani moc nepřibrala v těhu (pravda jediné období života kdy jsem dohlížela na kvalitu a skladbu jídla, nepila a hodně spala) a nikdo kromě nejbližších nevěděl že jsem těhu a následně - nikdo nevěřil že mimčo je moje ![]()
@ivvet
Teda holka to mi ani neříkej, že jsi přibrala v prodnici
já čekám, že tam aspoň 5kg nechám…
@ivvet jak to, že jsi porodem nezhubla ani deko - vždyť mimčo, voda, placenta něco váží?
@funnym přibrala jsem tam - jen jsem ležela a cpala se dobrůtkama co mi známí donesli, žádný stres, žádný problém, pohoda a klídek…
@LuciaP píše:
No to já mám asi podobné no, ale začíná se dole u pupku tak kulatit a nadzvedat tak aspoň jsem vidět že jsme dva, a ne že sem nenazrana
Tak to u mne dole nehrozí. Po prvním těhotenství mi zůstal úplně šílený převis takže by bylo dole vidět asi leda když bych mela dvojčata. I když já už tehu taky nezapru od prsou je to vidět víc než dost ![]()
@KatySt píše:
Ahojky, tak já se přidávám do klubu baculek už před otěhotněním…na začátku 83,5 na 168cm a teď v 27+2 už 90kg…jsem z toho docela nešťastná, do ničeho se nevlezu a jsem jak koule, to léto bude masakr, ale tak zase se nějak moc neomezuju, chutě naštěstí nemám, tak jsem zvědavá kolik ještě porostu, teď chodím ještě do práce, tak až se za měsíc vyvalím doma…a pupek mám hezký - už asi od 3 měsíce
Hih to jsme kousek od sebe:)) cekas prvni?
@ivvet píše:
Kočky, tak já měla před těhu 88, před porodem 91 kg a za 10 dní v nemocnici 95Nosili nám i 2. večeři v 22 hod.
Stručně - porodem jsem nezhubla ani deko…Ani moc nepřibrala v těhu (pravda jediné období života kdy jsem dohlížela na kvalitu a skladbu jídla, nepila a hodně spala) a nikdo kromě nejbližších nevěděl že jsem těhu a následně - nikdo nevěřil že mimčo je moje
Tvl tak to je mazec, já s prvním v nemocnici nechala 12 kg
@lecka
Jj, první…kolik jsi přibrala s prvním, že jsi nechala v porodnici 12kg? To by se mi líbilo ![]()
@KatySt píše:
@lecka
Jj, první…kolik jsi přibrala s prvním, že jsi nechala v porodnici 12kg? To by se mi líbilo
Šílené moc:( celých 28kg ![]()
@lecka
Tak to je opravdu hodně, mně už tahat těch 7 přijde hodně…
@KatySt píše:
@lecka
Tak to je opravdu hodně, mně už tahat těch 7 přijde hodně…
Njn blba vystresla a s klidem na lůžku od začátku a já samozřejmě nic jiného nežsladke na stres nevidela ![]()
Ted mám nahoře 4 kg a jsem rada ze tak,,malo,, doufám ze se nedostanou pres 10 kg ale asi ne mám porad pohyb farma, prvorozený atd
dr se na mne diva poslední měsíc blbe co jsem nabrala jsem zas začala schazovat, do 20 TT jsem nabrala 6kg a od 20 TT do dneska jsem schodila a jsem na 4kg prirustku ![]()
@lecka
Tak to máš dobré, mně třeba doktorka řekla, že by stačilo, abych přibrala 8kg a to po dnešním ranním vážení už mám
a jsem 27+4, takže určo ještě naberu, teď sice ještě chodím do práce, tak mám režim a pohyb, ale jak budu doma…no trochu se toho děsím…já mám cíl nepřehoupnout se přes 100kg, teď mám 91kg, tak snad ne ![]()
@KatySt píše:
@lecka
Tak to máš dobré, mně třeba doktorka řekla, že by stačilo, abych přibrala 8kg a to po dnešním ranním vážení už máma jsem 27+4, takže určo ještě naberu, teď sice ještě chodím do práce, tak mám režim a pohyb, ale jak budu doma…no trochu se toho děsím…já mám cíl nepřehoupnout se přes 100kg, teď mám 91kg, tak snad ne
Hihi kdo ví:))
Nevím jak to mas ty ale jak jsou vedra tak v podstatě nejim ( max tak rohlík brzo ráno a pak snad jediné meloun, banán atd) takze si říkám ze asi nebude z čeho nabírat.
já jsem dneska 27+0 přesně, mužem schválně obě porovnat váhu na konci:D které se vysnenej limit splnil.