Baculky už před těhotenstvím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.6.06 08:40

Ahojky,
tak mám nějak pocit, že ve většině obchodů moc nepočítají s prsatýma ženskýma. Když už to má trochu větší obvod přes prsa, tak je to takový pytel.

Ke koupání: letos asi zase nic moc, před 2 lety jsem byla těhotná, tak to jsme sem tam zašli někam ale spíš až na dovolené, loni jsem kojila, letos jsem znovu těhotná a blížíme se do finále, takže asi nic. Nechce se mi kupovat plavky, do kterých bych se vešla a stejně nikam na dovolenou nepojedeme, tak snad příští rok.
Do Aquaparku v Místku se mi moc nechce chodit. Je tam pořád moc lidí a u nás to funguje tak, že prostě já mám na starosti malou a musím ji hlídat, manža to nepovažuje za moc nutné - „kam by mohla jít a co by se jí mohlo stát??“, holt mu chybí zkušenost s denodenními procházkami a hřištěm. Případně na ni trochu dohlídne, ale je to podle mých představ málo. Ona totiž miluje vodu a je ochotná skočit do jakékoliv hloubky. Kdybych ji pak měla zachraňovat já, tak po mém zachraňovacím skoku tam zůstane asi tak kávová lžička vody, zbytkem bych ošplouchla všechny ostatní a to by nás pak hnali. Tak to letos řešíme vaničkou na balkóne, případně dětským bazénkem u rodičů.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
22.6.06 09:36

HM, tak já jdu teda taky do toho hubertusu :lol: :lol:
Dřív jsem měla jakš takš horní polovinu těla v pohodě- i když teda prsa jsem měla velká vždycky-a trpěla jsem spíš na zadek, boky a stehna. A teď v těhu se to teda nějak vyrovnává a celkově už je to šílený…takže už jsou na tom obě půlky těla stejně špatně :)

Ahoj Potvůrko ráda tě „vidím“ Asi to taky vyřeším nějakejma levnejma halenama ale zase aby nevypadali nějak strašně. Na tohle období si taky nechci kupovat nějaké drahé hadry. Akorát chci investovat do těch kalhot, ale to prvně musím objevit nějaký obchod s těhu oblečením..

A jak tu psal někdo o Orsay tak tam je to úplně beznadějný. Tam je fakt jen XS ale XL tam nenadeš…radši tam ani vůbec nechodím aby si prodavačky neříkali co tam chce ta slonice :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
22.6.06 09:40

Orsay - hm, ony i ty prodavačky tam jsou samé XS :( ; jsem si chtěla udělat radost a koupit šaty za 1. zoubek :wink: , no nakonec jo, ale jinde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
22.6.06 09:54

Ahojky,
tak jsem se na Vás přišla kouknout, jsem totiž taky baculka. Spíš slonbidlo. Při výšce 172 cm/87 kg. Hrůza. Vždycky jsem měla velké prsa (5). Ale postavu mám ženskou. Úzký pas, tlusté stehna, velké prsa, zadek jsem nikdy neměla velký. Ale ty stehna bože.
A děláte si s tím hlavu?

Co se týče oblečení, tak u mě vyhrává TAKO FASHION, C&A, H&M. tam mají hodně velikostí, dobré ceny a krásné kousky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
22.6.06 09:59

Dělám si hlavu, když na sebe nemůžu koupit hezké a cenově přijatelné oblečení prádlo a plavky, jinak se mám ráda a moc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
22.6.06 10:16

Přesně tak, vždycky mě to popadne když jdu do krámu a vidím jaké tam mají velikosti a mě je všechno malé. Třeba i XXL. Všimli jste si jak to teď někdy číslujou? Je tam napsáno XXL ale neodpovídá to ani L-tak to mě pak je docela ouzko :lol: A vždycky jsem naštvaná. A nebo když je to velký, tak je to třeba zase dělaný na starý babky a nebo v tom vypadám šíleně. Takže víceméně na nákupech mám depky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
22.6.06 10:20

Holky,můžete mi říct,kde jste sehnaly nějaké těhukalhoty ve velikosti 44?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.6.06 10:27

Nevím odkud jsi, ale zkus se zeptat v obchodech, kde prodávají dětské zboží. V některých marketech jsou kalhoty i do vel. 44. Třeba TESCO vím, že je mívalo. Mi byly bohužel malé :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
23.6.06 13:00

aHOJKY JÁ NORMÁLNĚ NAKUPUJI NA TRŽNICÍCH NEBO V těch levných LIDOVKÁCH . dá se tam taky sehnat větší oblečení. a já mám tedˇvelikost 46 takže v těhu budu asi nosit švadlenám plachtu na kamion aby mi udělali třeba kratásy :lol: .
nebo na stránce www.otto.zasilatelstvi.cz nebo tak nějak tam sou taky hezké oblečení i větší, nebo Quelle, nebo Neckermann taky s edá sehnat jen člověk musí heldat. Já sme spokojená s tržnicema. (Zatím)

• Citovat
  • Upravit
peka83
23.6.06 13:02

omlouvám s eza špatnou adresu už mám dobrou:-)
http://www.otto-zasilatelstvi.cz/

• Citovat
  • Upravit
1882
23.6.06 13:05

Ahoj holky,

já mám teď velikost 48 a oblečení kupuju v C&A nebo v H&M. V obou mají i ty větší těhu oblečky. Doporučuju… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
6.8.06 19:08

Ppperlo hezkou diskuzi si si tu zalozila :D k baculkam se teda jeste nepocitam, spis k tem „prdelacum“, ono i na 180 centimetrech se nekde tech 78 kilo projevit musi, ze :D Takhle dlouho jako pri ctení tohohle sem se uz dlouho nezasmala, musím rict ze ja bych dala prednost osloveni ta hubena s kozama nez ta hubena koza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
7.8.06 18:05

Hanule ahojky:-) jojo je to tady už docela dlouho tahle diskuze, ale tedˇtu moc nikdo nepíše:-) . nojo s baculkama je sranda proto ses zasmála:-) papa na Lednu

• Citovat
  • Upravit
peka83
8.8.10 11:48

NÁVRAT

AHOJ BACULKY,HODNĚ DLOUHO JSEM TADY NEBYLA. A NIKDO TADY UŽ NEPSAL. A ZAJÍMALO BY MĚ JAK TO S VÁMA SE VŠEMA PROBÍHALO ZA CELOU DOBU.
UMĚ ŽÁDNÁ ZMNĚNA SPÍŠE SAMÉ PŘIBÍRÁNÍ . ALE NARODILSE MI TEHDA KRÁSNEJ SYN, KTEREJ UŽ MÁ TŘI A PŮL ROKU. TAK DEJTE O SOBĚ VĚDĚT :-)

• Citovat
  • Upravit
808
8.8.10 19:57

Ahojki

koukám po 4letech otevřená diskuze!!!!
Tak u mne s váhou nic nového, pořád mám přes cent, zato přibyli dítka - už jich mám o dva kousky více než tehdy.
A pořád se chystám na operaci kýli - akorát mám přijít tak cca 1/2 roku po porodu a po zhubnutí (po porodu by to bylo, ale to zhubnutí mi pořád nejde).. Snad se k tomu do 40 dokopu..

Zdravím ostatní „baculky“

A vedle na netu jsem zakládala diskuzi ohledně šatů pro baculky, dostala jsem „adresu nádherných šatů pro nás“, tak pouštím dál:
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

zdravím znovu

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová