Baculky už před těhotenstvím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
23.8.10 08:36

:-)

Ahoj Ladynko

ja jsme u kojení hezky hubla, ale po kojeni se mi splasily hormony a vaha sla nahoru.

Otehotnela jsem z 85 kilama nejak a rodila jsem 97 kilama. Prestala jsem kojit a mela jsem hned 105 kilo.
to jsem zhubnout nedokazala.

pak jsem se mela vdavat tak vaha klesla o deset kilo a do pulk roku jsem se pro zmnenu rozvadela a to jsem zhubla na 87 kilo:-) jenze pak sem se zase uklidnila a usadila a vaha sla hezky česky nahoru.

tak muj ideal je mit 69 kilo :-)

• Citovat
  • Upravit
Vendýsek 28
11.4.13 12:21

dotaz

Ahoj, měly jste někdo před otěhotněním více, jak 100kg? :oops:

• Citovat
  • Upravit
xAmadea
11.4.13 19:13

re:

Ahoj, no, já mám asi 98 při výšce 175 cm, a jsem nejspíš nakonci šestého týdne, tak se toho trochu děsím, kolik budu mít…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.13 19:46
:evil:
@Vendýsek 28 píše:
Ahoj, měly jste někdo před otěhotněním více, jak 100kg? :oops:

YES… :cert:

• Citovat
  • Upravit
peka83
15.4.13 13:26

Ahoj když vzniklo tohle téma. Vím jistě že spoust aholek psala že měli víc ejak sto kilo při otěhotnění. Tak se nemusíš bát. Je vždycky lepší před otěhotněním shodit pár kil, ale každému to hold není dáno a i já jsem musela tohle řešit až operativně. Hodně štěstí v těhotnetsví :-) Zase je známo, že baculky moc u těhu nepřibírají, protož emimi má dost zásob.-) Něco na tom bude když jsem otěhotněla jako baulka dlouho jsem nepřibírala.

• Citovat
  • Upravit
25
16.4.13 15:28

Ahoj prosím vás holky je tu nějaká baculka co by chtěla zhubnout nějaké to kilo navíc, z opavy že by jsme občas zašly do fitka třeba nebo někde? chtěla bych zhubnout a sama se mi nechce nechce se někdo pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obava
29.4.13 15:12

Ahoj tak já jsem velká bacule, a celý život mám problémy s váhou navíc mimi se nějak nedaří tak mám strach jestli vůbec někdy budu mít, moje váha je při 173cm dost vysoká tak mám strach kdybych otěhotněla bych mimi ještě nějak neublížila. Držte se a díky za založení této diskuze aspoň jsem trošku v obraze.

• Citovat
  • Upravit
4607
29.4.13 15:33

@peka83
Ahoj, jak si řešila váhu operativně? Si byla se žaludkem? Honem honem… nějakou podrobnost napsat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.9.13 21:47

čauky

Ahoj,
já sama sebe hodnotím jako tlustou obludu, ale před prvním těhotenstvím to tak nebylo. :lol:
mám 179cm a před prvním těh. jsem měla 81kg což podle mně není nejhorší. :lol: Teď jsem po rok po 4. dítěti a mám 139 kg :,(. což je moc! :cert: můj manžel vedle mně vypadá jak anorektik a to má pjekné pivní bříško! :zed: Doktor mi řekl že bych kvůli tloušťce neměla mít další děti, ale láska si nedá poručit a tak jsem i přes všechna rizika čerstvě těhotná! :lol: Tak sem napište příspěvek, že mi držíte palce, nebo mně politujte, nebo mi rři nejlepším poraďte jak zmírnit riziko. ;) Udělalo by mě to velkou radost! :mrgreen: Vážně teď potřebuju podporu!!! :roll:

:D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
15.9.13 16:17

@lailanka tak to držím palce, ať těhotenství proběhne v pořádku, ať jste ty i miminko zdraví a ať jdou po porodu kila pěkně dolů tak, abys se sebou byla spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
16.9.13 18:04

Před těhu jsem držela dietu a mimčo neplánovaně mi trošku narušilo hubnoucí plány :D tak pokračování za 9 měsíců a myslím že pokud se na svý váze cítíte dobře a nemáte moc zdravotní problémy tak proč ne. Každý má jinou stavbu těla a metabolismus. Přítel má stejně rád baculky tak proč mu to upírat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
16.10.13 09:23

před těhu 115 kg

No je mě opravdu kus, naštěstí, jsem během těhu shodila 10 kg (ani nevím jak) a teď mám tak 103kg, ale jde to zase nahoru. Nechápu to, asi potřebuju být pořád těhotná :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
16.10.13 09:34

Ahoj, můžu se tě zeptat, kolik ti je? A jak probíhalo těhotenství a jak porod? Neměla jsi nějaké komplikace spojené s obezitou? A dítě?
Já už jedno dítě mám, chtěla bych ještě jedno. Jenže jsem po porodu hodně přibrala a na druhé si s tolika kily navíc netroufám. Bojím se komplikací. Tak proto se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.10.13 10:26

Ahoj, tohle téma jsem taky řešila celé těhu, strašně jsem se bála, že přiberu monstrozních 30 kg :)

otěhotněla jsem na 76kg při výšce 158cm - tedy dle tabulek jsem žena s obezitou. Moje přírůstky jsou následující:
10+1 0,9kg
14+1 1,4kg
18+0 3,0kg
22+0 4,3kg
26+0 7,4kg
30+0 9,0kg
33+0 10,5kg
35+2 12,5kg
36+2 13,2kg

do porodu mám dle TP 3 týdny, dnes mám přes pupík 117cm, chutě v těhu jsem moc neměla, snažila jsem se všude chodit pěšky, co to šlo. myslím, že do 15 kg se vejdu v pohodě, dle MUDr. jsou moje přírůstky naprosto v normě - nejvíc rostu teď na konci, jak roste miminko. Také jsem před 14 dny dost otekla, takže něco bude voda.

Uvidíme, co nechám v porodnici, zda budu kojit a co shodím kojením.

Ostatně, podle fotky můžete posoudit…já si tlust nepřipadám, jsem stejná jako před těhu, vše mám v pupíku a trochu na stehnech a zadešku - jak se mi rozšířila pánev ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
16.10.13 10:31

Já také dala během těhotenství 10kg dolů. Z porodnice jsem odcházela z 95 kily. Můj gynekolog říkal že mi třeba test na cukr dopadl mnohem lépe než hubeným maminkám. Dostala jsem pochvalu že takhle krásné výsledky dlouho neviděl. Co se týká komplikací kromě silných nevolností jsem neměla žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová