Baculky už před těhotenstvím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
9.6.16 07:47

@lecka
Tak to já už teď nemám moc chuť na jídlo a maso vůbec třeba, ala zase se snažím jíst, abych neublížila maličké…to bych měla strach jíst delší dobu jen rohlík a meloun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
9.6.16 20:30
@KatySt píše:
@lecka
Tak to já už teď nemám moc chuť na jídlo a maso vůbec třeba, ala zase se snažím jíst, abych neublížila maličké…to bych měla strach jíst delší dobu jen rohlík a meloun…

No se mnou je to ted hodně komplikované, byla jsem hodně vážně nemocná a cele to a léčba mi rozhodily všechno obzvlášť zažívání tzn jsem rada že do sebe něco dostanu. Taky nejsem nadšená ale vše konzultuju z dr ( jsem. v ryzikové pořádně) dle jejich slov pro můj případ cokoli prej i suchej rohlík než nic. Male to prý neublíží, beru kvuly tomu i vitaminy na její doporučení. Tím ze už ma všechny orgány v tele atd tak prej nemůžu ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.6.16 07:05

@lecka
Aha, tak to je mi líto, já mám taky problémy ze zažíváním, ale jenom když se přejím :lol: a teď jsem měla žlučníkový záchvat asi měsíc zpátky, takže nemůžu grilované, mastné, atd., ale to by mělo být jenom tím těhotenstvím a pak by se to mělo srovnat…
Tak ona si vezme co potřebuje z tebe- jen pak můžeš mít problém se zubama a kostma, ale možná když máš ty vitamíny tak se to srovná, já žádné neberu, tak radši si sem tam to maso dám a i jogurt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
10.6.16 19:14
@KatySt píše:
@lecka
Aha, tak to je mi líto, já mám taky problémy ze zažíváním, ale jenom když se přejím :lol: a teď jsem měla žlučníkový záchvat asi měsíc zpátky, takže nemůžu grilované, mastné, atd., ale to by mělo být jenom tím těhotenstvím a pak by se to mělo srovnat…
Tak ona si vezme co potřebuje z tebe- jen pak můžeš mít problém se zubama a kostma, ale možná když máš ty vitamíny tak se to srovná, já žádné neberu, tak radši si sem tam to maso dám a i jogurt…

No já měla ledvinový kamen, ten problem přešel do zánětu skeptických rozměrů jak to dr označily, brala jsem 28 dni antibiotika týden dokonce 3 je souběžně. To vše mi rozhazelo už tak problémový žaludek:( a doteď se mi to nesrovnalo a to je už 5 týdnů od vysazeni ant :zed:
Do te doby jsem taky žádné vitaminy nebrala nejsem na prášky moc stavěna, ale od te doby na doporučení mám femibion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.6.16 08:48

@lecka
Jejda chudáku, já někde četla, že ledvinové kameny jsou nejhorší bolest, jakou jde zažít - to už pak porod bude hračka :) Tak jasně, pokud nemůžeš pořádně jíst, tak raději ty vitamíny, zase máš výhodu, že nepřibereš (i když ve tvém případě to je mizivá útěcha)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
13.6.16 12:51
@KatySt píše:
@lecka
Jejda chudáku, já někde četla, že ledvinové kameny jsou nejhorší bolest, jakou jde zažít - to už pak porod bude hračka :) Tak jasně, pokud nemůžeš pořádně jíst, tak raději ty vitamíny, zase máš výhodu, že nepřibereš (i když ve tvém případě to je mizivá útěcha)

No hele dr taky říkala ze nic horšího není a ani léky na to nezaberou ( ty na bolest) ale jako jo bolí to hodně ale asi to nesrovmam s bolesti po cs když vstavas…
Ale jo útěcha to rozhodne je každé kg které nahoru nedostanu je super:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová