Baculky už před těhotenstvím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zu
4347
10.6.06 18:32

Ppperlo,
tak jsem vás našla!
Hurá, nejsem v tom sama! I když já si to nikdy nemyslela, jen v nejhlubší depce.
Váhu říkat nemusím, že ne? :oops:

Už jsem pozadu, ale musím reagovat na Rysulku - vztáhla sis to špatně!
Mám pocit (já to tak pochopila), že to bylo myšleno na ty kozy, které opravdu s 50-60kily pořád melou o špecích na břiše apod.
Nějak si špatně vybírám kámošky, protože mně to dělají skoro všechny a DĚSNĚ mně to leze na nervy!
Vždyť mně tím uráží!
Takže sklidni hormon, Ryšulko, s maminkovskýma povinnostma má tloušťka nebo hubenost málo společného.

Holky, díky že jste.
Ahoj a pište.
Zu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
10.6.06 18:54

Ještě jsem se chtěla zeptat holek, co už mají těhu za sebou - jsem ve 22tt a pořád příliš necítím pohyby - může to být tím, že je mimo dostatečně „obalené“ vlastně mnou?
Co myslíte? Díky, už jsem z toho nervozní, i když na kontrole a UTZ je zatím vždy vše v poho.

Ahoooj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
10.6.06 18:57

Může, určitě, pokud se ti ukládá tuk na břiše, prokopat se přes vrstvu sádla je fakt fuška :wink: … ale možná je cítíš, takové jako předprůjmové lechtání/bublání v břiše, to je mimísek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.6.06 19:43

Ahojky maminy.

Jsem taky baculka. Je mi 32 let. Čekám třetí mimi a začínám na rovné 100. Zatím jsem 18+3 a nepřibrala jsem nic - hurááááááá.
Při holkách jsem přibrala 21 a 19kilo. Je fakt, že jsem je do půl roku shodila, ale po skončení kojetí ty potvůrky naskákaly znovu.
Jsem zvědavá jak to bude teď.
S těma pohybama to bude asi fakt horší. Taky mám na bříšku „špeček“, tak se mimi bude muset víc snažit, než se ozve. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
10.6.06 20:19

Krásný večer moje drahé kolegyně :lol: :lol: :lol: ,

to ani nevíte, jak jste mě potěšily, že nejsem sama. Teda já vím, že nejsem sama tlustýna, ale opět se mi potvrdilo, že je nás dost, jsme vtipné, šarmantní a skvělé i našimi kily navíc.

První těhu při výšce 162
počátek 72 kg - konec 93,5 - po odchodu z porodnice 82, Vojta měl 4,20 kg

Následovaly diety, cvičení, sebetýrání, skončila jsem na 54 kg, kosti trčely všude, prsa nikde, ale pořád jsem měla pocit, že mám děsný špeky :? Magorka, no :? :oops:

Pak jsem poznala mého druhého manžela a poznala jsem, jaká je radost vařit pro chlapa, kterému chutná. Taky jsem začala být víc v pohodě, takže kilíčka se vrátila (mrchy jedny :lol: :lol: ) a kdyby jen to, vzala s sebou i nějaké kamarádky navíc. Takže :

Druhé těhu (stále stejná výška :lol: :lol: )
počátek 85 kg - konec 117 kg (ano, čtete dobře) - po odchodu z porodnice 95 kg a ty se mě drží jak helvétská víra. Při těhu jsem se staršně zavodnila, měla jsem děsné otoky, ale jinak bylo všechno v pohodě. Anička se narodila s váhou 4,07 kg.

Takže se vtírám k vám do klubu :lol: :lol: A mám prosbu - nemohlo by to koupaliště být někde na půl cesty mezi sev. Moravou a Plzní :lol: :lol: :lol:

Ryšavka - fakt se výraz hubená jako koza normálně používá. A nikdo nepsal ani slůvko o tom, že hubené jsou horší matky. To ani omylem. Naopak, na nás silné je ze všech stran vyvíjen nátlak, abychom zhubly. A že by žádná hubená nikdy nenadávala tlusté? Ty pohrdavé pohledy a špity špity koukej jak ztloustla, to je hnus............, tak toho si od hubených, co musí pořád držet dietu užila celkem dost. Ale neřeším to. Nebuď vztahovačná a buď v pohodě :lol: :lol:

maxik, Tanísek - ahooooooooj holky, kde já vás všude nepotkám :lol: :lol: :lol: . Tanísek - ty hubená s kozama :lol: :lol: :lol: :lol: jedna ženská, koukej vypadnout, v téhle diskuzi nemáš co dělat :lol: :lol: :lol: :lol: . Když jsem tě viděla v ZOO v té sukýnce, dostala jsem z tebe komplex :wink: :wink:

leila - určitě se ti bříško vykulí, neboj :wink:

dido - mě docela zafungovala dieta JJP (jez jen půl) + cvičení

zu - což o to, já jsem pohyby cítila celkem brzo, ale než je přs špíčky ucítil i manžel :lol: :lol: :lol: . Neboj, jestli je podle UTZ všechno v pořádku, dočkáš se kopančků taky :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
10.6.06 22:16

Ahoj Pperlo , jsem ze SM, Frýdlant n.O. A ty? Odkud u Opavy? Já jsem se tam narodila! (to mě poznamenalo navždy :D :D :D :D )
Zu , já myslím, že s těmi pohyby máš pravdu, prostě miminu dá větší práci se prokopat :D . Ale aspoň je mu tam teplo :D .
Když jsem chtěla u druhého těhu vědět pohlaví, tak mi pan doktor řekl, že teď to nejde, že mám silnou břišní stěnu :oops: .

Věrko , to svoje koupaliště jsem ještě zdokonalila: My tady z diskuse si pronajmeme někde dům nebo chatu s bazénem na trase Sev.Morava - Plzeň a tam si uděláme super týdenní dovču, děti všechny a manželé nad 90 kg budou mít vstup povolen :D :D . To si užijem!!!! M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.6.06 11:41

Ahoj, tak na tu dovču se hlásím-i s manželem ten má 126 kilo, ale zase má 2 metry takže to není tak strašný, ale to nevadí počítá se jen váha, ne? :lol: :lol: :lol:

Zu ahoj holka :lol: Když vidím fotky v říjnu 2006 tak si říkám, že tam ten můj problém ani vytahovat nebudu že tam spojence nenajdu a ono jo :lol: :lol: Tak já mám teda břicho pořádný, ale kopanečky docela cítím. A už celkem brzo na první těhu někdy od 17+3. Akorát manža je moc necítí přes tu vrstvu, ale včera jsem koukala na břicho a vždycky když kopne, tak je to i vidět, takže bude muset koukat a ne sahat :lol: :lol: :lol:

S tím pohlavím a doktorem :lol: :lol: :lol: Já měla naprosto to samí. Ptala jsem se a on říká…no vy máte silnější podkoží, tak je to hůř vidět :lol: :lol: to samí bylo i když jsem chtěla fotku. Alespoň že jsou takový gentlemani a neřeknou nám to na férovku co? Mám jednu kamarádku co je těhu naprosto stejně se mnou a má stejný problém. Tak se tomu spolu vždycky tlemíme jak nám to říkají opatrně :lol: :lol:

No a jinak původně jsem sem šla s depkou. A když jsem si to zase přečetla tak je milíp. Včera jsme seděli s tchýní před barákem na lavičce a šla kolem nějaká její kamarádka a bavili se. Pak jí říká že čekáme miminko a ta ženská prej …no koukám, koukám…Přitom na mě ještě není skoro nic vidět! Tak jsem se nasrala a šla jsem se na sebe kouknout do zrcadla a je to fakt děs! Jak se zvětšuje to břicho pod tou vrstvou tak mi posunuje ty špeky jakoby dopředu a vypadá to příšerně. Navíc mám břicho pořád rozdělený do dvou pneumatik místo aby se už zacelilo :twisted: :twisted: No tak jsem z toho byla špatná. Navíc teď mi doktor řekl, že musím ležet, tak mám strach z přibírání.
Jo a taky to jsem byla v 9 týdnu a jedna paní ve výtahu mi řekla-já se pořád ptám tatínka kdy už bude dědeček a on mi pořád nic neříká a vy už jste takhle pěkně kulaťoučká-myslela jsem že jí zakousnu :evil:

Tak omlouvám se za délku ale potřebovala jsem se někomu vykecat :lol:
A zase otázka. Myslíte že když jsem ve 22 týdnu a přibrala jsem zatím asi 1 kilo nebo někdy jsem pořád na svém, tak že mi hrozí ještě třeba těch 15 kilo navrch? Můžu to ještě dohnat? Někde jsem četla, že nejvíc se přibírá mezi 4-6 měsícem a pak že se to má stabilizovat. Kamarádka zase nejvíc přibírala od 6.Tak jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
11.6.06 12:17

Ahojte!

Leilo,já jsem na tuhle debatu přišla včera no a na naší domovské o svém obvodu raději mlčím, chápeš, ne? :oops:
Vážně jsem jiná kategorie než vel.38 apod.

Břišo je na mně naštěstí vidět,ale chápu Tě s těma narážkama o těhu - já zase musám vysvětlovat, že jsem teda jako teprve v pátém - raději to už volám dopředu, ať si ušetřím pozdější trapasy.

Ty kopanečky Ti závidím - no nepotěšilas mně. Máme doma stetoskop, tak poslouchám Julindu jím a něco slyším vždy, ale mám strach, že už si ti fakt vsugerovávám a jsou to střeva. :?

Tak zase musím říct, jsem moc vděčná za tuhletu debatu, ale pište sem víc!
Pěknou neděli všem!
 Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.6.06 12:25

Zu tak já tam teda taky nedávám obvod bříška a rozhodně si ho tam nebudu fotit :lol: :lol: :lol:

S těma pohybama neboj, hlavně když cítíš něco. A nejdůležitější je, že je všechno na UTZ OK.Mě nejvíc kope po jídle. Tak si něco vem, počkej tak 10 minut a lehni si na záda. Určitě se ti taky ozve. A když se mi neozve ani takhle, tak do něj začnu šťouchat dokud se mi nepodaří vyprovokovat :lol: :lol: A většinou podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
11.6.06 12:37

Ahojte.
I kdyz terminem patrim do jine diskuze, tak proporcema patrim k vam :-). Bricho mam taky porad rozdelene na dva dily i kdyz uz bych cekala, ze v mem pokrocilem tehu se spoji v jedno krasne velke kulate brisko. Asi ne. Ja si myslim, ze se nemame ani za co stydet, po porodu budeme mit sanci poradne zhubnout. Pry to jde samo :wink: . nevim, tuhle zkusenost nemam, zhubnout se mi nikdy nepodarilo.
Hlavni je, ze je nam fajn a mimiskove jsou ok. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
11.6.06 13:26

Ahojky baculinky, Zu ahojky sem ráda, že jsi to tady našla:-) . Nenní to tady dlouho, ale rozjelo s eto tady supper. Na začátku sme si říkala, že mi odepíšou tak tři holky podle fotek co sem viděla , ale koukám že baculky sou zašité někde a tedˇvystrčili růžky. Je to dobře jsem zato ráda. Člověk to nesmí brát jako problém, ale jako přednost:-). a bude fajn.Mylsím si , že byhcom byly všechny spokojené se svou váhou, kdyby nám to to vychrtlé BARBÍNKY nedávali najevo, že nejsme podle jejich gusta, ale kdo říkal že byhc ta vychrtlá Bárbí chtěla být a že jim závidíme, že?,:-D Upřímně řečeno baculka, která se vtom umí nosit a je si sebou jistá mi příjde mnohem víc krásnější než kdejaká zmalovaná figurka. My už chlapa nijak nezaskočíme když sme baculky -Spíš jedině překvapíme zhozeným kilem, ale chuděrky ty hubené co přiberou a chlap třeba nemá rád baculky. To je nezávidění hodná sytuace nemyslíte???Mějte se hezky ahojkyyyy
Makina já bydlím u Opavy , ale taky spíše v RADKOVĚ u Vítkova taková Vesnička. V opavě sme žili, ale s rodiči sme se už hodně dávno přestěhovali. A jsem ráda. Je fajn žít na vesnici. Hlavně prod ěti :-) a do města se kdykoliv dostanem, takže žádní balíci tady nejsme:-) papapapa

• Citovat
  • Upravit
peka83
11.6.06 13:28

jo a už nemám 86 kg , ale 87 . jejdááá:-) fakt sem zvěavá načem zkončím jak porodím hihi, ale jsme tedˇpoprvé v klidu pořád sem se stresovala váhou když sem nebyla těhotná a honila sem se za zhozením deseti kil už pro lepší pocit:-). Tedˇsem těhotná a neřeším váhu v těhotenství s epřibere tomu se neda uniknout papapa

• Citovat
  • Upravit
377
11.6.06 20:11

Pro ZU

Ahojky. Máme stejný problém s pohybama. Jsem 18+5 a cítím jen takové něco. taky poslouchám stetoskopem :-) . Připadám si jak blb… :-)
Sice už čekám své třetí mimčo, ale nervózní jsem jak sáňky v létě.
No snad se už konečně mimi projeví…

Zdravím všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
11.6.06 20:38

Benjulko,
já už jsem ale 21+5! 8O

Ale zase je to první mimo. Já nevím, jestli volat doktorovi - kontrolu mám až za 14 dní. Ach jo. Nechci plašit, ale zase nevím…
No snad se brzy projeví a jsem jenom hysterka.

Holky mějte se fajně a s chutí do nového týdne!
S takovým počasím to ale jde líp se mi zdá.

Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.6.06 21:12

pro ZU

Za zavolání nic nedáš…
Pro klid duše bych brnkla, no co, tak Ti může říct, že plašíš a co?

Věřím, že je u tebe vše O.K., tak držím pěstičky. :-)
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová