Baculky už před těhotenstvím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
7.6.06 07:45

ahojte, neda mi nereagovat na osocovanie „hubenych koz“ a pod. ziadna „hubena koza“ by totiz nejakej baculke takto sprosto nenadavala!! mam 7-mesacneho syna a som rovnako milujuca matka ako vy, co mate par kil viac! nikdy som dietu nedrzala, v nasej rodine su proste z maminej strany vsetky zeny stihle - otehotnela som s 41 kg a rodit som sla s 54 - som preto horsia matka ako vy?!? svojho syna som 6 mesiacov plne kojila a chcem ho kojit aspon do roka. tak sa nad sebou skuste zamysliet predtym nez niekoho urazate a pisete, ze sa vam hnusi, pretoze sa vam mozno hnusi milujuca matka, ktora by pre svoje dieta zniesla modre z neba!! rysulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
7.6.06 08:05

Nazdárek všem :)

Za prvé jsem taky baculka - teda já to nenazývám tak rozkošným slovem, jsem prostě tlustá :oops:
Ale opravdu slovní spojení „hubená koza“ je příliš. Samozřejmě i ze mě padají občas invektiva na hubené a krásné holky, ale v kolektivu kde mě nikdo nezná osobně se to snažím osvětlit (dělám si tím samozřejmě srandu ze sebe, ne z nich, nedejbože že bych je chtěla urážet). Já to prostě přiznám - chtěla bych mít postavu s ideálníma mírama 60-90-60 ehm pardon 90-60-90, :wink: chtěla bych aby se občas nějaky chlap jen tak mezi řečí zmíníl „to je kost co“ hmmm jo jo . Ale co už nařvu, nic. Jediný co jde, a sakra to bolí, s tím začít něco dělat.
Ale rozhodně nemám komplexy, i do plavek se obleču a sebemrskačsky jdu s „hubeňourama“ plavat.

Závěr z tohoto mého emocionálního výlevu je ten, že jak hubená, akorátní i kypřejší ženská umí být žádoucí, vtipná, krásná a hlavně milující matka :wink:

A co se tlaku týče tak je to taky indivindi - za normálu mám tlak vysoky a v těhu až do posledního dne jak vystřižený z medicínských skript s názvem „Ideální krevní tlak“ :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
7.6.06 08:10

Rysulko , obávám se, že tu z někoho mluvila černá závist :evil:

Já mám tolik co před těhu, tedy nádváhu mám jak hrom, aspoň jsem ale pevná a souměrná, nicméně tvých předporodních 54kg jsem měla naposledy v 8. třídě. :oops: Takže nepokrytě přiznávám, že bych tvoji figuru brala… ale ne za každou cenu a nehodlám se kvůli tomu přivést do blázince.

Tak se ti za tlusté baby omlouvám :lol: . Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.6.06 09:41

Ahoj holky, tak já ještě těhotná nejsem, ale snad se zadaří, to zatím nějak neřeším, hlavně bych chtěla jěště nějaké to kilčo zhubnout, protože mě děsí představa, že bych ještě třeba 20kg přïbrala. mám 165 cm a momentálně 102kg, jsem taková Věstonická Venuše:-). Myslím, že jím celkem zdravě,samo, že někdy se neudržím a slupnu něco sladkého, nebo chipsy. Spíš je problém dokopat se ke cvičení. Máte nějakej fígl:-) Jak často třeba cvičíte vy? Já dělala Judo, předtím nějakou dobu aerobick, ale to všechno kvůli kotníkům, který mám právě z Juda povolený nejde.Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
7.6.06 09:53

Ahoj holky
před těhu 91 kg, nyní 106 a to mám před sebou ještě měsíc …
Výška 168 cm.
Taky je mě kus :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
7.6.06 11:16

Rysulko,
to tedy promiň, jestli se tě dotkl ten výraz hubená koza, určitě jsem to nemyslela jako nadávku, ale u nás se prostě říká „je hubená jak koza…“ a už vůbec jsem neměla na mysli, že by hubený mámy byly horší než tlustý! To se z toho mýho příspěvku nedá vyčíst snad ani mezi řádky! A určitě to není závist, jsem silná od mala, s genama prostě nic neudělám. Záviděla jsem možná ještě na základce, ale teď mám opravdu jiný priority než to, že mám kila navíc a jiný ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
7.6.06 11:56

Ahoj holky,
hlavně Pperlo, třeba tě potěším, já jsem začínala druhé těhu na 75 a skončila na 76. Fakt, já jsem si dokonce ofotila propouštěcí papíry z porodnice, protože mi to nikdo nevěří.
Zato teď… :D . Kdybych se neovládala, tak nedělám nic jiného než jím. :D .
Hodně mi pomáhá chodit s holkama ven -tj. ne do města, kde na mě požadují sladkosti, ale na hřiště, k řece a tak. Taky mi pomáhají hubnoucí náplasti, věřte nevěřte, na mě to fakt funguje, nevím, jestli psychicky nebo jak, ale opravdu nemám takový hlad.
Na plavčo s námi chodí kočka, co shodila od porodu 18 :! kg. Uáááááá, bože, jak jí závidím :D . Ahoj M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
7.6.06 13:48

Rysulka špatně jsi to pochopila. Jakou máš postavu to určitě neovlivní to jaká budeš mamča. Bylo to mířené na ty holky co jsou hubené co mají váhu, kterou my bychom opravdu jen mohli závidět at´děláme co děláme, ale radši s enaučíme žít stím jaké jsme než abychom se pořád honily za nějakýma dietama víš?? jinak byhcom nebyly nikdy štástné. Tady jde oto, že některé ženy bourou že jsou tlusté když maí 50 nebo 60 kilo. což je pronás nepochopitelné a pak třeba tady někdo řekne ve vzteku a závisti, že je někdo hubená koza a víš proč,? protože vy hubené (nemyslím všechny atˇto envemeš na sebe) si nevážíte toho jaké máte štěstí že máte takové postavičky víš?? a když pak někde vyslovíte, že jste hubené tak ej to k zešílení. Mám nejlepší kamarádku, která má 55 kg a pořád si myslí že je tlustáá a honís e za štíhlou postavou. Má krásnou postavu, ale pořád je nespokojená. nezdravě nespokojená. a mi je pak nějak divně když ona si vedle mě stěžuje a žádnou tlouštˇkou netrpí. opravdu to enbylo mířene na tebe tak to neber. tím vlatsně chceme říct važte si postav které máte.

• Citovat
  • Upravit
peka83
7.6.06 14:00

makina tak teda to ti vážně ais nikdo nevěřil tak málo přibrat.-) to seš štístko.
já jsme sama zvědavá kolik přiberu. Ani envím kd eta mátlouštˇka začla. vždycky sem byla oplácaná. ale hlídala sem se na 65 kg myslím teda spíš tedˇto vím, že sme měla hezkou postavu sevším jak má být. Jenže s Kamčou před čtyřmi elty sem se potkala a oba jsme zpohodlněli a pořád jen něco mlsali. oba jsme hodně přibrali a já z 65kg až na 93 kg. Kamča má 110 kg ale je to kus chlapa je vysokej naněm to vypadá dobře:-).Já když sme se rozhodli mít mimčo sme si řekla, že budu hubnout, než se mi to zadaří. pomohla mi dieta ŠTEFANA MARGITY. a taky mi pomohla ATKINSONOVA DIETA, protože nejsme človíček coby nějak moc papkal zeleninu. MAso je maso:-) .
nO A ZHODILA SME NA 86 Takže i tak to beru jako uspěch nehubla sem to dlouho:-) a jednous me to i přibrala všechno zpátky. tedˇuž dlouho sme nic nepřibrala a nehubla. pak sem zjistila že sem těhotná a diety sem zrušila. protože po mimču budu mít ještě víc co zhazovat. Mám kamarádku snažila se o mimčo stejně jako já, ale přerušila to, protože začla papat nějaké prášky na hubnutí a tak chce zhodit než otěhotní. no a já otěhotněla a ona papá prášky. zatím hubne což sme ráda:-) asi by byla zklamaná že msuela přerušit snahu o mimčo a ještě by nehubla.

• Citovat
  • Upravit
986
7.6.06 21:25

já bych chtěla aby mi někdo řekl, že jsem hubená koza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to by mi zvedlo sebevědomí...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i když bych měla pocit, že mi mažou kolem pusy :wink: :? Jo a nebo bych se přeslechla a slyšela bych hubená s kozama :? no tak raději nic :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
7.6.06 21:51

Tanisek nic takového každá ženská je jedinečná. AT´máme sto kilo nebo dvěstě kilo nebo 40 kilo. to ej přece fuk akždej má své kouzlo. Mi s etřeba odjakživa zdály baculky atraktivnější když s eumělisesvou váhou nosit, jen já jim záviděla vždy to sebevědomí já odjakživa nenosím sukni ani šaty stydím se zasvé tlusté nohy a velký zadek a nevím co ejště mám velké. mám jen hezké oči ale naty čučí málokdo :lol: .a ještě že máme na zahradě bazén, protože na koupaliště byhc nevlezla ani zanic ale až bud emimčo teda dítě tak se budu muset jendou rzhoupat to budu natom strašně zleee

• Citovat
  • Upravit
986
7.6.06 22:06

já teda jsem se svou postavou spokojená a baví mě na její úkor vtipkovat (snad mi nedá pár facek :roll: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
7.6.06 22:17

Tanísku , hubená s kozama taky není špatný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.06 07:39

Pperlo a my ostatní,
já si myslím, že bychom se měly rozhoupat a něco s těmi veřejnými bazény a koupališti udělat. Myslím, že hlavně v řadách nezdravě hubených dospívajících holek se najdou ti posmíváčci. Ale, když uvidí, že nás oplácaných je hodně a jsme i v plavkách v klidu a s úsměvem na rtu, tak je to přestane bavit. Taky se za svoje špeky stydím, i když manžovi se to líbí, a nějak nechodím na veřejnost v plavkách (když nepočítám plavání s prckem). Letos se ještě povalím s obr břichem, ale příští rok svoje špíčky sluníčku vystavím, ať se všichni podívají a blednou závistí. Ono to není jenom tak vypěstovat si takovou energetickou zásobu na horší časy.

S těma hubenýma kozama to určitě nebylo myšleno špatně, ale znám pár opravdu hloupých hubených holek. Teď mluvím přímo o 2 dost mladých holkách, které jsem často potkávala vysedávat na hřišti na lavičkách a byly těhotné. Jejich řeči se skoro pořád točily o tom, že nesmí moc jíst, aby nepřibraly v těhu a pak aby hned byly štíhlé. To bylo loni na podzim. Letos tam už jezdí s kočárkem a je to pořád dokola. Ta jedna jí jenom jogurty a jabka a vypadá jak smrtka. Tohle neplatí samozřejmě o všech štíhlých maminách, ale tyhle 2 jsou opravdu hubené kozy.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.06 07:46

tuž zase 2×, mažu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová