Baculky už před těhotenstvím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
11.6.06 21:14

Ahoj holky,

jen vás chci uklidnit s těma pohybama - jsem taky celoživotní baculka, jsem docela slušnej „docent“, lépe řečeno - k tomu centovi mi mnoho nechybí, a když jsem čekala našeho dnes už téměř 2-letého klučinu, tak jsem 1. pohyby ucítila až na rozhraní 24.-25. týdne, a to ne zrovna strašný kopání, ale spíš takový lehounký protažení, aby se neřeklo, takže nemějte strach, všechno přijde a bude to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
11.6.06 21:47

Vážně?
Děkuju moc! Asi mu stejně zavolám, ale uklidnila jsi mě docela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
12.6.06 08:23

Krásné ráno, milé kolegyně :lol: :lol:

dovča - tak my můžem i s manželem, jen naše starší dítě by vůbec nezapadlo. Je to hubeňourek :lol: :lol:

leila - kupodivu mě se břicho vykulilo, špeky se rozlezly do stran, takže od asi 5. měsíce jsem vypadala, že porodím každým dnem. Normálně jsem byla úplně nepříčetná, když mě každý zastavoval a ptal se - tak už brzo, že jo? Grrrrrrrrrrrrrrrrr :evil:

pohlaví - u mě určili bez problémů, bylo jasné, že to bude holčička :wink:

Anička vstává, tak víc nestihnu. Zase se zastavím.

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
12.6.06 11:29

ahojky, cose tady tedˇřeší?????? nějak jsem mimo obraz :?

• Citovat
  • Upravit
peka83
12.6.06 11:30

zu chodíš na gynekoligii do OPavy do nemocnice,??? nebo jinam?? papapa

• Citovat
  • Upravit
zu
4347
12.6.06 22:18

Ahoooj!
nic moc se tady myslím neřeší, jenom, že zatím necítím příliš pohyby a už bych měla. Ale už mě holky uklidnily.
A taky se řeší dovolenka nad 80 kilo - nebo tak nějak, ne? Lehčím (mimo dětiček) vstup zakázán - že by to bylo pěkné, nekoukat projednou na barbíny okolo.

Jinak Ppperlo chodím na gyn do Fulneku - dlouhá story, ale fárem je to chvilka.
Ale rodit budu v Opavě - Ty taky, ne? Pak Ti dám vědět. Svoje zkušenosti.

Dobrou noc všem a pište, nějak se vám nechce,holčiny! :roll: :lol:

Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
13.6.06 06:14

Ahoj, tak to tady toho moc nepřibilo…

Včera jsme vyrazili s manžou do hospůdky a když jsem se chtěla obléknout, tak to zase začlo… :lol: :lol: Jsem už od února na neschopence tak zase tak moc hadrů nepotřebuju a vůbec jsem si nevšimla, že už mi skoro žádný nejsou. Takže do čehokoli jsem se nasoukala, tak jsem v tom měla pupek jako blázen. Kdybych měla ten hezkej těhu, tak mi to nevadí, ale já mám jak už jsem psala jen ty popostrčený špeky. No a pak jsem si k tomu navlíkla kalhoty a jak sem si je utáhla v pasa, tak se to všechno přelilo nahoru-vždyť to určitě znáte :lol: :lol: Takže já přestávám vycházet mezi lidi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
13.6.06 07:01

Leilo nešil!
Choď mezi lidi! 8) Člověče ale se zakouřenýma prostorama jsem měla vždycky problém, ale teˇmně to rovnou úplně natahuje!
Příště dřív a do zahrádky, ne?
Ahojte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
14.6.06 12:58

holky vy to budete vědět jste už v pokročilejším těotnetsví :-) jak ej to s plaváním ve vodě??, kámoška mi říkala co ej těhotná že si dává tampon a s natírá si ho olivovým olejem. to teda nechápu. A druhá kámoška zas říkala že žádné tampony být v těhu nesmí že jedině přímo těhotenské kvuli bakteriim. A já chci vědět ejstli mužu plavat nnormálně v bazéně a nijaks e nstresovat v létě z vody atd:-/ a jak třeba předcházet zánětum . semtam v létě jeden vždycky byl. to víte moc vody

• Citovat
  • Upravit
6927
14.6.06 13:02

Plavat se muze, sama uznas, jeslti je ta voda cista. Bazen by nemel byt problem, venku uz to zalezi na tvem posouzen. rozhodne zadne tampony, kort v com si namocene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
15.6.06 06:17

Holčiny,
tak pěkně se nám to tu rozjelo, ale teď to zase nějak chcíplo! :roll:

Že by tím počasím? Že se nikomu nic nechce?
Přiznejte se, vy se věnujete svým debatám a tady nic!

No nic, tak ať přežijem ty hice a někdy snad zase navi.
 Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.6.06 07:19

Ahoj

tak jak je? Na začátku jsem sem trochu psala, ale pak jsem měla fofr - tak jsem se sem dostala až teď.

Trochu pesimismu: Holky, chtěla jsem se zeptat, co už jste po porodu (ostatní nečtěte), jak je to u vás s břichem teď, Jsem cca 14 m po 3 porodu, ale stále mám rozestouplé břišní svaly.. A do toho ještě trochu kýly (střevní kličky se mi tlačí mezi ty rozestouplé svaly). Trochu cvičím, ale nic moc, a nevidím vůbec žádné zlepšení? Existuje něco, nebo jenom plastika?

A kila navíc - ještě jsem nebyla těhu, ale v autobuse mě pouštěli sednou se slovy: maminko, pojď te si sedout, ať si něco neuděláte!!! A dnes, mám břicho jako v 6měsíc.

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.6.06 13:17

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat kde sháníte nějaké těhu oblečení na nás baculky?
V normálních obchodech je vše jen do XL a to je mi akorát už teď a co až přiberu pár kilíček? Nevím v čem budu chodit.
A co vy? Jak jste na tom? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
15.6.06 14:49

Benjulko,
tak já jsem se naštěstí vlezla do XL v HM a pak mám tři triča z 9fashion www.promi.cz , ale taky v XL a kalhoty u nich v XL odpovídají tak Mku. Děs
Taky nevím, poraďte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
15.6.06 15:18

Holky, zkuste www.lave.cz … mám od nich těhotenské džíny, na cedulce je napsáno velikost 38, ale před otěhotněním jsem měla 42, teď jsem v 8. měsíci a pořád je mám zapnuté na nejmenším knoflíku. Takže si myslím, že ty jejich větší velikosti budou poměrně velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová