Baví vás ve volném čase chodit na procházky?

3059
24.9.17 16:54

Baví vás ve volném čase chodit na procházky?

Volně naváži na téma co dělat, když zrovna nemám doma manžela, děti jsou pryč a kamarádky nemohou. Já třeba velice ráda chodím na procházky. A jsem překvapena, že moc lidí tuto zálibu nesdílí. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
24.9.17 16:55

Mám to moc ráda, Ale s rodinou radši. S mužem si troufnu i do míst, kde se sama nebo s malýma dětma bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.9.17 16:59

Procházky miluju… klidně i sama. Nebo během RD jsem hodně vyrážela s klukem na výlety do přírody.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.17 17:01

Každej má asi záliby trochu jiný. Já žiju s dítětem úplně sama a okolo nikoho na chození ven nemáme, takže na procházky chodím s kočárkem taky sama, což sice není úplně sama, ale já si tak připadám. A mám tu smůlu, že mě to nenaplňuje. :)

• Citovat
  • Upravit
356
24.9.17 17:05

Chodím hodně sama, ze začátku jsem si připadala trochu jako exot, ale už jsem si zvykla a je to fajn, hezky si vyčistím hlavu. S rodinou chodíme maximálně o víkendu. V týdnu mají kluci spoustu jiných aktivit a přítel má fyzicky náročné povolání, takže toho má dost i bez procházek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
24.9.17 17:09

@jindra.kytka chodim moc rada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.9.17 17:15
@jindra.kytka píše:
Volně naváži na téma co dělat, když zrovna nemám doma manžela, děti jsou pryč a kamarádky nemohou. Já třeba velice ráda chodím na procházky. A jsem překvapena, že moc lidí tuto zálibu nesdílí. Jak to máte vy?

Ano, rada. Ale jen po městech. Tam nachodím klidně desítky kilometrů. Příroda mě tak neba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
24.9.17 17:18

Tak já budu asi jediná, koho courání nebaví.,,Jen tak,, mě to neba. Buď někam jdu, protože musím a nebo nejdu, protože nemusím. :lol: Nebavilo mě ani courat s kočárem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15405
24.9.17 17:22

@jindra.kytka Procházky mě baví moc a mám k nim i důvod, malou dceru a pejska, je to fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.9.17 17:23
@AstraG píše:
Tak já budu asi jediná, koho courání nebaví.,,Jen tak,, mě to neba. Buď někam jdu, protože musím a nebo nejdu, protože nemusím. :lol: Nebavilo mě ani courat s kočárem.

Já miluju architekturu, takže čumím po barácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.9.17 17:23
@AstraG píše:

Já miluju architekturu, takže čumím po barácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.9.17 17:29

@jindra.kytka Procházky mám rada. Alé alespoň s kočárkem nebo se psem. Samotnou me teda procházení vůbec nebere, to zas raději samotna vyrazim na kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
24.9.17 17:29

Kdybych měla víc volného času, tak courám po venku rozhodně víc než teď :pankac: Přírodu miluju, jsem introvert a přes den potkám stovky tváří, se kterými musím komunikovat. Takže jít ven jen tak, courat se kolem řeky a pozorovat, jak se ta příroda v průběhu roku mění… to je balzám na duši :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
24.9.17 17:53

Já trávím volný čas v lese, celoročně. Spousta lidí mi řekla, že vidím a vnímám les jinak, než jiní.. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
24.9.17 17:56

Sama ne, ale s rodinou to miluju, chodíme často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie