Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Volně naváži na téma co dělat, když zrovna nemám doma manžela, děti jsou pryč a kamarádky nemohou. Já třeba velice ráda chodím na procházky. A jsem překvapena, že moc lidí tuto zálibu nesdílí. Jak to máte vy?
Mám to moc ráda, Ale s rodinou radši. S mužem si troufnu i do míst, kde se sama nebo s malýma dětma bojím.
Procházky miluju… klidně i sama. Nebo během RD jsem hodně vyrážela s klukem na výlety do přírody.
Každej má asi záliby trochu jiný. Já žiju s dítětem úplně sama a okolo nikoho na chození ven nemáme, takže na procházky chodím s kočárkem taky sama, což sice není úplně sama, ale já si tak připadám. A mám tu smůlu, že mě to nenaplňuje. ![]()
Chodím hodně sama, ze začátku jsem si připadala trochu jako exot, ale už jsem si zvykla a je to fajn, hezky si vyčistím hlavu. S rodinou chodíme maximálně o víkendu. V týdnu mají kluci spoustu jiných aktivit a přítel má fyzicky náročné povolání, takže toho má dost i bez procházek.
@jindra.kytka píše:
Volně naváži na téma co dělat, když zrovna nemám doma manžela, děti jsou pryč a kamarádky nemohou. Já třeba velice ráda chodím na procházky. A jsem překvapena, že moc lidí tuto zálibu nesdílí. Jak to máte vy?
Ano, rada. Ale jen po městech. Tam nachodím klidně desítky kilometrů. Příroda mě tak neba ![]()
Tak já budu asi jediná, koho courání nebaví.,,Jen tak,, mě to neba. Buď někam jdu, protože musím a nebo nejdu, protože nemusím.
Nebavilo mě ani courat s kočárem.
@jindra.kytka Procházky mě baví moc a mám k nim i důvod, malou dceru a pejska, je to fajn ![]()
@AstraG píše:
Tak já budu asi jediná, koho courání nebaví.,,Jen tak,, mě to neba. Buď někam jdu, protože musím a nebo nejdu, protože nemusím.Nebavilo mě ani courat s kočárem.
Já miluju architekturu, takže čumím po barácích.
@AstraG píše:
Tak já budu asi jediná, koho courání nebaví.,,Jen tak,, mě to neba. Buď někam jdu, protože musím a nebo nejdu, protože nemusím.Nebavilo mě ani courat s kočárem.
Já miluju architekturu, takže čumím po barácích.
@jindra.kytka Procházky mám rada. Alé alespoň s kočárkem nebo se psem. Samotnou me teda procházení vůbec nebere, to zas raději samotna vyrazim na kolo.
Kdybych měla víc volného času, tak courám po venku rozhodně víc než teď
Přírodu miluju, jsem introvert a přes den potkám stovky tváří, se kterými musím komunikovat. Takže jít ven jen tak, courat se kolem řeky a pozorovat, jak se ta příroda v průběhu roku mění… to je balzám na duši ![]()
Já trávím volný čas v lese, celoročně. Spousta lidí mi řekla, že vidím a vnímám les jinak, než jiní..
![]()