Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:
Dneska jsme měli pod stromečkem nejkrásnější dárek
Jojo, takový dárky jsou nej ( a vůbec nevadí, že je doma máme už pár měsíců před Vánocema, že ![]()
Jdu taky sehnat nějakou fotku ![]()
pomeranca píše:
Jojo, takový dárky jsou nej ( a vůbec nevadí, že je doma máme už pár měsíců před Vánocema, že
Jdu taky sehnat nějakou fotku
To je pravda, nevadí, že to nebylo úplně překvapení pod stromečkem ![]()
zuzanecka81 píše:
tak holky, šťastné a veselé… látkování
pomeranca píše:zuzanecka81 píše:
tak holky, šťastné a veselé… látkováníNejlepší přání jaké jsem letos četla
K tomu se připojuji. ![]()
Holky, používáte někdo Ikea ručníky? Ségra mi je včera přivezla, co s tím? Rozstříhnout na půl, oentlovat a dávat ještě přeložené?
ahojky, holky potrebuju poradit… nahodou dudlik od Canpolu…nemuze byt zavednej?? u nej vubec neni oznaceni bez BPA a ja si az doma vsimla ze to je od ty polsky firmy tak nevim jestli ho maly mam dat, ona je desne dudlikova
lenholka píše:
ahojky, holky potrebuju poradit… nahodou dudlik od Canpolu…nemuze byt zavednej?? u nej vubec neni oznaceni bez BPA a ja si az doma vsimla ze to je od ty polsky firmy tak nevim jestli ho maly mam dat, ona je desne dudlikova
ja ti nevim, ale mam od canpolu nejaky veci a moc se mi to jejich zpracovani nelibi ![]()
tak jak jste přižily vánoce,u nás docela v poho,plínka od Anavy nááádherná
mabit píše:
tak jak jste přižily vánoce,u nás docela v poho,plínka od Anavy nááádherná
Mne by zitra mohly dojit 4
a maji novy obrazky!! Zamilovanou kravicku
ja chci holcickuuuu
a prijdou jeste Itti Bitti a pastelky ![]()
Holky krásné fotečky, já už teda takové letos nemám, u nás už se ke stromečku běží. ![]()
A taky očekávám zásilku dvou plínek Anavy, tak jsem zvědavá zda zítra dorazí. No a pak jsem vyhrála ještě dvě Anavy na snapy sponku na AUkru.
Musím udělat zásobu kalhotkových plen, v lednu jedu se starší dcerou do lázní a tu malou nechám asi tak 14dní a něco doma manželovi, tak aby to přebalování zvládnul. Předevčírem jsem skládala dohromady plíny se sušičky, tak manžel si to fotil, co k čemu patří.
![]()
Katy2 píše:
Předevčírem jsem skládala dohromady plíny se sušičky, tak manžel si to fotil, co k čemu patří.![]()
![]()
To jako fakt???
![]()
Brunifid píše:Katy2 píše:To jako fakt???
Předevčírem jsem skládala dohromady plíny se sušičky, tak manžel si to fotil, co k čemu patří.![]()
![]()
![]()
![]()
Jo fakt, aby věděl která vkládačka kde patří atd. ![]()
Dneska jsme měli pod stromečkem nejkrásnější dárek