Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:
IVuš tak to je mazec!! Divím se, že jsi jim něco neřekla. Nechápu jak se tak může někdo chovat ke svým dětemAchdárku aspoň to budete mít zasebou a budete mít klid.
A co bych jim jako měla říct? Ten tatínek by mi tak leda jednu ubalil, aspoň na to vypadal, takový nabušený ozdobený "pestrobarevný "sameček, jak říká s oblibou manžel těmto typům
A maminka vzorně nalíčená, načesaná a přežvykující. On na to dítě aspoň promluvil (i když ten obsah…), ona ani to ne
Jen jsem doufala, že bude pokladní rychlá a brzo od tam vypadnu, abych to už nemusela sledovat ![]()
zelazuzu píše:
Achdárku tak škoda že bydlíš tak daleko..My by jsme je taky potřebovaly s Májou chytit…Nerada bych je chytla u druhého mimi…já je totiž ještě taky neměla..Jinak vás holky všechny zdravím..Nebyla jsem tu dva dny a už jsem úplně odepsaná..je tu něco nového? Tolik stránek číst pozpátku je nad lidské síly
Zuzi nech se proti neštovkám naočkovat, u dospělých je bbý průběh
ale prvně si nechej zjistit protilátky, protože je docela možné, že si je proděla v nějaké mírné formě a doma si toho ani nevšimli ![]()
Jinak u nás to vypadá zřejmě na 6. nemoc v kombinaci se zubama (asi 8mi zubama - no jo nemám si stěžovat, že máme v 17ti měsících 3,5 zubu
) 3 noci se šílenejma nesrazitelnejma horečkama, dnes jakoby utlo ceej den v pohodě jen musím dávat po šesti hodinách nurofen, bo skučí, že jí bolí zuby, a objevila se nám nějaká vyrážky, uvidím zítra co se z toho vyklube a jestli to jsou potničky a nebo 6. nemoc - tu jsme jako jednu z mála ještě neměly ![]()
PS: může být to mé dítě aspoň měsíc zdravé??? nejlépe ten příští když jedeme na dovolenou???
ivuska.h píše:zelazuzu píše:Mělo, rozhodně ne víc, novorozence ještě poznámivuska.h píše:Ivo tak to mimino snad nemohlo mít měsíc ne
Skvělý zážitek z víkendu – děstký koutek v restauraci, batole něco málo přes rok, chodící. Totálně nacucaná hnuska visící až mezi kolena, bimbající se při každém kroku zleva doprava![]()
A dnes, fronta u kasy v potravinách. Mimino, cca měsíc, posazené ve sporťáku, totálně zhroucené ke straně, šíleně řve, tatínek se kouká kamsi jinam, dítě ignoruje, po pár minutách se k němu konečně otočí a zahlásí „No jen se nevztekej, vidíš, že to nefunguje!“
Jinak samé pozitivní zážitky? Že by někteří byli opravdu až takoví idioti a takto ničili zdraví svých dětí??? Je mi zle
I ten charakter pláče byl typický. Prvně jsem mysklela, že je to jen nějaká divná autosedačka, ale fakt sporťák.
Zuzi věř tomu, mám jednu takovou blbku mezi známými, děcko vozila od narození v golfkách!!! prý nebude kupovat hlubokej, že z toho stejně brzo vyroste a mimi přebalovala jen když se pokadilo… no prostě fuuuuj
Sufik píše:
na tuly tuly doplnily zboží. Mají weeguggers. Konečně mám velryby a sovy!![]()
![]()
http://www.latkove-pleny.cz/…ni-kalhotky/
měla jsem je zamluvený přes mail, takže mi je nikdo nevzal. Když už mi nevyšly v tý americký objednávce…a mají taky blueberry
http://www.latkove-pleny.cz/latkove-pleny/
Jo tak ty svrchňáky mám taky. Jsou krásné, ale tak trošku na prd
..Mají totiž vnějšek z bavlny a i ta kapsa do které se zasunuje plína je z bavlny, tak vydrží velké kulové - natahuje vlhkost. Takže používám jen když vím, že budu tak za hodinu přebalovat, jinak jsou to nespolehlivé svrchňáčky ![]()
M-a-j-a píše:
IVuš tak to je mazec!! Divím se, že jsi jim něco neřekla. Nechápu jak se tak může někdo chovat ke svým dětemAchdárku aspoň to budete mít zasebou a budete mít klid.
Májo tak jak Iva píše..to nemá cenu takovým lidem něco říkat - akorát by ji poslali někam a stejně toho drobečka nechali tak, ale je to hnusná bezmoc..chudák miminko.. ![]()
Mladej se probudil, úplně hořel, zdálo se mi, ž víc než předtím, ale teploměr naměřil stejně. Každopádně jsem mu lupla panadol a vlažnou koupel, pak jsem naměřila krásných 37,3, je ohromně čilej, takže asi budem ponocovat… snad to bude od zubů ![]()
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:A co bych jim jako měla říct? Ten tatínek by mi tak leda jednu ubalil, aspoň na to vypadal, takový nabušený ozdobený "pestrobarevný "sameček, jak říká s oblibou manžel těmto typům
A maminka vzorně nalíčená, načesaná a přežvykující. On na to dítě aspoň promluvil (i když ten obsah…), ona ani to ne
Jen jsem doufala, že bude pokladní rychlá a brzo od tam vypadnu, abych to už nemusela sledovat
Ivuš je mi to jasné. Já vím, že je těžké.
Já bych utrousila dost hlasitou poznámku manželovi
To už se znám.
Třeba když jsme byli v tom Brně, tak tam byla rodinka. Dítě mohlo mít cca rok (možná o pár měsíců více) a vesele se ládovalo párkem v rohlíku s kečupem a rodiče z toho měli radost a fotili si ho přitom ![]()
zelazuzu píše:M-a-j-a píše:Májo tak jak Iva píše..to nemá cenu takovým lidem něco říkat - akorát by ji poslali někam a stejně toho drobečka nechali tak, ale je to hnusná bezmoc..chudák miminko..
To jo ![]()
zelazuzu píše:Sufik píše:Jo tak ty svrchňáky mám taky. Jsou krásné, ale tak trošku na prd
![]()
měla jsem je zamluvený přes mail, takže mi je nikdo nevzal. Když už mi nevyšly v tý americký objednávce…a mají taky blueberry
http://www.latkove-pleny.cz/latkove-pleny/..Mají totiž vnějšek z bavlny a i ta kapsa do které se zasunuje plína je z bavlny, tak vydrží velké kulové - natahuje vlhkost. Takže používám jen když vím, že budu tak za hodinu přebalovat, jinak jsou to nespolehlivé svrchňáčky
tak tos mě nepotěšila. Ale vyzkoušíme, uvidíme.
Mirii - naše malá se včera postavila v postýlce na nohy, opřená o vrh a stála asi vteřinu a pak hodila placáka na záda
- jinak když se něčeho dobře chytí tak klečí, sedět nesedí, a pořád se plazí rukama, nohy nepoužívá ![]()
My jsme v pátek jeli v jednorázovkách, páč jsme jeli na víkend pryč - zhruba od 8h do 15h jsem spotřebovala 6 jednorázovek
, nějak nechápu jak to může mít dítě celý den na prdeli ![]()
petka.konecna píše:
Mirii - naše malá se včera postavila v postýlce na nohy, opřená o vrh a stála asi vteřinu a pak hodila placáka na záda- jinak když se něčeho dobře chytí tak klečí, sedět nesedí, a pořád se plazí rukama, nohy nepoužívá
My jsme v pátek jeli v jednorázovkách, páč jsme jeli na víkend pryč - zhruba od 8h do 15h jsem spotřebovala 6 jednorázovek
, nějak nechápu jak to může mít dítě celý den na prdeli
PEti když dítě svěříš chlapovi, tak může. Však jsi to sama viděla ![]()
Sufik píše:zelazuzu píše:tak tos mě nepotěšila. Ale vyzkoušíme, uvidíme.Sufik píše:Jo tak ty svrchňáky mám taky. Jsou krásné, ale tak trošku na prd
![]()
http://www.latkove-pleny.cz/latkove-pleny/..Mají totiž vnějšek z bavlny a i ta kapsa do které se zasunuje plína je z bavlny, tak vydrží velké kulové - natahuje vlhkost. Takže používám jen když vím, že budu tak za hodinu přebalovat, jinak jsou to nespolehlivé svrchňáčky
Sufiku ne mě to naštvalo náramně..Já mám doma sovy, velryby a ještě jedny kytičkové..Vyhmátla jsem je tehdy v té akci 50% sleva..jinak by mě kleplo..Imse Vimse Organics mi taky občas provlhnou, ale oproti těmto jsou to držáky..Zase jsou ale krásné, tak když pod ně dáš savější plínu, tak parádu udělají
..
petka.konecna píše:
Mirii - naše malá se včera postavila v postýlce na nohy, opřená o vrh a stála asi vteřinu a pak hodila placáka na záda- jinak když se něčeho dobře chytí tak klečí, sedět nesedí, a pořád se plazí rukama, nohy nepoužívá
, nějak nechápu jak to může mít dítě celý den na prdeli
Peťo malá je šikulka
..To Mája ještě nechodí kolem nábytku a sama si nesedne..Min. týden si poprvé stoupla ke krabici Anavek…No my ty Anavy nemít - tak asi zůstanem zaostalé
..Ivo díky..
Peto nestras
mala si prave taky kleka,ale jen kdyz se ma po cem splhat,treba kdyz sedim na zemi,tak na me doruckuje
,ale plazeni zasadne vynechavame
Prvni se nikdy neplazila a rovnou lezla po ctyrech. Iza se spis kutalela a otacela podle sve osy plazenim,ale asi prisla ze po 4 je to min narocny ci co ja vim ![]()
Kazdopadne obdobi miminka skoncilo a mne se po tom taaaak styska,ze asi nedodrzim mou 3 letou cekaci dobu na dalsi
![]()