Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
12.5.11 09:34
farska píše:
pomeranca píše:
farska, asha: doufam ze se to nesiri po netu :think: :lol:
Jo-siri.
To pry je praveze trest za to,ze tady my matky sedíme,vis? :think: :lol: :lol: :lol:

a hus se venovat detem :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.5.11 09:35
pomeranca píše:
farska píše:
pomeranca píše:
farska, asha: doufam ze se to nesiri po netu :think: :lol:
Jo-siri.
To pry je praveze trest za to,ze tady my matky sedíme,vis? :think: :lol: :lol: :lol:
a hus se venovat detem :twisted: :mrgreen:

NEMUZU :oops:
Mam nohy v lavoru se soli a uspava manzel. :-P :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.5.11 09:37
Phoebe píše:
a holky asi to tu trochu rozvířím ale fakt mě to zajímá… když tu tak pročítám tu diskuzi tak se dost často potýkáte s opruzeninama :think: malej se mi zatím nikdy v jednorázovkách neoprudil a jsem teda zvědavá jak bude reagovat na látku. jako po pravdě než abych furt bojovala s opruzeninama to bych se raději vrátila k hnuskám ale štvalo by mě že si to u všech tak strašně chválím a okecávám a pak bych to vzdala :cert: :lol: jako občas už mu látku dám, už něco doma mám ale z větší části furt hnuskujeme takže zatím reakce a poznatky veškeré žádné :nevim:

Mě se děcka oprudily jen výjimečně, skoro vždycky z agresivního hovínka, takže to by se stalo i v hnusce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.11 09:38

ahoj :-)
Co to tady šíříte za průjmy :cert: :mrgreen:
Asho ale B. má celkem čsto průjmy, že? Mi se zdá, že je to nedávno jak jsi říkala, že má průjem. Chudáček. Ať se brzy uzdraví. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.5.11 09:41

Nevim jak se to siri,ale ja rano mela takove krece :roll: nastesti prujem zatim zadnej,ale predtuchu sem uz teda mela :-?
Ja mam docela stesti na neopruzujici deti. Prvni byla pres rok na hnuskach a oprudila se jen jednou- manzel dlouho neprebalil. Pak uz nikdy zadna opruzenina nebyla. Izi je od mala vicemene na latce( od 7 mesice plne i na noc) a ze zacatku byvala silene cervena a zaparena v hnuskach. Ted uz na ne nejakou reakci mi prijde nema,ale v latce nebyla cervena nikdy. AIO davam hodne casto,pac jsme porad nekde v trapu a zaparenina zadna. Jednou jsme resila problem s kvasinkama,ale ten nemel s plinama spolecnyho vicemene nic :nevim: Jen ze postizenym mistem byla pipka. Ja bych rekla ze latkovani je o presvedceni sama sebe vnitrne. Ja u starsi plne presvedcena nebyla a nedokazala jsem si to nijak branit, u male jsem mnohem vic dospela :mrgreen: a ted uz muze rict kdokoliv cokoliv a ma smulu,me nenahloda k hnuskam ani omylem. Mam na ne opravdu velkou averzi, hlavne po vsech nocnich procuranich a smradu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 09:49
M-a-j-a píše:
Asho ale B. má celkem čsto průjmy, že? Mi se zdá, že je to nedávno jak jsi říkala, že má průjem. Chudáček. Ať se brzy uzdraví. :huban:

No casto…pred nejakym casem ho mel, on taky sezere kde co. Ale nebyvaji to ty infekcni. Nedavno ho mel, protoze se prezral musli tycinek :cert: Je dost mozny, ze ted je to taky neco takovyho, ona Tyna je schpna mu lupnout treba „cokosku“ z Velikonoc a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.11 09:58
asha píše:
M-a-j-a píše:
Asho ale B. má celkem čsto průjmy, že? Mi se zdá, že je to nedávno jak jsi říkala, že má průjem. Chudáček. Ať se brzy uzdraví. :huban:
No casto…pred nejakym casem ho mel, on taky sezere kde co. Ale nebyvaji to ty infekcni. Nedavno ho mel, protoze se prezral musli tycinek :cert: Je dost mozny, ze ted je to taky neco takovyho, ona Tyna je schpna mu lupnout treba „cokosku“ z Velikonoc a podobne.

Asho promiň, ale já jsem se ted s chutí zasmála :-) Úplně vidím to, jak se cpe těma tyčinkama :mrgreen: a taky jak do něj cpou tu čokoládu. No prostě ho má ráda, a chce se s ním rozdělit.

Holky dneska mi přišla úžasná manduca. Vyfotím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.11 10:06

Krááása :-) Hned jak se malá vzbudí, tak ji půjdu vyzkoušet. Snad ji tam budu umět dát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.11 10:12

Holky která máte manducu, jak se rozepíná ten pás kolem břicha? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.5.11 10:21
M-a-j-a píše:
Krááása :-) Hned jak se malá vzbudí, tak ji půjdu vyzkoušet. Snad ji tam budu umět dát :-)
:palec: Nádhera !
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.5.11 10:26

Naštěstí na opruzeniny netrpíme. Ani v hnuskách ani v látce.
K. byla opruzená vlastně jen jednou (ale zase to stálo za to - léčba skoro 14 dní). Ale tenkrát se tomu nedalo zabránit - bylo to po operaci -jednak tam asi prvních 24 hodin asi trochu vázlo přebalování (byla na JIP přivázaná v postýlce) a hlavně měla antibiotika - takže přesná kombinace. PAk vlastně už nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 10:33
M-a-j-a píše:
Krááása :-) Hned jak se malá vzbudí, tak ji půjdu vyzkoušet. Snad ji tam budu umět dát :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.11 10:37

Už jsem na to otevírání přišla :-)
Už se těším až na mě budou lid koukat jako na blbce a proč to dítě tak trápím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.5.11 10:39

Majo ta je nadherna…
ja sla do mei tai, holt levnejsi varianta no :oops:
uvidim jak nam to bude vyhovovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.11 10:40

leni mi se moc líbíl ten vzor a taky jsem ji zkoušela a seděla mi, tak uvidím jak se s tím smíří malá. Já jsem si ji zaplatila stejně jako kočár z proplacené dovolené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure