Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
13.9.12 23:20

@zelazuzu Jj, zrovna tu teď dělám další ;-) jsem zjistila, že ty troje jsou pro novorozeňátko fakt jako málo :oops: nějak jsem to neodhadla :oops:

Kdyby někdo chtěl vyzkoušet, tak tu mám svůj NÁVOD na MMB :-) snad je pochopitelný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.9.12 23:31

@Mysicka31 Ha, ha…tak ten Tvůj návod jsem už četa dávno!! Ten svět je fakt malý :mrgreen: Bohužel jen četla..Plést ani šít neumím a nemám čas se to učit :-(…Tak že bych Tě zneužila na upletení :mrgreen:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.9.12 23:32

@zelazuzu
No, když bych stíhala :think: :D
A svět je tedy fakt malý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
14.9.12 08:02

@Mysicka31 podle toho tvýho návodu z MMB jsem pletla první ;) teď už dělám trošku jiný, a taky „mám málo“ ;) akorát času taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
14.9.12 11:09

@Mysicka31, taky jsem podle tvého návodu na MMB pletla :palec: :lol:, jsou jí ještě trochu větší, ale vyfotím, protože jsem z nich měla radost, byl to dobrý návod :potlesk:

Holky, musím sem vložit fotku novorozenecké AIO (Swaddlebees), třeba se s ní dokážu líp rozloučit :,(
Takhle vypadá na pětikilovém dítěti, bylo to fakt hodně těsné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.9.12 11:34

@Kdoule Tak tenhle pul mám taky doma :-)) Sovičky :-) Moc pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
14.9.12 12:03

@Kdoule No jo, rozloučení to bude těžké - je kráásná :palec: Tak holt tu lítost budeš muset zamáznout jinou krásnou plínou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
14.9.12 12:23
@Kristyna+Daník píše:
@Kdoule Tak tenhle pul mám taky doma :-)) Sovičky :-) Moc pěkný

No bude to asi stejná USA produkce, protože tahle AIO měla i tu tvou opičkovou variantu, to se mi ale sovy líbily víc ;)

@zelazuzu píše:
@Kdoule No jo, rozloučení to bude těžké - je kráásná :palec: Tak holt tu lítost budeš muset zamáznout jinou krásnou plínou :mrgreen:

No, to mě právě děsí, jaký kolotoč jsem to nevědomky roztočila, protože máš pravdu, vůbec nejde se toho zbavit, bude nutné nahradit - búúúú teď nemám za co :,( :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
14.9.12 12:50
@Kdoule píše:
No, to mě právě děsí, jaký kolotoč jsem to nevědomky roztočila, protože máš pravdu, vůbec nejde se toho zbavit, bude nutné nahradit - búúúú teď nemám za co :,( :? :lol:

No jo, lozit na stránky a diskuze o plínách se prostě nevyplácí :mrgreen:..Já už se te´d děsím toho, až malý odroste plínám a to jsme ještě skrz ty prdíky ani nezačali pořádně látkovat :cert: :cert: :cert:
No tak plínu pořídíš až tuto prodáš - vždyť tak se to taky často dělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.9.12 13:08

Hi hi hi :-) Protos i to šiju na celé plenkové období :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
14.9.12 15:12
@zelazuzu píše:
No tak plínu pořídíš až tuto prodáš - vždyť tak se to taky často dělá :)

A ty si jako myslíš, že já ji dokážu prodat, než tu bude náhrada na hejkání, jo? To já teda nedokážu :cert: :cert:. A dobře jsem věděla, jaká blbost je kupovat novorozeneckou AIO a prostě jsem ji koupila :cert: :evil: :cert: Dobře mi tak.
Pořád Péťu tolik zlobí bříško? Ale už to určitě brzy půjde, stárnou 8o, Zuzanka už krásně pase koníčky a dokonce má náznaky snahy se otočit na bříško (ne že by se točila, ale zkouší takový ten pohyb švihem na bok), teď už plínu prokope líp a bude to podle mě lepší rychle, že si prokopkají i v látkovkách :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.9.12 15:23

@Kdoule Danielka se na bříško otočila poprvé ve 3,5m nahatá, a včera poprvé v anavě s flísákama (včera měla 4m). Zatím se jí to teda povedlo jen jednou krásně do koníků, a potom nekolikrát skončila na břiše ale hlava dole, a ruce pod sebou :) - ale je to stejný rychlík jako Alžbětka zatím.

• Citovat
  • Upravit
2064
14.9.12 15:40
@Kdoule píše:
A ty si jako myslíš, že já ji dokážu prodat, než tu bude náhrada na hejkání, jo? To já teda nedokážu :cert: :cert:. A dobře jsem věděla, jaká blbost je kupovat novorozeneckou AIO a prostě jsem ji koupila :cert: :evil: :cert: Dobře mi tak.
Pořád Péťu tolik zlobí bříško? Ale už to určitě brzy půjde, stárnou 8o, Zuzanka už krásně pase koníčky a dokonce má náznaky snahy se otočit na bříško (ne že by se točila, ale zkouší takový ten pohyb švihem na bok), teď už plínu prokope líp a bude to podle mě lepší rychle, že si prokopkají i v látkovkách :hug:

:-D…no jo, jsi holt už závislák a to bylo řečí jak budeš šetřit :twisted:.

Prdíky máme furt :(…Koně pase Péťa stejně jako Mája de facto hned od narození…Já mám doma kobry…No Mája byla do 4měsíců ve všem hrozně dopředu a pak se zastavila ve vývoji a hnedle byla opožděná..Sedat začala sama hodně pozdě, lozit až ve 14ti měsících a chodit v 19ti, tak to očekávám i u Péti :mrgreen: –ikdyž snad to tak strašné nebude, prootže tahat na rukách 7mi kilové mimino nebo 12ti kilové je fakt rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
14.9.12 20:59
@zelazuzu píše: :-D…no jo, jsi holt už závislák a to bylo řečí jak budeš šetřit :twisted:.

No jo, mě brzdila jediná věc a to strach, jestli to zadeček tohoto miminka snese. Jak se ukázalo, že asi snese docela dobře, jsem docela v háji. Ale ony jsou krásné i šité, třeba to ještě ovládnu :oops: ;)

Tobě malá dřív sedala než lozila? Starší byl lenoch, lozit začal až v 11.měs., ale za týden si z toho kleku sedal a další týden se stavěl. Chodit teda začal v 16m, brala jsem to jako pozdější, ale mladší mě vyvedl z omylu, na začátku byl jako tvoje děti, stavěl se v 8.měs a chodil kolem nábytku, ale samostatnou chůzi dal až v 18m, tak už dopředu nic nepředvídám.
Zuzi vypadá tak nějak akorát, krásně to všechno dělá symetricky, ale moc na to bříško nemůže, páč blindí :roll: Ale naštěstí ji bříško prakticky nebolí, jediné, co vím, že nemůžu, je chleba - jakkoliv starý. Ale to se dá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
14.9.12 21:35

@Kdoule No já si právě nemůžu uvědomit kdy začala sedat sama…Ona se hrozně dlouho plazila..ale popravdě fakt ani nevím, kdy a jak si sedla sama :think: Jako sedět bez opory uměla dýl, ale sednout si sama..no vím já? No Tvůj synek jako Mája nebyl, ta se zabrzdila už ve 4měs :-D. A to se někdy na konci třetího měsíce už sama otáčela a pak naráz jako když utne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure