Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mne tohle dite kadi totalne nepravidelne. V noci minimalne 5× tydne a nekdy dvakrat, dost casto si jen uprdne, takze nema co protect a separacka stejne v haji. ![]()
@Flyingfrog
jaké máš? já měla ty celulozove („splachovaci“) a za me nic moc..
@Broučkovka píše:
@Flyingfrog
Já mám zas celulózové nejraději ![]()
@ivuska.h píše:
Já mám zas celulózové nejraději
Ty se nepočítáš, když ti kaká naprosto sporadicky!
![]()
@Kdoule píše:
Ty se nepočítáš, když ti kaká naprosto sporadicky!![]()
Ale zato vydatně
A teď už teda kadí několikrát denně (má už hodně příkrmů) a furt je používám, do každé plíny poctivě! ![]()
@Broučkovka píše:
@Flyingfrog
Mam celulozove. Vyhovuji, ale diky joudovi eLkovi ted rychle mizi. Ale zjistila jsem, ze i v tech celulozovych jsou rozdily. Kupuju uz jedine Popoliny.
@Broučkovka @Flyingfrog Já taky jedině celulózové Popolini…
@ivuska.h píše:
U těch čtverců je jen riziko, že ti bude častěji protékat kadění a že ta savost nebude dostatečná… Já jsem čtverce nikdy v lásce neměla
Presne tak.. Novosklad jsem nesnasela, porad jsem musela prat i svrchnaky, pod vlnaky jsem se nikdy neodhodlala je dat ![]()
Bambus kikka pouzivam jen na tlamicku, na zadek mi je jich lito. A zatim pohoda, tvar i struktura ![]()
Kdoule: mne tedy latka proteka hodne, ale ne klasika plina+svrchnaky, ale AIO skoro vsechny, nektere hned, jine kdyz nemuzu dyl prebalit.. Mam x druhu, ale 100pro spolehliva neni zadna.. A to i venku prebaluju max. po hodine a pul..
To s temi merinostar je zvlastni, tluste davam v klidu i na noc, tenke mam lanolinovane jen parkrat a jen obcas provlhnou, kdyz se plazi po brisku..
@Svandu píše:
Bambus kikka pouzivam jen na tlamicku, na zadek mi je jich lito. A zatim pohoda, tvar i struktura
Výborný nápad! Až mě někdo hodně naštve, dám mu s nima přes tlamu, ruce si mlátit nebudu
![]()