Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14101
31.10.12 12:42

Jsem zjistila, že tolik fotek eLka nemám v plínách a to jsem myslela, že ho fotím skoro v každé, kterou dám. Se polepším. :-)
Musím si nafotit fleecáčky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.10.12 12:51

Kalhotkovou Anavu jsem jí ještě nezkoušela dávat, mám pocit, že by se v tom ztratila nebo by propadla nohavicí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14101
31.10.12 12:53

Já je používám celkem dost, naštěstí se mu dají pěkně utáhnout. :-D Jenže já mám oproti tvojí Toničce obra. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14101
31.10.12 13:02

Sloníci.
A letím, neb samozřejmě zeshora „mamíííííí“. Namísto spaní a eLko mi kvílí za zády taky. :zed: Ještě jsem pak objevila fotku v hasičích, tak pak dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.10.12 13:30
@Flyingfrog píše:
Sloníci.
A letím, neb samozřejmě zeshora „mamíííííí“. Namísto spaní a eLko mi kvílí za zády taky. :zed: Ještě jsem pak objevila fotku v hasičích, tak pak dám.

Krása, poslala bys mi na mail plné rozlišení a věk a váhu dětí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14101
31.10.12 20:36
@ivuska.h píše:
Krása, poslala bys mi na mail plné rozlišení a věk a váhu dětí? :)

ivuško, já to klidně pošlu, ale obě to jsou mobilní fotky, takže myslím, že kvalita bude celkem dost bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.10.12 21:25
@Flyingfrog píše:
ivuško, já to klidně pošlu, ale obě to jsou mobilní fotky, takže myslím, že kvalita bude celkem dost bída.

Je to v pohodě, já na ten web nepotřebuju nějaké zázračné rozlišení :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.11.12 14:46

Zlatý látkovky… Nemusí mě štvát, že už nebudou prodávat hagís ani tohle: https://www.emimino.cz/…baby-127757/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.11.12 14:51
@pomeranca píše:
Zlatý látkovky… Nemusí mě štvát, že už nebudou prodávat hagís ani tohle: https://www.emimino.cz/…baby-127757/

Po třech hodinách celá plenka počůraná, no to je ovšem skandál! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
1.11.12 14:55
@pomeranca píše:
Zlatý látkovky… Nemusí mě štvát, že už nebudou prodávat hagís ani tohle: https://www.emimino.cz/…baby-127757/

nemuzu se rozhodnout, jestli je to k smíchu nebo pláči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
1.11.12 15:01
@pomeranca píše:

jj. to já dneska zuřila, protože mi včera syn večer vytuhnul s pamperskou, kterou dostal jen na chvíli (počítala jsem, že do hodiny bude ještě jedno krmení a dám mu látkovku. ach jo, blbý „zásoby“ z porodnice, jeden balík plín, dítěti jsou tři měsíce a jsme v půlce :zed: vyhazovat to nechci, rozdávat zas jako taky moc ne, tak dostane každý den nebo obden jednu :roll: )

no a výsledek? převlíkala jsem fakt všecko, vč. povlečení. plína mu prostě prostekla na zádech - dávat pro ležící dítě savý jádro jen doprostřed plíny je absolutní kravina :zed: miluju naše látkovky! nechápu, jak to s jednorázovkama maminky dělají, když potřebují víc nebo míň savou plínu :nevim: za tu „práci“ s věšením mě to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.11.12 15:11
@ivuska.h píše:
Po třech hodinách celá plenka počůraná, no to je ovšem skandál! :mrgreen: :mrgreen:

ano, to bylo první, co mě na tom trklo… ovšem sedla jsem si na ruce a napsal to za mě někdo jiný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.11.12 15:47
:mrgreen:

Já o víkendu musela přebalit posranou Danče až zakrkem :mrgreen: - to se mi za ty dva roky co mám děti ještě nestalo, aby mi jednorázovka (Babylove Nature) protekla, jako to byla síla, jak jsem jí svlíkala overálek a ještě jí to všechny z těch zad a z overálku rozetřela po hlavě :mrgreen: :mrgreen: Škoda že neměl kdo fotit, ale pacifikovat nezpacifikovatelné dítě v tomhletom dalo zabrat dvěma lidem a manžel ještě musel držet alžbětku aby nechtěla pomáhat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14101
1.11.12 16:24

Bruni: Něco pro tebe: Lumír na šesti týdnech 5,58kg a 57cm. :lol: :lol: :lol:

Jinak u nás Babylove nature nijak moc neprotékají, haha, protože kadí většinou přes den a tohle má na noc sem tam.

A dneska přišla nová plína za peníze od lidí z práce. :potlesk: Akorát ji zabavila Stela a nechtěla ji dát z ruky, že prý „moje.“ Objednávala jsem ji eLkovi. :-)
Už bych fakt tu holku ráda nějak odplínkovala, chci přejít na noc opravdu čistě na látku, ale prostě nedostávají se plíny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.11.12 16:34
@Flyingfrog píše:
Bruni: Něco pro tebe: Lumír na šesti týdnech 5,58kg a 57cm. :lol: :lol: :lol:

Když já nevím, kolik měl porodní, abychom porovnaly, jestli drží odstup, Tonička na 6 týdnech měla 4,2kg a 54cm.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí