Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Moni tak už jedeš jenom v látce a nebo používáš i jednorázovky?
Katy2 píše:
Já teď nutně potřebuji nějakou plenu, která udrží hoooodně řííídkou stolici, čč na draka jištěna zavazovačkou u nás neprošla.
2 čč na draka nebo na novorozence a zavazovačku.
Tomíno byl jako plně kojený úplný průtokáč. Kadil žlutou vodu. Látkovat jsem naštěstí začela až poslední 3 týdny plného kojení. Těď kadí konzistenci něco jako normální plně kojené děti - takže řidší kaši. A to mu kupuju jen rýžvý křupky, denně má rýžovou kaši a ob den mrkev k obědu nebo ke sváče j jabku. Tak si můžu dovolit jen jeden pskládaný čtverec. O čč narovno si můžu necha jen zdát.
jedu v látce… došly papírovky a nechce se mi kupovat nové
jen když vím že třeba pojedu hodinu autem a pak někde budu, tak nechávám papír… spotřebuji max dvě za den, ale někdy zas nic., dneska jen jedna a to jen pro to že jsme měla sebou kapsovky a zapoměla jsem vzít obyč vrchní na čč.
A ještě jsem zavedla to kakání do umyvadla po každém kojení. Ona kodí po každém jídle, tak jsem měla pořád pokakané plíny a už mě to nebavilo… tak ji nosím k umyvadlu a ona z toho má srandu a připadá mi, že se ji tak i líp kadí …
mě zas kadí do nočníku. Máma ho dávala týden ráno na nočník, vždycky tam hodil bobek. Já teď pokračovala. Včera ráno k němu vstával manžel. PO půl hodině ho přinesl, že má asi hlad, protože řve. Kojila jsem hod a půl před tím, takže jsem tuto vyriantu zavrhla. Dala jsem kluka na nočník, zatlačil a pak už jen rozdával úsměvy. Myslíte, že nechce kadit do plíny? Je to možné? ![]()
Příspěvek upraven 27.05.10 v 21:01
Babizny, musím si ten noťas vypínat, jinak mě fakt vyrazí a nezbyde mi, než se živit plínama
Furt čumím, kam nemám ![]()
Ale o megerkách budu průběžně informovat.
Zatím čao. ![]()
Baba píše:
Babizny, musím si ten noťas vypínat, jinak mě fakt vyrazí a nezbyde mi, než se živit plínamaFurt čumím, kam nemám
Ale o megerkách budu průběžně informovat.
Zatím čao.
Já myslím, že by to bylo výnosnější. ![]()
Tak my kadíme jen do plíny, heč.
Kadí obvykle ráno hned po probuzení, no a než rozlepím oči, tak už je stejně posraná. ![]()
Katy2 píše:
Tak my kadíme jen do plíny, heč.Kadí obvykle ráno hned po probuzení, no a než rozlepím oči, tak už je stejně posraná.
To bylo dřív taky a teď máma zavedla tdle. místo abych mohla v klidu dospávat, tak musím vybalovat na nočník. ![]()
neczuz píše:Katy2 píše:To bylo dřív taky a teď máma zavedla tdle. místo abych mohla v klidu dospávat, tak musím vybalovat na nočník.
Tak my kadíme jen do plíny, heč.Kadí obvykle ráno hned po probuzení, no a než rozlepím oči, tak už je stejně posraná.
Hmm no já zkusila pár krát nočník a ona na něm nechce být a řve, tak že asi ještě chvíli vyčkám. ![]()
neczuz píše:
mě zas kadí do nočníku. Máma ho dávala týden ráno na nočník, vždycky tam hodil bobek. Já teď pokračovala. Včera ráno k němu vstával manžel. PO půl hodině ho přinesl, že má asi hlad, protože řve. Kojila jsem hod a půl před tím, takže jsem tuto vyriantu zavrhla. Dala jsem kluka na nočník, zatlačil a pak už jen rozdával úsměvy. Myslíte, že nechce kadit do plíny? Je to možné?Příspěvek upraven 27.05.10 v 21:01
no to bych řekla, víš jak se mu musí mnohem líp tlačit když mu tam nic nepřekáží?
![]()
hele co ty linky?
Oskárku já ti linky asi nepošlu, kupuji buď někde přes MMB a nebo v OV V Bavlnce.
neczuz, ja myslim, ze je spokojeny, ze se nemusi pretlacovat o prostor na h…o s plinou
Takze pokud uz je to ve fazi, ze rve, kdyz chce kadit, tak bych to udrzovala (co bych za to dala, Mates na nocniku nechce sedet. Asi koupim nejaky s tim bazmekem mezi nohama, nejakou tou hlavou nebo necim, treba ho to zaujme
)
čičinka píše:
Asi koupim nejaky s tim bazmekem mezi nohama, nejakou tou hlavou nebo necim, treba ho to zaujme)
to přesně máma koupila. šílený tuleň nebo něco tomu podobného, je to hnusný, ale T. tomu mlátí do hlavy a hejká u toho štěstím.
Oskárek píše:
Holky prosím prosím v jakých e-shopech nakupujete plíny??
Já zatím brala jen na mamaja, na bráně, jiný nemám zkušenost, chtěla bych to trochu prošmejdit, tak prosím link na nějaký důvěryhodný…
Tady u nás žádný kamenný obchod není…
Díky
Oskárku, mně se ještě líbí obchod www.latkovky.cz
A pak ještě jsem objednávala u Tuleníka (www.tulenik.cz) Tam se mi líbí, že mají i bio potraviny.
Katy2 píše:
To jsme na tom stejně.
A pak velmi ráda kadí, když někam jedeme autem. A pak hned řve
Obvykle stojím někde v zácpě, takže musí holt chvíli vydržet. Vždy když má sobě Fuzzi, tak jí proteče všude - horem i okolo stehýnek. Ale dnes měla na sobě Rumparooz, a nic neproteklo.
Ale tu mám jen jednu
Uvidíme, jak to zvládne ta nová kapsovka.