Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
14.6.10 16:31

Efíku, nemůžu jí podle jména najít :nevim: nemůžeš napsat ID?
Tak jestli je malýmu 17 měsíců, tak to je teda fakt šikula!!!! Jsem zvědavá na toho mýho lotra, jak pochodíme s odplenkováním, zatím to moc růžově nevidím :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.6.10 17:44

každý dítě je jiný,ale je pravda,že látkovky nám to urychlují,protože nemá rád mokro.Chvilku jsem mu totiž dávala hnusky a pak pocítil ten rozdíl.Pokusím se najít ID čkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.6.10 17:54

ID 216544-jana varšanyiová z Jíčína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.6.10 20:36

cau holky,
tak ja jen diocetla a nejak nemam chut psat .. jsem nejak bez nalady, ze uz se ani nevyzivam v plenkach…davam jen disany a nebo hnusky. Uz potrebuju zpatky na Jersey,tady mi to leze na mozek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
15.6.10 08:28

Copak Mirii nejsi doma,co?Nemáš svůj klid a musíš neustále prcka hlídat,aby nesáhla na co nemá,atd.Mám pravdu?Pokud jo,tak tohle znám od našich.Kde jsi přesně v Čechách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
15.6.10 08:29

Pastel koukla jsi na ten MMB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.6.10 11:42

Efíku díky moc!!!! Jdu tam teď načumnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.6.10 15:24

Efíku, díky moc, má opravdu pěkné vlňáčky!!! :palec: Jsem teď objevila tady u nás prodejnu s vlnou, mají kupodivu i merino a dokonce ve slevě, tak se zkusím pochlapit a konečně nějaký uštrykovat. Jestli se mi nepovedou, tak objednám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.6.10 15:26

Jo a objevila jsem e-shop kde mají Kikko bambusky ve slevě jen za 160,– :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.6.10 21:20

Pastelko, hoď link :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.6.10 22:58

Oskárku tady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.6.10 13:11

ahoj holky!
jdu opět pro radu…
tak co zatím mám nachystané:
55 čtvercovek, 6ks vícevrstvých S, 1 pulky thirsties xs, 1 svrchní kikko bebe S
po porodu uvidím, jak ty thirstiesky sedí a koupila bych další.
stačí to takto? budu střídat s jednorázovkama
jak se vlastně mimi do toho motá? :lol: musím dát čč a do ní vv a na to gatě, nebo jen dám tu vv na třetiny a dám do gatěk? to by asi nedrželo, co… :nevim:
a jak je to s těmi pulkami? když přebaluju, mám je taky pokaždý měnit - stačí přemáchnot, nebo jen nechat vyvětrat, nebo vyprat :nevim:
jsou to supidní dotazy, ale prostě v tom nemám jasno. já zatím někde vykoukala jen novorozenecký sklad čč. a když bych do nich dala poskládanou vv, nebude to na novorozence moc baňatý? :nevim:

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.6.10 15:09

Ahoj zuzanecko, já tedy začínala s látkovkama až v 5ti měsících, ale myslím, že dvoje PULky na plně kojené mimčo stačit nebudou - dost často se prokadí až na svrchňáky. Pokud budeš střídat s hnuskama, tak by to ale na začátek stačilo a pak uvidíš. Svrchňáky nemusíš prát po každém použití. Pereš jen vnitřek.Jak často neporadím - já je používám jen jako záložní, pokud vybouchnou všechny vlňáky. To pak peru tak po jednom dni, kdy už jsou alespoň nějaké vlňáky suché. Mám taky Thirsties a jsem spokojené. Vícevrstvá na rovno ti v nich sice asi držet bude, ale u plně kojeného dítěte bych to neriskovala. Takže buď novosklad nebo zavazovací plenku a do toho tu vv. Myslím, že pokud budeš přebalovat často, tak čč na novosklad bude ze začátku stačit. vv do toho až později až bude pít víc a víc i čurat. Pak už to na něm nebude ani takový balík. Taky jsou super kikko bambusové čtverce - ty toho pojmou víc.

• Citovat
  • Upravit
5393
16.6.10 15:56

necuz, díky moc, to jsem přesně potřebovala vědět.
já doufám, že mi látkovky půjdou, ale mám i obavy, tak zatím počítám s variantou látka i papír.
pak bych si chtěla našít froté vkládačky a plenkové kalhotky (jako haipa daipa - nevím, jak se to přesně píše :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.6.10 15:58

mě nějak to froté nevyhovuje. bambus je bambus.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí