Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
17.6.10 11:54

Aaaaaaaaaaaaaa megerka je tady. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.6.10 11:54
Katy2 píše:
Aaaaaaaaaaaaaa megerka je tady. :dance: :dance: :dance:

Jsem o minutu rychlejší . :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4533
17.6.10 11:58

AAAAAAAAA????? Jaka je?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
17.6.10 12:01

Ja chci takyyyyyyy! A ne, ze mi reknete, ze je hnusna :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.6.10 12:03

Hmm jaká je? No naše už je mokrá, jsem jí dala Eli na otestování a hned jí musela pochcat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
17.6.10 12:10

já chci taky,ať mám nějaký povzbuzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.6.10 13:11

ZKusila jsem, sedí krásně, ale čekám velkou nálož, tak jsem jí sundala, aby jí hned nezneuctil. Navíc máme odpo návštěvu, tak se musíme pochlubit.
A nejela jsem na čtverce narovno. kadí víceméně do nočníku a fakt už mě nebavil ten řev při balení do novoskladu.

• Citovat
  • Upravit
8297
17.6.10 13:14

Hergot, jakto, že tak mrňaví děti jsou schopný vykadit se do nočníku a ten můj holomek furt nic :-( Bych brala, kdyby už jen do plínek čural :evil:

Tak se dámy pochlubte megerkou, jsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
17.6.10 13:29

Ahoj holky, co je megerka?
A prosím o radu - sháním nějaké vlňáky na léto - teď používáme hlavně čtverce v longieskách - tak něco tenšího, klidně i kratší. Ty pletené mi přijdou v těch horkách moc. Nejjednodušší by bylo něco ušít, ale na to já jsem bohužel levá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.6.10 13:53

Halu, jsem ani nevěděla, že jsi taky těhotná :mrgreen: Holky pořád přemlouvám na objednávku vlňáků z Las Vegas, jsem prošvihla hromadnou objednávku :zed: Prý jsou krásně tenké a na léto super :nevim: Jinak za mě na léto jsou super od BI shortisky. Ty máme ještě od loňska, ale chtělo by to ještě jedny :think:

Čiči, nedělej si hlavu, tan můj pacholek taky na nočník nejde ani náhodou. Teď zase běhal po zahradě a si hodinu s hovnem na zadku, bylo to tak uschlý, že jsem mu to ani nemohla umejt :cert:
Jo a napadlo mě, jestli bys chtěla, tak ti můžu ty Kikko bambusky koupit a poslat za lidský poštovný :wink:

Jinak megerku závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
17.6.10 14:54

Ja chci taky videt Megeru!

Pastelka ja ti ty Las Vegas klido objednam, jestli tam ma nejaky, co by se ti libily. Je teda lepsi kupovat vic nez jedny, kvuli postovnymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
17.6.10 15:00

Efik rozumim tomu tak, ze byste meli jet az za nejakejch devet dni? Ja bych asi jela, jak jsem vycepovana odsud, tak dokud clovek nejni nad hrobem, tak se vicemene funguje normalne. Kdyz bude prckovi dobre… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.6.10 15:29
NeNa píše:
Efik rozumim tomu tak, ze byste meli jet az za nejakejch devet dni? Ja bych asi jela, jak jsem vycepovana odsud, tak dokud clovek nejni nad hrobem, tak se vicemene funguje normalne. Kdyz bude prckovi dobre… :nevim:

Vidim to taky tak. Tedy záleží na tobě, jak se ti chce, evant. to není špatná výmluva. Ale já to prostě beru tak, že dokud nemá horečky, tak fungujem úplně normálně.

• Citovat
  • Upravit
182
17.6.10 16:13

Milé dámy poraďte, jaké vlňáčky na noc? Na den mám krátký Bundle of Joy, tak nevím, zda zkusit koupit i ty delší, či nějaké jiné? Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.6.10 16:14

Julie mě se na noc nejlépe osvědčily buď disany natahovací a nebo samo doma pletené vlňáčky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure