Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
27.6.10 21:51

Jéééé, Suvík přišel akorát včas. A kterej bereš? Mám bílej a nudí mě, chce to změnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.6.10 21:55

No jo Baba, to jsem si mohla myslet! :cert: :mrgreen: Uděláme objednávečku? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.6.10 21:57

Jedině když už nikdy nepoužiješ výraz objednávečka :roll:
Jdu to prozkoumat. Maj tam i hezký plíny. Co to kecám. Nic, kromě těch pytlíků, tam nemaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.6.10 22:02

Sorry, to byl ftip né :think: :mrgreen: Asi vemu ještě nějakou Ittinu, pořád mi chybí. A bag nevím, páč přemýšlím, že bych vzala rovnou L-ko a těch tam moc nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.6.10 22:17

Babizny!!!Ja to vedela, ze se chytite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja se samozrejme k objednavecce pridam. Muj malej pytlicek je fakt malej, 22×25cm, potrebuju neco, do ceho se mi vejdou tak 3 az 4 pliny. Jdu neco hledat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.6.10 22:33

Suvik ja mam ty svy pytle Leslie's Boutique, prodavaj je trebas tady http://www.sewcraftybaby.com/…sDefault.asp?…
Jejich M velikost by mohla bejt tak akorat, ja mam malou a pak velkou. Chybi mi to mezi :mrgreen:

http://www.lesliesboutique.com/…ry_s/101.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
28.6.10 14:22

ahoj holky!
dotaz: :lol:
právě si zkouším ušít plenku - haipu daipu s chobotem. z normálního froté. teď dumám nad gumičkami. dle návodu, bych měla dát gumičky na vnitřní pruh látky. mě ale přijde logičtější dát gumičku až na tu vnější část (samozřejmě ale všité dovnitř plenky). že jako pak ta plenka bude možná líp těsnit - když kolem nožiček bude ta vnější látka s gumičkou přitiskávat tu vnitřní bez gumičky a ne jak je to dle návodu: že jen přitiskává ta vnitřní látka a vnější je jen tak volně… :nevim: jsem to teda vyvoslila :zed: kdo pochopil, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
28.6.10 15:19

Zuzy, já myslím, že v tom návodu je to dobře, pokud to uděláš jak myslíš dát na vnější tak se ti to bude krabatit. Počítám s tím, že gumička bude ve výsledku mezi těmi dvěma látkami, ale blíž k mimču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
28.6.10 15:24

asper, no jo, ty jsi profík, tak víš. já vím prdlačku :mrgreen: ok, tak zkušební dám tak, jak káže návod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.6.10 16:55

Tak mně včera manžel donutil zase látkovat. Ještě chvíli jsem chtěla mít klid od praní, ale že prý bude prát i věšet prádlo. Prý už mu ty hnusky vadí. Není zlatej? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.6.10 17:08
Achdarek píše:
Tak mně včera manžel donutil zase látkovat. Ještě chvíli jsem chtěla mít klid od praní, ale že prý bude prát i věšet prádlo. Prý už mu ty hnusky vadí. Není zlatej? :palec:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
28.6.10 17:21

Teda Achdarku ty ses umela vdat! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.6.10 17:56

Taky si ho závidím. :kytka: Je na něm jediná negativní věc - jeho rodiče. Ale naštěstí není po nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
28.6.10 20:38

ahoj!
se jdu pochlubit s mým výtvorem :lol: mě se ta plína vcelku líbí, ještě, aby se líbila miminu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.6.10 20:44
zuzanecka81 píše:
ahoj!
se jdu pochlubit s mým výtvorem :lol: mě se ta plína vcelku líbí, ještě, aby se líbila miminu :lol:
:-D :palec:
Holky, je tu prosím ještě nějaké další nemehlo, co nikdy nic neušilo, neuštrykovalo, neháčkuje ani nevyšívá?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí