Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jéééé, Suvík přišel akorát včas. A kterej bereš? Mám bílej a nudí mě, chce to změnu ![]()
Jedině když už nikdy nepoužiješ výraz objednávečka ![]()
Jdu to prozkoumat. Maj tam i hezký plíny. Co to kecám. Nic, kromě těch pytlíků, tam nemaj
Sorry, to byl ftip né
Asi vemu ještě nějakou Ittinu, pořád mi chybí. A bag nevím, páč přemýšlím, že bych vzala rovnou L-ko a těch tam moc nemají…
Babizny!!!Ja to vedela, ze se chytite
![]()
Ja se samozrejme k objednavecce pridam. Muj malej pytlicek je fakt malej, 22×25cm, potrebuju neco, do ceho se mi vejdou tak 3 az 4 pliny. Jdu neco hledat… ![]()
Suvik ja mam ty svy pytle Leslie's Boutique, prodavaj je trebas tady http://www.sewcraftybaby.com/…sDefault.asp?…
Jejich M velikost by mohla bejt tak akorat, ja mam malou a pak velkou. Chybi mi to mezi ![]()
ahoj holky!
dotaz: ![]()
právě si zkouším ušít plenku - haipu daipu s chobotem. z normálního froté. teď dumám nad gumičkami. dle návodu, bych měla dát gumičky na vnitřní pruh látky. mě ale přijde logičtější dát gumičku až na tu vnější část (samozřejmě ale všité dovnitř plenky). že jako pak ta plenka bude možná líp těsnit - když kolem nožiček bude ta vnější látka s gumičkou přitiskávat tu vnitřní bez gumičky a ne jak je to dle návodu: že jen přitiskává ta vnitřní látka a vnější je jen tak volně…
jsem to teda vyvoslila
kdo pochopil, co myslíte?
Zuzy, já myslím, že v tom návodu je to dobře, pokud to uděláš jak myslíš dát na vnější tak se ti to bude krabatit. Počítám s tím, že gumička bude ve výsledku mezi těmi dvěma látkami, ale blíž k mimču.
asper, no jo, ty jsi profík, tak víš. já vím prdlačku
ok, tak zkušební dám tak, jak káže návod ![]()
Tak mně včera manžel donutil zase látkovat. Ještě chvíli jsem chtěla mít klid od praní, ale že prý bude prát i věšet prádlo. Prý už mu ty hnusky vadí. Není zlatej? ![]()
Achdarek píše:
Tak mně včera manžel donutil zase látkovat. Ještě chvíli jsem chtěla mít klid od praní, ale že prý bude prát i věšet prádlo. Prý už mu ty hnusky vadí. Není zlatej?
Taky si ho závidím.
Je na něm jediná negativní věc - jeho rodiče. Ale naštěstí není po nich.
ahoj!
se jdu pochlubit s mým výtvorem
mě se ta plína vcelku líbí, ještě, aby se líbila miminu ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj!
se jdu pochlubit s mým výtvoremmě se ta plína vcelku líbí, ještě, aby se líbila miminu