Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Borisko a to máš jako lanolinovou impregnaci kupovanou a nebo koupeny lanolin v lékarně?
Jééé teď jsem si všimla
Katy, moc gratulujeme Elišce k narozeninám ![]()
Taky se pridavam ke gratulantum. Vsechno nejlepsi k 1. roku!!!
![]()
Děkujeme za gratulace a tady foto oslavenkyně, dortu dělala babička, poprvé dělala potahovanou marcipánem. ![]()
Katy - koukam,ze Elinka je zcela nadsena
, dortik moc hezkej. Ja jeste s polevou nikdy nedelala, to by byl asi horor ![]()
Jinak uz jsem zkousela opicku s tema original vkladackama a super, nepridala jsem zadnou a mala ji mela 2 hodky - pocurana byla dost a neproteklo nic ![]()
No to je potahované marcipánem, mamka to dělala prvně, ELi teda utrhla beršce nožičku, vyzkoušela jí, ale nechunali jí to, ostatním dorta chutnala moc. ![]()
Jo a opička je super, dnes jí měla Eli venku taky tak dvě hodiny, dala jsem tam sice jednu malou vkládačku navíc, ale zbytenčně, udržela by to i tak. ![]()
Ja jsem z te pliny fakt nadsena, Denca kdyz ji ma tak porad predvadi opici a vubec je takova naomak prijemna, uz se tesim az mi prijde jeste ta ruzova s ovalkama a taky ty vlnaky-kalhotky … nejak me ta opicka chytla vic nez itti bitti
, je proste takova jako jemnejsi
.
Kdyz sem zkusila na prvni narozeniny dat male kousek dortu,tak vubec nechtela…ted ten stejnej dort dostala na oslave kamaradky a pekne se s nim cpala. Ja se radovala,ze nebude na sladke, ale houbelec, jen nemela jeste zrale chutove bunky ![]()
Katy - také se připojuj k velké gratulaci
![]()
Tobík měl sice narozeniny před měsícem, ale velká oslava bude až zítra. Právě jsem dopekla dort. Také jsem prvně zkusila potahovaný dort. Docela se mi to zalíbilo. Jinak jsem dnes celý den pekla, vařila atd. Zítra by tu mělo být cca 20 dospělých a 17 dětí. Tak snad to přežiju. ![]()
Tak opičky se líbí.
V počasí, jaké je dnes, mám pocit, že mám plenek málo.
Budu o nich uvažovat. ![]()
Achdárku tak Tobíkovi opožděně taky přejeme vše nej nej. ![]()
Mirii mě se ta opička taky líbí, Itti mě právě nikdy nechytly protože jsou takové tvrdé, neměla jsem je moc ráda, chvíli jsme je ponosili a pak je zase prodali. Mám prostě raději ty měkké poddajné plíny.
No a přemýšlím že taky ještě nějakou tu Merinostár přikoupím, protože jsou fakt fajn. Eli dostala na narozeniny penízky, tak by na plíny bylo. ![]()
Holky máte některá vlňáčky s Fler tady od té paní?
http://www.fler.cz/zbozi?…
Jestli jo, jaké jsou?
Katy já je mám,jsou fajn.Mám ty tyrkysovo hnědé longies.Má to pletené na stroji,takže tužší.Jestli chceš na kukačku,tak můžu poslat.Ale doporučuju prát naruby,protože barvy trošku pouští.Malý mi je nechce,tak je budu muset prodat.Ještě mám rozpletené a ty asi taky prodám.Fakt to je holomek.