Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Caridina prý to zkusíme a uvidíme ![]()
Dneska takhle
prsa mám citlivá, akné, hlen krémový a ovu test ani náznak druhé čárky. Po té „asi ovulaci“ jsem si ho dělala taky a tam byla pěkná čárka, ale slabší než kontrolní, tak jsem myslela, že už je po ovulaci i podle testu
já poslední týden hrozně špatně spím
pořád se budím a od 3-4 hodin se převaluju a koukám na hodiny, tak se ta teplota prostě těžko měří ve stejný čas po probuzení. Už jsem i přemýšlela, že si snad koupím nějaký přípravek na spánek, ale problém s usnutím nemám, jen se prostě k ránu budím ![]()
@Ewista myslim, ze pokud zustanes v posteli a v klidu, ze to s tou teplotou nejakej zasadni rozdil neudela
jako takhle… ten utrogestan ti urcite neublizi, to je jasny… jen abys ho teda nevzala moc brzo. Nicmene… jak dlouhe mas teda cykly? Jsou pravidelny?
@Caridina na konci srpna jsem po 10 letech vysadila HA, takže těžko říct, jak dlouhé budou cykly teď
@Ewista chapu, ze se ti nechce cekat, ale nebylo by lepsi nechat to bejt aspon 6 cyklu, aby se to telo dalo dohromady samo? Pak budes mit i vic grafu, budes vedet, jestli spinis atd. Kdyz jsem otehotnela, doktor mi hned utrogestan napsal. Docela jsem se toho lekla, protoze jsem zadny problemy nemela. A on mi rekl, ze jestli tehotenstvi nema dopadnout, nepomuze tomu vubec nic a ten utrous mi dava jen z toho duvodu, abysme si nic nevycitali, kdyby to nedopadlo. Jestlize spinis, tak jasne, ze je to problem, ale po ty antikoncepci bych tomu fakt dala par mesicu, at se to zkusi srovnat samo… graf dneska vypada jak?