Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo poctive merim presne 3:45, proto je mam nizsi. Dnes jsem mela 36,16 a kdyz sem to zadala n fertility tak uz tam tu ovulku zase mam
no sem z toho blazen ![]()
Ale rozlítaný to máš opravdu hodně. To nevadí, že je máš nízký, každá hranici nízkých a vysokých teplot máme jinde. Pro uhnízdění je důležité mít teploty alespoň těch 10 dní nahoře, i když jsou určitě vyjímky, že se to podaří i přes takovýhle skákání. Takže držim palce.
Ahoj holky, prosím co si myslíte o tomto grafu? Byla OVU? Dneska jsem 21DC děkuji
Naprosty souhlas s Alay, zatim to vypada na vzorovy anovulak..
Děkuji, já se v tom nevyznám, minulý cyklus jsem dělala ovu testy a by byli snad 5 dní pozitivní, tak jsme si řekla, že vyzkouším bazálku a tady pro změnu OVU ani nebyla. ![]()
Holky:) ahoooj:) chci se zeptat vas zkusenych maminek nebo tehulek:) v den MS mam bazalku 37,4! Je mozne ze jsem tehotna kdyz test negativni? Priznak akorat nechut k jidlu a spatne od zaludku uz 5den? Test jsem delala vcera a negativni! Diky za odpoved:)
@DominikaDominika možné to je, zopakuj test za dva tři dny, tam by už mělo něco být…jak citlivý jsi měla test? ![]()
10tku! mamatest ruzovy!! 37,4 mam teplotu ted!!! tak zvidim dnes to mam dostat! styk jsme meli v ovulaci, tak doufaaam:))
Tak jestli jsi to ještě nedostala, tak je velká šance na těhotenství! Negativní TT ještě nic neznamená, zopakuj ho zase zítra nebo pozítří a dej vědět!
Jinak podle fertility friend stránek pokud vysoká teplota trvá 18 dní, tak to těhotenství je. Držím palce!
Od ovulace mi jeste neklesla!!! jeste jsem to nedostala ale den je dlouhy, ale vzdy to dostanu v noci a ted nic!!! mam takove jako nervni stav stazeny zaludek ale nevim z ceho kdyz zitra letim na dovcu!!!