Bazální teplota, prosím poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1401
4.9.15 10:31

Ahojte holky mam takovy problem, moc si prejeme s pritelem miminko, brala jsem i clostilbegyt, ale nic na kontrolnim usg mi rekl lekar ze tam nic neni ale ze tam neco maleho vidi a nevi zda je to praskly starsi folikul nebo ted novy.
Tak jsem byla zklamana. Musela jsem i dost pribrat nemela jsem MS a pak jsem dostala hormonalni anti. a pribrala jsem z ni 12kg ted jsem 4 shodila ale i tak veliky narust hmotmosti.Tak jsme ji vysadili…a zkusili klostik. ted po vysazeni klostiku jsem mela priznaky tehotenstvi aniz bych vedela ze to jsou priznaky:kazdy vecer nafoukle bricho, otoky koncetin, po cviceni zle, pres den mi bylo divne-blivno, pichalo me v pochve pri cupu, a zniceho nic jsem prestala kourit samo od sebe, nemela jsem chut. a dnes rano ke vsemu me zacala palet zaha. no a udelal jsem si test a samozrejme negativnni tak jsem zkusila ovu test a taky negativni tak nevim cemu pridat tyto priznaky. dnes mam zacit brat duphaston a bojim se ze jeste vic naberu a ty priznaky budou horsi a nebo se mi nepodari otehotnet a jeste jeden priznak stale brecim porad a bez duvodne…
muzete mi prosim nekdo poradit?,dekuji moc za ochotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
27.7.16 19:37
@DominikaDominika píše:
Holky:) ahoooj:) chci se zeptat vas zkusenych maminek nebo tehulek:) v den MS mam bazalku 37,4! Je mozne ze jsem tehotna kdyz test negativni? Priznak akorat nechut k jidlu a spatne od zaludku uz 5den? Test jsem delala vcera a negativni! Diky za odpoved:)

@DominikaDominika
Prosím za jak dlouho jsi měla pozitivní tt? Řeším to samé právě teď :roll: moc moc díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí