Bazoš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37131
19.10.17 09:51

Zalezi co prodavas, detskejch hadru je vsude milion, to se nevyplati. Treba kocarek a vetsi veci, sem tam prodala v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
19.10.17 10:00

Já přes bazoš neprodávám a už ani nenakupuju, mají divný vyhledávání, navíc mi nevyhovuje, že tam pořádně nemáš žádnou ochranu (hodnocení jako u mimibazaru nebo nějaké oficiální propojení jako třeba na aukru)…už jsem se tam několikrát spálila…
A dětských hadříků je tolik, že to v bazoši vůbec nedohledám.
Takže za mě na oblečení první volba mimibazar, druhá facebookové (dětské) bazary dle jednotlivých měst a ještě občas mrknu na aukro nebo na sbazar, ale to už minimálně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
19.10.17 10:42

I já většinou kupuji oblečení na mimibazaru nebo tady. Lépe se hledá a je tam hodnocení prodávajícího. Ikdyž tady už jsem se jednou spálila i přes kladné hodnocení. Sama inzeruji tady, nosím na dětské burzičky a nabízím kamarádkám. Na Bazoši jsem snad nekoupila nikdy nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.4.18 23:51

Prosím, jaké máte zkušenosti s S bazarem ? Já hrozné.

Již asi třikrát mi zablokovali přihlášení a registraci, a to proto, že jsem měla dle „jejich pravidel“ malé fotografie. Vyžadují nejmenší velikost 800×800 Mpx, což spousta mobilů ani neudělá. Na žádném jiném serveru toto není, normálně fungují fotografie i daleko menší, obrázky např. 500 -600 Mpx jso pěkné a zřetelné, nicméně mi bylo opakovaně řečeno, že požadavky na takovou velikost změnily na žádost uživatelů a pokud je zvětšíte tak jak oni chtějí např. přidáním do rámečku - ALE JE JASNÉ, ŽE JSOU TO FOTOGRAFIE VAŠE-z bytu apod. i tak Vám je nejen vyhodí, ale zcela zablokují účet. Považuji to za neuvěřitelnou šikanu. Žádnému jinému serveru menší fota nevadí a zkuste se kuknout na obrázky pro ně nejmenší možná velikost 800×800 Mpx- že jsou opravdu zbytečně velké jako krá-vy (omlouvám se, jinak to nejde vyjádřit). Stejně tak je šíleně drahá inzerce na Seznamu, zvláště pro soukromou osobu- za 1.inzerát nějakých 68,– Kč za den. Oproti dnes již americkému Seznamu bych ještě řekal: ZLATÝ BAZOŠ"! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina522
17.10.19 21:10
@brez.bd píše:
Již asi třikrát mi zablokovali přihlášení a registraci, a to proto, že jsem měla dle „jejich pravidel“ malé fotografie. Vyžadují nejmenší velikost 800×800 Mpx, což spousta mobilů ani neudělá. Na žádném jiném serveru toto není, normálně fungují fotografie i daleko menší, obrázky např. 500 -600 Mpx jso pěkné a zřetelné, nicméně mi bylo opakovaně řečeno, že požadavky na takovou velikost změnily na žádost uživatelů a pokud je zvětšíte tak jak oni chtějí např. přidáním do rámečku - ALE JE JASNÉ, ŽE JSOU TO FOTOGRAFIE VAŠE-z bytu apod. i tak Vám je nejen vyhodí, ale zcela zablokují účet. Považuji to za neuvěřitelnou šikanu. Žádnému jinému serveru menší fota nevadí a zkuste se kuknout na obrázky pro ně nejmenší možná velikost 800×800 Mpx- že jsou opravdu zbytečně velké jako krá-vy (omlouvám se, jinak to nejde vyjádřit). Stejně tak je šíleně drahá inzerce na Seznamu, zvláště pro soukromou osobu- za 1.inzerát nějakých 68,– Kč za den. Oproti dnes již americkému Seznamu bych ještě řekal: ZLATÝ BAZOŠ"! :)

Proč nezkusíte nějaký menší server, který takové podmínky nemá? Já prodávám vše přes http://bazosinzerce.cz a jsem spokojená. Vše v naprostém pořádku. Žádné poplatky. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová