BBC fitness Praha - Chodov

9659
24.5.14 20:50

BBC fitness Praha - Chodov

Ahoj holky,

dnes jsem začala chodit do BBC na Chodově. Chodíte tam někdo? Nebo máte zkušenost s jinou pobočkou?

Zajímalo by mne, jak se vám tam líbí (líbilo), jaké služby využíváte, kolik času tam trávíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1765
24.5.14 20:57

Já chodila na Chodově do World Class Fitness, vyšlo tam v akci členství laciněji než v BBC, po sauně tam bylo na rozdíl od BBC kde relaxovat, nikdo nezakazoval přinesené vlastní pití (což mi připadá opravdu absurdní, aby člověka někdo nutil kupovat si vodu za 50kč 0,7l a zakázal mu vzít si s sebou co pije při cvičení rád). BBC na Chodově mě v tomto ohledu dost zklamalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
24.5.14 21:45

@open mind to pití mne také zaskočilo… Ale viděla jsem, že lidé měli normálně své lahve a nikdo jim nic neřekl… Po vzoru jedné cvičenky jsem si koupila Rajec 1,5 l za méně než 40,– a recepční mi říkala, že nedopitou lahev si příště mohu přinést… Tak nevím, jestli mi mezi řádky říkala, že si tu lahev mohu doma naplnit a příště s ní přijít… ;)

V BBC mají akci na členství. Chtějí 699,– za měsích (po dobu šesti měsíců). To mi přišlo docela dobré… Jak dlouho jsi tam chodila?

Dnes jsem byla poprvé. Nejprve v posilovně, pak od 9.00 byla hodina step AE. Přišlo mi to docela fajn… Ale teprve se rozkoukávám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.5.14 21:53

@Eveelin Já tam byla jen chvíli. Kamarádka tam pracovala jako cvičitelka AE a říkala, že je nutili lidem tu vodu, co nebyla jejich zakazovat - což je fakt ubohost. Ale třeba už polevili, je to delší čas. Za neomezené členství na rok a půl jsem ve WCF zaplatila necelých 6000, což jsem brala jako prima nabídku. Byla jsem tam spokojená, je to v office parku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
24.5.14 22:56

@open mind díky za tvou zkušenost! Jsem šťastná, že jsem vůbec někam začala chodit (vzhledem k velmi omezenému hlídání dětí, které mám k dispozici). Ten Chodov je na „mé straně Prahy“. Takže počítám, že se tam půl roku budu (vděčně) chodit. Ale jestli objevím něco lepšího, klidně pak změním působiště :-)

Díky za tip na WCF. Mrknu se na web :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
25.5.14 04:55

@open mind ještě jsem teď zjistila na netu, že s ukončením smlouvy v BBC bývají potíže :nevim: Jak jsi jej ukončovala ty? Na recepci mi řekli, že musím ukončit členství nejpozději 3 měsíce před koncem smlouvy… Na netu pak psali, že i s tím je potíž a musí se nosit potvrzení od lékaře, že dále nemohu cvičit ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
25.5.14 09:18

@Eveelin Myslím, že to ukončení s potvrzením od lékaře je v případě, že končíš před sjednanou dobou, kterou máš ve smlouvě. To pak vím, že problémy dělají… Ale to dělá třeba i Holmes Palace (tam znám případ, kde ukončení členství zamítli i s tím potvrzením od lékaře).
Ve WCF mi bez problémů přerušili na rok kvůli těhotenství, bez problémů převedli zbytek členství na jiného člověka, když jsem se stěhovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
25.5.14 09:29

@open mind díky!

Právě o tom BBC jsem se dočetla, že nechtějí smlouvu ukončit po sjednané době. Ve smlouvě mají, že se rozhodnou, jestli smlouvu ukončí a pokud odmítnou. Což prý dělají, tak ti automaticky smlouvu prodlouží a musíš dál platit… A když neplatíš, naskakuje ti penále…

Ale v jedné poradně se už na toto někdo ptal - podle zákona na to nemají nárok. Takže to asi budu muset řešit s právníkem…

Takže teď lituji, že jsem do toho šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková