Benešov a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
18.1.12 10:02

Tak to je kousek. Nějaké tipy na výlety, trávení volného času nebo dětskou závavu v okolí? Mě to teprve čeká, za 14 dnů končím v práci a začnu si užívat očekávání. Ale tipy se budou hodit. V Ládví bydlíme pár měsíců a zatím nebyl čas prozkoumat okolí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
18.1.12 10:35

No já tu bydlím od prosince , takže taky jen chvilku ;) .
Zatím to tu moc neznám , no jen ty Krhanice , ale tady nic není :roll: .

Je tak to máš pěkné , to se už nemůžeš dočkat viď ? ;)

• Citovat
  • Upravit
147
18.1.12 10:43

Tak to my se přistěhovali v říjnu a stejně ještě doděláváme byt, takže jsme na tom tak podbně. :-)
Hodně se těším na to období klidu teď před porodem. Mám dost stresovou a uběhanou práci, tak se těším na klid, dospání se, zdravou stravu, pravidelné procházky a čas na protáhnutí, čtení, bižu :-) A samozřejmě na shánění věcí pro potomka :-) Protože zatím na to nebyl čas. Někde máme něco přislíbené, zbytek budeme dokupovat, taším se, až budu odškrtávat ze seznamu. :-)

Jak jste přišli na Krhanice, proč jste si vybrali zrovna je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
18.1.12 12:49
Maithai píše:
Tak to my se přistěhovali v říjnu a stejně ještě doděláváme byt, takže jsme na tom tak podbně. :-)
Hodně se těším na to období klidu teď před porodem. Mám dost stresovou a uběhanou práci, tak se těším na klid, dospání se, zdravou stravu, pravidelné procházky a čas na protáhnutí, čtení, bižu :-) A samozřejmě na shánění věcí pro potomka :-) Protože zatím na to nebyl čas. Někde máme něco přislíbené, zbytek budeme dokupovat, taším se, až budu odškrtávat ze seznamu. :-)Jak jste přišli na Krhanice, proč jste si vybrali zrovna je?

Jo ? Takže taky chvilinku . To ti věřím , vrátila bych to na chvilku zpět :mrgreen: . To spaní do oběda , klídek a pohoda jen shánění věcí :palec: .
Tak užívej ;) . A můžu se zeptat co čekáte ?

Hledala jsem Prahu a středočeský kraj a bylo mi úplně jedno kde najdu hlavně ať najdu něco většího ze zahradou . Říkala jsem si člověk si zvykne všude ;) . Tak zkusím silný venkov :pankac: .
A co u Vás ? :)

• Citovat
  • Upravit
147
18.1.12 12:56

Bude to holčička :-) jméno ještě ladíme
Jako sžíváme se, manžel pochází ze Zlína, já z cca 7tisícového města, takže venkov dávám o dost víc než Prahu. Vyhovujem mi to, jen jsme závislí na autě. Po Vánocích se nám pokazilo a je to znát, člověk strašně složitě cestuje a je to na dlouho - jako autobusy tu jezdí krásně, i když Kamenice by byla o fous lepší… ale ten čas :-) no už abychom ho měli zpět. :-)
Ty máš jedno dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
18.1.12 13:18

A mezi jakými jmény promýšlíte ? ;) Kdypak máš termín ?

No já právě byla zvyklá na Prahu 20 let , kde jsem si třeba stěžovala že mi to jezdí jen každých 15 minut :lol: .

No to věřím bez auto to musí být peklo :cert: . Tak ať je brzy funkční .

Jj jedno a tak to nějakou dobu ještě zůstane :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
147
18.1.12 13:23

Hodně jsme vybírali jméno bez R a kratší k Procházkové, takže ve finále je Tina, Anna, Ella, Nela. Ale Nela se líbí manželovi nejmíň a v rodině máme už i Leišku a Elizabeth, takže poslední dvě jsou spíše nepravděpodobné. Termín mám 14.4.

Chápu, že když jsi zvyklá na Prahu, musí to být celkem kulturní šok :-) Ale zase máte blíž přírodu a větší klid, ne? :-) A jestli ti to jezdí co 15 minut, tak to je poravdu nádhera :-)

Jak se jmenuje dcerka a kolik jí je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
18.1.12 13:33
Maithai píše:
Hodně jsme vybírali jméno bez R a kratší k Procházkové, takže ve finále je Tina, Anna, Ella, Nela. Ale Nela se líbí manželovi nejmíň a v rodině máme už i Leišku a Elizabeth, takže poslední dvě jsou spíše nepravděpodobné. Termín mám 14.4.

Chápu, že když jsi zvyklá na Prahu, musí to být celkem kulturní šok :-) Ale zase máte blíž přírodu a větší klid, ne? :-) A jestli ti to jezdí co 15 minut, tak to je poravdu nádhera :-)

Jak se jmenuje dcerka a kolik jí je?

Teda tak držím palce ve vybírání .
To už máš za chvilku , to uteče a budeš mít malou u sebe . Taky jsem dubnová :pankac: .
No předtím jsme bydleli na Zbraslavi vstup ze zahrady hned do lesa , tam jsem si na přírodu stěžovat nemohla . Ale tady je taky pěkná . Ne já to myslela tak , že jsem si v Praze stěžovala že mi to jezdí jen každých 15 min , ale tady ? No raději požádám přítele ať mě někam hodí autem :mrgreen: .

Jmenuje se Viktorie a její 13 měsíců . Jinak přítel chtěl taky jméno bez R , protože ráčkuje :lol: . Ale u mě Viktorie byla na prvním místě a jemu se nakonec taky zalíbilo . :)

• Citovat
  • Upravit
147
18.1.12 14:12

Je to moc krásné jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
19.1.12 15:41

Ahojky holky, jsem také z Benešova :mavam: můžu se k vám přidat? :think:
Jsem zatím jen snažilka bohužel, ale snad se nám konečně zadaří :lol:
V krhanicích jsme měli koupit baráček a potom v babicích, ale šli jsme od toho pryč a bydlíme tady :-)

• Citovat
  • Upravit
147
20.1.12 07:46

Ahojky, tak brouzdáte kolem, to je milé. :-) Tak přeju hodně štěstí při snažení :-)

Luciked píše:
Ahojky holky, jsem také z Benešova :mavam: můžu se k vám přidat? :think:
Jsem zatím jen snažilka bohužel, ale snad se nám konečně zadaří :lol:
V krhanicích jsme měli koupit baráček a potom v babicích, ale šli jsme od toho pryč a bydlíme tady :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
14.3.12 15:06

Ahoj, jsem z Kamenice Struhařova, nikoho tu neznám, tak se přidávám. Bydlím tu už skoro tři roky, ale jak jsem jezdila do Prahy do práce, tak jsem tu jen přespávala a až teď s děckem (8 m) to tu pomalu poznávám. Jsem původně z Prahy, takže tam mám i většinu známých, tak mě to zatím moc netlačilo, tady někoho hledat… Ale už je na čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.3.12 16:53

Ahojte, my jsme taky z Kamenice, mám 7m cvrčka a protože jsem taky přistěhovalka, tak hledáme někoho na společné kočárkování a pokec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
19.3.12 19:31

Ahoj Rencitko, napisu SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
28.6.12 10:54

Holky, po delší době ahoj, tak máme Tinku, má deset týdnů. Nejdezdíte některá na zumbu do Kamenice? Já jen v pátek na Valnovku a potřebovala bych i jiný večer, prý v Meduse jsou kruzy, ale nemám ohlasy, jaké to tam je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová