Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@LaPaloma tak já tak chodím ze školy, když nejede žádný spoj, jdu s kočárkem a cesta je docela kopcovitá, bohužel při obezitě asi ani víc nedám..zase nepotřebuju aby to smeou někde seklo.
Das. Nesekne to s tebou, potrebujes se rozhybat. Ve ctvrtek jsem usla 20,v patek 6 a bazen, dne 8 beh, bazen, zumba, tam dle aplikace nalitam tam 5 za hodinu ,zitra tak 15. Je treba se hybat.
@Anonymní píše:
@LaPaloma tak já tak chodím ze školy, když nejede žádný spoj, jdu s kočárkem a cesta je docela kopcovitá, bohužel při obezitě asi ani víc nedám..zase nepotřebuju aby to smeou někde seklo.
No ale hýbat by ses měla právě proto aby to s tebou neseklo.
Můj dnešní jídelníček pro inspiraci - ráno krajíc žitneho chleba, dvě vajíčka, rajče, kapie, sv. banán, oběd krůtí v mrkvi a hrášku, rýže. Odpoledne kafe s mlíkem, bílý jogurt s okurkou a krajíc chleba se sýrem. Večeře pórková polívka.
Edit: zapomněla jsem, ještě dvě vosí hnízda a mandarinka. ![]()
Muj dnesni: rano kafe, voda, na panvi celer, petrzel a bilky, tak 150 gramu. Obed vyvar. Odpo jeden proteinovy chleba, kafe, rajcata, okurka, bilej jogurt. Vecere mrkev, celer a petrzel upravena v horkovzduchu, k tomu dip z jogurtu, cesneku a smetany. Jo a ujedla jsem5 bramborovejch hranolek detem. Ted chci dat leden omezenej na maso. Jo a dve kafe s mlikem odpo s kamoskou.
@jkra píše:
Muj dnesni: rano kafe, voda, na panvi celer, petrzel a bilky, tak 150 gramu. Obed vyvar. Odpo jeden proteinovy chleba, kafe, rajcata, okurka, bilej jogurt. Vecere mrkev, celer a petrzel upravena v horkovzduchu, k tomu dip z jogurtu, cesneku a smetany. Jo a ujedla jsem5 bramborovejch hranolek detem. Ted chci dat leden omezenej na maso. Jo a dve kafe s mlikem odpo s kamoskou.
Tak to bych měla hlad. Obzvláště když sportuješ.
@Anonymní píše:
chůze je právě prevence seknutí. To tempo mě učili na fyzioterapii, že si máš představit, že spěcháš na autobus. Tak těsně než se rozběhneš, žádný kochání, to jsi tak leda na čerstvým vzduchu, ale léčebný nebo redukční efekt nic moc. Já měla svižnou chůzi s hůlkama doporučenou na snížení krevního tlaku a posílení krevního oběhu a prevence bolesti zad. Vedlejší efekt, že jsem zhubla, se dostavil taky. A doktorka mi řekla, že pobíhání v práci a kolem dětí se do léčebné chůze nepočítá. Jde o pohyb v určité tepové frekvenci po určitou dobu min. 30 minut denně souvisle. Dělala jsem to tak, že jsem nejdříve chodila těch 30- 40 denně a pak mi víc vyhovovalo ob den 60 minut. Pak jsem přidala teprve další pohyb. Tlak šel dolu i bez medikace a cholesterol mám jak holčička
. U tý chůze je fajn, že člověk vyčistí i hlavu.
@aiwwa píše:
Tak to bych měla hlad. Obzvláště když sportuješ.
Ja taky, ale po Vanocich jsem nejak prejedena.
Mě zase doktorka řekla KAŽDÝ POHYB SE POČÍTÁ, ale obávám se že to asi vy nepochopíte. Děkuji, ale už nemám chut s vámi o něčem debatovat, silná podpora tady.
@Anonymní píše:
@aiwwa tak tohle je zrovna za mě, špatné jídlo, spíše žádné
Co je na tom špatně? Hlad nemam. Cos jedla celý den ty?
@Anonymní píše:
Mě zase doktorka řekla KAŽDÝ POHYB SE POČÍTÁ, ale obávám se že to asi vy nepochopíte. Děkuji, ale už nemám chut s vámi o něčem debatovat, silná podpora tady.
Ty už jsi tady jednu diskuzi na stejné téma zakládala, ne? Vozíš děti do školy/školky a s kočárkovým se vracíš domů, odpo vás tam vyzvedává manžel s autem. Nebo se pletu? Vím, že i tam mě zarazilo to šíleně pomalé tempo. Pokud jsi to ty, tak už za sebou musíš mít pár měsíců s chůzí za sebou, tak jaké jsou výsledky?
@Anonymní píše:
no záleží na cíli přece, jestli se chceš jen tak provětrat tak dobrý…
@zrcadlo jsem tu teprve od včerejška, ale jak jsem psala. Již nemám chut dál debatovat. Hezký večer.
Dobrý večer.
Diskusi na žádost zakladatelky zamykám…
Hezký den.
Petra
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat