Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj ráda bych se zeptala…vyplatí se investovat do sebe a nechat se rozmazlit v luxusních kadeřnických salonech? Je konečný výsledek doopravdy tak wow oproti běžnému kadeřnickému salónu? Přemýšlím, že to poprvé v životě zkusím. Mám zesvětlené polodlouhé jemné vlasy, které nedrží tvar a vytvořit účes je vážně oříšek:-) Nerada bych pak byla zklamaná.
Za mě ne, vyzkoušela jsem jich několik a výsledek většinou stejný jako u levnějších. Myslím si, že nejde o věhlas, musíš si s kadeřníkem/kadeřnici sednout jinak ani za největší peníze nebude výsledek takový jaký si přeješ. A nesmíš být líná mluvit a zároveň si nechat poradit. Stejně je první návštěva většinou jako loterie. Neříkám, že to bude špatně, rozhodně bych se nespoléhal na to, že bude wow efekt.
Záleží, na jakou kadeřnici kapnes…já byla jednou u Petry Mechurove (samozřejmě ne přímo u ní) a výsledek takový, že nikdo nepoznal, že jsem vůbec byla u kadeřnice
A o 5tis. lehci
Takže jsem to také vyzkoušela naposledy ![]()
Ono tak úplně nejde o to, co vám udělá kadeřnice na hlavě, ale o to, jestli jste pak vůbec schopná s tím něco dělat sama doma, to já například vůbec nejsem