Bez kamarádky - jak ji najít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
29.7.10 22:44

milhaus

M
milhaus píše:
Taky bydlím na vesnici,mám tu spolužačku,s tou je to fajn.Jinak bych řekla,že vesnice už není co to bývalo,lidi se tu nějak víc pomlouvají,závidí,nevím :nevim:

Není to jenom u vás věř mi. Koupili jsme auto a nikdo s náma nemluví.Taková normální běžná věc . Jsem už z toho unavená a znechucená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 22:44

No my se budeme taky stěhovat na vesnici na podzim, ale naštěstí jen 5km od Kladna, co bydlíme ted a já už budu pracující člověk, tak to snad tolik pocitovat nebudu. Uvidíme, co se bude stěhovat s náma za lidi, ale tak nějak předběžně počítám, že straousedlící přistěovalce moc brát nebudou. Spíš jsem to myslela tak, že ti staří drží pospolu

• Citovat
  • Upravit
jjelena
29.7.10 22:46

tak Evulinku, Berounsko zas až tak dobře neznám, resp. vůbec, já jsem naplavenina do Kladna a na kladensku i nadále zůstáváme.

• Citovat
  • Upravit
5907
29.7.10 22:51

No jo Pandoro,„malej prostor“,já se občas divím,co se všechno dovim.To my když přijedem z nákupu,tak sousedka šmíruje za keřem,co to zase budem z auta tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
29.7.10 22:51

evulinku

Já jsem z Teplic ale jsem často v Praze máme tam s manželem oba celou rodinu. Tak možná někdy tam jestli tam jezdíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
29.7.10 22:53

Evulinku, tak to mě mrzí, ale situaci mám stejnou ((-: a to se snažím třeba na koupališti v Libčicích dát s maminkama do řeči. Dokonce jsem si s jednou maminkou vyměnila číslo, napsala mi sms, jestli zase nejdeme na koupák, ale já si to přečetla pozdě, tak jsem jí zkoušela volat a spadlo to do schránky, tak jsem psala sms a zase žádná odezva )-: a to už jsem doufala, že třeba konečně nějaká ta kamarádka se kterou bych si rozuměla a prostě zase nic. když jdu u nás na pískoviště, tak maminky tam sedí každá zvlášť a když se s nějakou dám do řeči, tak bohužel nikdy z toho nevzejde nic víc, než pár otřepaných frází a je cítit ze strany těch maminek silná rezervovanost. Tak už jsem si holt zvykla. Bydlíme tu rok a zatím žádná návštěva na kávu neproběhla u žádné maminky a to se fakt nestydím pozdravit a oslovit, asi to nestačí. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.7.10 22:54

Já to mám teď taky blíže do Kladna, Beroun je dost z ruky, škoda. No, ale na Kladně bychom sraz třeba dát mohly. Vím, že je tady skupina Kladenských emaminek, že Jeleno :wink: :lol: Njn, ale z Berouna to je fakt daleko. Ale tam určitě taky někdo bude z emimina, abys měla kamarádku hned po ruce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
29.7.10 22:59
milhaus píše:
No jo Pandoro,„malej prostor“,já se občas divím,co se všechno dovim.To my když přijedem z nákupu,tak sousedka šmíruje za keřem,co to zase budem z auta tahat.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Věř mi přesně vim o čem mluvíš.Znám jedinou obranu brát to s humorem jinak to nejde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 22:59

Gino, určitě, dokonce jsme se i sešly na minisrazíku… ranní kafčo v Oaze a byly jsme 3 :-D

• Citovat
  • Upravit
48576
29.7.10 23:00

Já jsem zjistila že čim člověk méně má a nebo huře vypadá tak se lépe seznamuje.Pokud jdu nastrojená v šatičkách tak vidim jen jak mě pomlouvají a říkají že si takle chodim na hřiště :mrgreen: .Neni to jen muj pocit :mrgreen:
Pokud jdu ušmudlaná s mastnou hlavou a v kalhotech vždycky se ke mě někdo přižene s tim že si chce několik hodin povídat :mrgreen:
Opravdu to u nás tak funguje.
Pokud mám nějaké známé už dlouhodobější sousedky atd.. a koupim si novej vuz nebo má Maty nové kolo atd.. tak hned přestanou chodit meilíky na společné akce co jsme před tím uskutečnovali pravidelně. :nevim: :mrgreen:
Už to neřešim.Nikomu se nevnucuji.Pokud se někdo chová takle tak to neni zrovna člověk kterého bych ve své blízkosti chtěla.
Mám své dlouhodobé známé kteří nás mají rádi i když jsme vyšnořené nebo ušmudlaní .chudý nebo bohatý.Těch si vážim,ty si držim :palec:
Než se vnucovat tak raději budeme jen spolu s Matym.

Trošku mě šokovalo co zde psala MG 8-o .To je fakt hruza a nic si s toho nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
29.7.10 23:01

To je fakt myslim že jsem to dokonce i viděla .Podívej se do rubriky stejné místo a tam je myslim i Beroun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 23:02

Kamčo, naprostej souhlas… jen dotaz, kdo je MG a co psala?

• Citovat
  • Upravit
48576
29.7.10 23:04
jjelena píše:
Kamčo, naprostej souhlas… jen dotaz, kdo je MG a co psala?

to je ta moje pamět.Myslela jsem
LadyRebeka
a zapletla jsem do toho jinej nick co jsem četla jinde :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 23:05

Tak to jo, to jsem taky okomentovala … nechápu :roll:

• Citovat
  • Upravit
5907
29.7.10 23:06

Pandoro,no však jo,s humorem jde všechno líp.A k zakladatelce,Beroun je velké město,maminek tady na emiminu je určitě hodně,a kdyby ne,tak založ nějakou diskuzi.Já jsem se nejdříve nechtěla zapojovat,bála jsem se,že si holky řeknou,no jo nováček,ale je to tady mezí vámi strašně fajn :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová