Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy, celou diskuzi jsem nečetla, jen jsem ji proletěla. Já teda kamarádky mám, ale jakmile porodím, tak nevím, nevím. Některé nemůžou mít děti a od té doby, co jsem otěhotněla mi to kolikrát připadne jakoby byly na mě naštvané, záviděli,..vím já. Nechci je tím pohoršovat nějak,jen mě to mrzí. Další kámošky mají děti,ale už tak 9let a více…Takže docela přemýšlím, s kým vlastně budu chodit na to pískoviště a ze začátku aspoň s kočárkem. Na miminu tu už je diskuze s názvem města,..ale spíš je už taková seskupinkovaná, znají se..Jsem ráda, že nejsem v tom sama, kdo má podobný problém…i když není zrovna příjemný.
Farllin- to máš těžké, taky jsem se kvůli svojí neplodnosti vykašlala na kámošky co otěhotněli, ne že by jsem jim to nepřála, nebo se na ně nějak zlobila, ale prostě mě to nedělá dobře na psychiku, takže jsem ji řekla na rovinu, že je to moje chyba a že se s nima nechci nějaký čas vídat- teda do doby než otěhotním, nebo dokud se s neplodností nesmířím
no a můžu jen tiše doufat, že mě potom ještě vezmou mezi sebe, ale holt to mám v palici vybrakovaný ![]()
jen jsem tím chtěla říct, aby jsi nebyla naštvaná na ty holky, co nad tebou zanevřeli, jsou na tom stejně jako já a prostě je člověk nešťastnej sám ze sebe, dej jim čas a uvidíš, že když se jim mimčo podaří, tak se na tom pískovišti zase sejdete ![]()
Přiznám se, naštvaná jsem na ně byla, ale vždycky převažovala spíš lítost. Je mi to moc líto, když někdo nemůže mít mimi a chce ho. Navíc u toho si vždycky představím nebo připomenu jak někdo dítě má a potom ho hodí třeba do popelnice atd. Jsou toho každou chvilku plné zprávy. Taky je mi líto, že se tak zachovaly ke mě, já jim nic neudělala, já za to nemůžu
Ale svým způsobem je chápu, nevím jak bych se zachovala já.
Palmovku znám jak svý boty vyrostla jsem tam a v Bohnicích bydlí manželův brácha s rodinou.
Pan- abych teď nevypadala nějak hrr:), ale pokud bys chtěla, můžem jít někdy kočárkovat, přijdou mi spíš lepší ty Bohnice, jsou takový zelenější, jak jsou na okraji.
Jasně půjdu ráda ale musíme to dobře naplánovat .Obě to máme trošku z ruky tak aby to vyšlo. Manžel mě doveze kamkoliv zná prahu jak svý boty.A co třeba zologická to pražskou miluju. ![]()
jo zoo bezva, ani nepamatuju, kdy jsem naposled videla velbloudy:), vzdycky zacnu svedomite dole a nez se dostanu nahoru, mam toho plny kecky a vzdam to:)
oki, tak písni až budeš mít cestu do prahy, já tam bývám jak řikám většinou každý týden, pokaždý sice jiný den, ale není problém uzpůsobit..
zuzouš píše:oki, tak písni až budeš mít cestu do prahy, já tam bývám jak řikám většinou každý týden, pokaždý sice jiný den, ale není problém uzpůsobit..
To je jak u nás
Zkus mi aspon výhledově napsat které dny nebo den asi a já se podle toho zkusím zařídit.
Pan- aby to nevypadalo, že jsem na tebe zapomněla, to ne:) Bohužel do konce příštího týdne nemám čas, teď doděláváme přístřešek na auta (dá-li počasí) a příští týden kyčličky, naušničky a několik návštěv, takže mám volno až ten další, no třeba aspoň bude hezčí počasí než teď, nevím jak u vás, ale tady jak se říká chčije a chčije.
Goldenko, svatá pravda jak to píšeš - i mezi chlapama to tak funguje… ![]()
Zuzi v pohodě tak at ty naušničky máte rychle za sebou
To bude malá ale kočka vid?Ted jedu do Prahy ale k zubaři .Nešel mi comp tak jsem se nemohla ozvat. Pa pa