Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zuzi v pohodě tak at ty naušničky máte rychle za sebou
To bude malá ale kočka vid?Ted jedu do Prahy ale k zubaři .Nešel mi comp tak jsem se nemohla ozvat. Pa pa
Ahojky, zdravím všechny, taky nemám kamarádku, ale se mnou se to táhne už od školky.
Buď se seznámím ve škole nebo v práci, když jsem s někým často v kontaktu, takže na písku si popovídám, ale tím to končí. Nic bližšího. Asi mám napsáno na čele, že to neumím. Nebo působím nezajímavě. Hodně se kvůli tomu trápím. Mám dvě krásné holky 3 roky a 6 měsíců, ale kamarádku žádnou. Když napíšu kamarádce ze školy nebo z bývalé práce ani mi neodpoví a to jsme byly myslím dobré kamarádky.
Bydlíme na malém městě už 5 let a ještě jsem se neseznámila. Mám takový pocit, že nejsem pro ty druhé zajímavá a nebo asi vyzařuju něco negativního. Švagrová se seznámila s kočárkem s kde kým a já nic.Taky je mi líto mé starší dcerky, že nemá kontakt s dětmi, ale já pro to dělám hodně, ale stále nic. Už mě to doma moc nebaví. Partner taky chodí třeba na 3 dny do práce a já jsem s dětmi sama. Člověk prostě potřebuje kamarádku jinak z toho zešílí a já už asi šílím. Snažím si to nepřipuštět si to a netrápit se tím, ale nejde mi to. Víkendy trávíme sami a je to hrůza. Navíc nemám řidičák tak ani sdětma nemůžu sama nikam vyrazit.Ani nevím proč se mi bývalé kamarádky neozívají. Jestli se jich mám zeptat? Internet jsem už zkoušela. Jenže ta dotyčná nemá moc čas, takže zase nic. A já bych tak ráda i někomu pomáhala. Tak snad jednou možná…
Jinak všem co jsou na tom podobně přeju štěstí v hledání kámošky. ![]()
Taky jsem na tom podobně, mám tak 3 kamarádky dobrý, ale už to není ono, já mám jako jediná dítě, to oni nepochopí. Buď chodí do práce nebo ještě do školy a nikdy nemají čas. Taky nevím jak se seznámit s nějakou maminkou, prostě to není tak jednoduché jak se zdá. Kolikrát se cítím smutná a osamělá.
Ahoj ja jsem z Prahy a taky bych rada nejakou dobrou kamosku-)i sprckem.
Ahojky, taky bych chtela nejakou kamaradku, mam 1 mesicniho chlapecka.
Ja do ty Prahy moc nejezdim, naposledy jsem tam byla jeste ve skole na vylete
Pamatuju si na Stefanikovu rozhlednu a zrcadlove bludiste ![]()
Ahoj holky, jsem od Říčan u Prahy. Ráda bych zašla někdy někam na kafe. ![]()
Ahoj holky, já jsem taky z Prahy - Rep
Rada bych našla nějakou dobrou kamarádku ![]()
Ahoj, ja jsem z Benesova a take hledam kamosku na kavu atd. ![]()