Bez kamarádky - jak ji najít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
29.3.15 18:28

@pochoma ahojda, no MC tady žádné není, na plavání jezdíme a je to supr, akorát, že maminy to asi moc nevyužívají, takže jsem v bazénku sama, dobrý ne?? :nevim: no jak jsem se z toho tady vypsala, tak je mi trochu líp, jen občas na mě padne ten splín, snad to bude lepší ;) a co tak děláš celý den, když jsi tam taky tak sama??? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
30.3.15 13:24

@akcul21 Ahojky, tak jsem si myslela, že MC jsou už skoro všude. To se divím, že u Vás ne. S tím bazénem ti to věřím. A není u vás nějaký kurz plavání přímo pro váš věk? Na to jsme se daly teďka my, takže je tam asi tak deset mamin s dítky a je to celkem fajn. Trochu pokecám, ale hlavně malá je ve svém živlu, protože je se svými vrstevníky. Obě vypadneme z domu a není to pořád tak monotónní. Když jsme měly věk co vy, tak se mi celkem dobře jezdilo na nákupy. Malá v kočáře a já jsem mohla lovit po obchodech. Teď je to ale už horší. V kočáru nevydržíme a směr nabíráme pravidelně opačný než potřebuju. A dokonce už se umíme vztekat, krásně rozpláclý na zemi :jazyk:
No a co vy? Jak malý roste a jaký děláte pokroky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.3.15 15:33

@pochoma tak kurz probíhá tam, kam chodíme na to plavání, ale malej je ze všeho nejdřív takovej vyjukanej, že jsem si řekla, že nejdřív s ním budu chodit na to veřejné plavání, aby si trochu zvykl a pak s ním na kurz určitě chodit budu, jinak právě na ty nákupy už to taky není ono, taky nevydrží v kočárku, pořád by chtěl pérovat na čtyřech, být na bříšku a být akční, na zádech v kočárku vydrží tak hoďku a půl max…jinak malému je 7 měsíců a kousek a právě pořád trénuje pérování na čtyřech, pomaličku začíná lozit, ale spíš je to něco mezi plazením a lozením, no a sedí zatím našikmo, opírá se o ručičku, sám zatím nesedí, v podstatě to nechávám vše na něm, nijak mu v ničem nepomáhám, nechce mi jíst příkrmy, pořád enom mlíčko :think:A jak ty máš starou holčičku? jinak vztekání to by nám šlo taky, to má asi po mně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
30.3.15 18:01

@akcul21 Tak my jsme o rok a něco málo starší, v létě nám budou dva. Lezení jsme si moc neužily. Malá se hned raději postavila a musela jsem ji vodit za ručičky. Pěkně mě z toho na stará kolena bolela záda :) Když se ohlédnu zpátky, tak to strašně utíká. Opravdu si to užij dokud ještě nechodíte, nemluvíte a moc neodmlouváte. Jo a s těmi příkrmy jsem to měla stejně. Trvalo to tak dva měsíce než se chytla a pak byla zlatá, jedla přímo předpisově. Teď se to ale zase trochu houpe - už se jí začíná spíš líbit náš jídelníček než ten její :nevim:
A jak se jinak zabavíte, když doma nikdo? Taky to máš stejný kolotoč - vaření, domácnost, praní :zed: nebo někde vyjíždíte po výletech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.3.15 11:01

@pochoma tak to máš pravdu, jak to hróózně letí..mám pocit, že se před chvílí malej narodil no a v létě bude mít rok 8o jinak jo, je to kolotoč jak říkáš, ráno nakrmit, pohrát si, praní, vaření, odpo procházka…ale mě ta činnost ohledně mimča baví, je to taková pěkná práce :) teď co jsme začali s příkrmem, tak se malej nemůže vykajdit :( tlačí a nejde to vytlačit, tak zkouším co se dá, aby to šlo samo, ale zatím se nějak nedaří. dnes tu máme ale počasí, je u vás taky tak bílo??? Jinak se nedivím, že malá chce spíš to vaše jídlo, přece jen je to asi chutnější, ale co, hlavně že pěkně papká, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
31.3.15 12:26

@akcul21 Jé, vy jste taky v létě? My v polovině července. :lol:
Tak malá už spí, tak mám hoďku zaslouženou siestu. Dneska se nedalo jít ven, tak to bylo celkem náročné dopoledne. Všechny jarní kytičky přikryté sněhem a pořád se sype a pořád. Jsem z Orlických hor a ty?
S tím vyprazdňováním jsme měli taky problémy. Doktorka nám doporučovala lněná semínka, tchýně zase odvaz z vloček. Nakonec se to samo upravilo, ale někdy jsme nebyli na velké i několik dní. A to jsem u kojení byla zvyklá na pravidelné vyprazdňování. Tak snad se to u vás taky upraví. ;)
A co nějaká první slovíčka? Už jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.3.15 12:49

@pochoma napsala jsem ti soukromou zprávičku, tak napiš, jestli je to tak ok??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.1.17 18:18

Dobrý večer, funguje to tu ještě nebo už je to staré fórum??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.2.17 13:25

@Gabice02 Ahoj, podle datumu kdy to zakládali a poslední návštěvy je to staré forum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.2.17 13:26

Ale je fajn zjistit že t o někdo má stejně jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.2.17 20:47

@WERUN28 já to jen zkusila, už jsem doma 4 roky a kamarádky mě totálně zazdili, nemají na mě čas. Snažíme se najít spřízněnou duši, ale buď jsem divná já nebo ty ostatní maminy. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
2.2.17 22:03

Zdravím :mavam: Já už jsem samotu na MD ukončila a opět jsem se začlenila do pracovního procesu. A teď zase vzpomínám, jak nám bylo doma dobře… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.2.17 06:32

@Gabice02 Jo, to znám. Já to mám stejně. Teď mi starší dcera chodí do školky tak je to trošku lepší, ale pořád chybí nej kámoška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.17 08:38

@WERUN28 jo, to je pravda. Dcera taky chodí do školky, ale synovi je rok a ještě se mu nechce chodit, tak nikam ani nemůžeme, aby se mi plazil někde po zemi :(. Tady u nás je mamin docela dost, ale pořád jen řeší co jde a za kolik koupili. A jak jsou jejich děti dokonale. Fakt mi chybí někdo normální nebo spíš stejně naladěný jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.17 08:41

@pochoma já jsem ráda doma, miluju každou chvíli, co jsem s dětmi, i když občas to tak nevypadá :P, ale kamarádka mi fakt schází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová