Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Každá tady byla nejdřív nováček .Já už jsem na tom snad závislá.Zjistila jsem totiž že tu můžu vyřešit v podstatě všechno co mě trápí nebo zajímá a to je lákavéééééééééé
LadyRebeko, žiju v malém městě.
Taky jsem si strašně moc těžko hledala kamarádky, ze stejných důvodů jako ty. Obecně totiž bohužel platí, že mladá maminka = blbá puberťačka ![]()
Hrozně mě to mrzelo, ale časem jsem došla k závěru, že člověk, který mě hodnotí jen podle údajů v občance, by nebyl zrovna nejlepším přítelem.
To, co popisuješ, fakt nestojí za trápení! Jsou prostě hloupé.
Jak píše Pandora, každej jsme byl nováček, toho bych se nebála
pandora píše:
Každá tady byla nejdřív nováček .Já už jsem na tom snad závislá.Zjistila jsem totiž že tu můžu vyřešit v podstatě všechno co mě trápí nebo zajímá a to je lákavéééééééééé
To je pravda.Taky sem nedávno byla nováček ![]()
Nebo to spíš rychle uteklo. ![]()
Držím palce, ať tu nějakou maminu poznáš
, můžeš zkusit i někoho se stejně starým dítětem.
Jsem z jiného koutu republiky, ve stejném městě žiju už 41 let, známých mám spoustu, ale moc malých dětí nemají, vzhledem k mému věku.
Seznámila jsem se na netu, s pár holkama se potkáváme, i když by mi skoro mohly dělat dcery ![]()
Už jsem byla i na pár srazech a bylo to moc bezva ![]()
tak to opravdu zkusím nějak přes tuto stránku, jsem tady jen pár hodin a opravdu mám z toho až bych řekla euforii.
ještě k tématu- když já bych chtěla kamarádku takovou normální slušnou inteligentní maminku. dost mě zarazilo (i to jsem si všimla až teď na mateřské dovolené), kolik maminek jde třeba s dítkem za jednu ruku a v druhé ruce cigáro, nebo tady na sídlišti máme takovou restauraci-zahrádku a když jdu kolem třeba ráno, je tam spousta maminek s kočárky a chlemtají pivo a když jdeme třeba za 2 hodiny z města, tak tam pořád sedí…no takovou kámošku bych opravdu nechtěla. nevím, jestli je to jen tady u nás.
Kamča.dalmatinka píše:pandora píše:To je pravda.Taky sem nedávno byla nováček
Nebo to spíš rychle uteklo.
Evulinku, tak maminku kuřačku znám snad jen dvě, z toho jedna je hodně příležitostní. Ale přiznám se, že na 1 pivko u nás na sídlišti zajdu na zahrádku i já a spol. Ale je fakt, že jen na zahrádku a jen na 1 velký nebo max. 2 malý a děti pobíhají mimo prostor zahrádky, ale na dohled a na zavolání. Rozhodně bych nešla na celý den hned od rána ani se nezpila do němoty, z takových bych taky
Pardon
no mně příjde že je tady strašně moc kouřících maminek, a celkově kuřáků, kolikrát jsou to celkem normální holky (teda od pohledu).
tím jsem nechtěla vůbec nikoho urazit. jen jsem to asi blbě napsala ![]()
evulinek1980 píše:
no mně příjde že je tady strašně moc kouřících maminek, a celkově kuřáků, kolikrát jsou to celkem normální holky (teda od pohledu).
Tak to tady pročítám a taky jsem se zarazila, sice kouřim, ale taky jsem normální. Podle toho bych nesoudila, jestli někdo kouří, holt má blbej zlozvyk, ale třeba je to dobrej kamarád ![]()
ne, jasně, no je fakt, že já kuřaček nad kočárkem taky vidím dost a přijde mi to taky nepochopitelný. Ale možná je to jen tím, že se na to zaměřuješ víc než na něcoo jinýho a nebo je vídáš pohromadě, protože si třeba i díky tomu rozumí.
Jako ne že bych si vybírala známé podle kouření, ale fakt kolem sebe kuřáky moc nemáme, ani mezi společnými známými s manželem… holt všichni ctíme moderní dobu. JInak si určitě nikoho neurazila, protože ty co vysedávaj v hospě, neají čas chodit sem
Já tedy když mám kávičku,tak si taky zapálím
Příspěvek upraven 29.07.10 v 23:50
My jsme taky s mnaželem oba odnaučený kuřáci a moje mamka kouřáí dodneška a jak sama říká, že bez kouření by byla až příliš dokonalá a tuhle neřest si hýčká
. A je to taky normální inteligentní schopná ženská