Bez kamarádky - jak ji najít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
29.7.10 23:14

Každá tady byla nejdřív nováček .Já už jsem na tom snad závislá.Zjistila jsem totiž že tu můžu vyřešit v podstatě všechno co mě trápí nebo zajímá a to je lákavéééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.7.10 23:15

LadyRebeko, žiju v malém městě.
Taky jsem si strašně moc těžko hledala kamarádky, ze stejných důvodů jako ty. Obecně totiž bohužel platí, že mladá maminka = blbá puberťačka :-?
Hrozně mě to mrzelo, ale časem jsem došla k závěru, že člověk, který mě hodnotí jen podle údajů v občance, by nebyl zrovna nejlepším přítelem.

To, co popisuješ, fakt nestojí za trápení! Jsou prostě hloupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 23:19

Jak píše Pandora, každej jsme byl nováček, toho bych se nebála

• Citovat
  • Upravit
48576
29.7.10 23:22
pandora píše:
Každá tady byla nejdřív nováček .Já už jsem na tom snad závislá.Zjistila jsem totiž že tu můžu vyřešit v podstatě všechno co mě trápí nebo zajímá a to je lákavéééééééééé

To je pravda.Taky sem nedávno byla nováček :lol:
Nebo to spíš rychle uteklo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.7.10 23:24

Držím palce, ať tu nějakou maminu poznáš :wink:, můžeš zkusit i někoho se stejně starým dítětem.

Jsem z jiného koutu republiky, ve stejném městě žiju už 41 let, známých mám spoustu, ale moc malých dětí nemají, vzhledem k mému věku.
Seznámila jsem se na netu, s pár holkama se potkáváme, i když by mi skoro mohly dělat dcery 8-)

Už jsem byla i na pár srazech a bylo to moc bezva  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.10 23:28

tak to opravdu zkusím nějak přes tuto stránku, jsem tady jen pár hodin a opravdu mám z toho až bych řekla euforii.
ještě k tématu- když já bych chtěla kamarádku takovou normální slušnou inteligentní maminku. dost mě zarazilo (i to jsem si všimla až teď na mateřské dovolené), kolik maminek jde třeba s dítkem za jednu ruku a v druhé ruce cigáro, nebo tady na sídlišti máme takovou restauraci-zahrádku a když jdu kolem třeba ráno, je tam spousta maminek s kočárky a chlemtají pivo a když jdeme třeba za 2 hodiny z města, tak tam pořád sedí…no takovou kámošku bych opravdu nechtěla. nevím, jestli je to jen tady u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
29.7.10 23:34
Kamča.dalmatinka píše:
pandora píše:
To je pravda.Taky sem nedávno byla nováček :lol:
Nebo to spíš rychle uteklo. :think:
:mrgreen: :mrgreen: To už bude nějaký ten pátek ne ? :mrgreen:  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 23:35

Evulinku, tak maminku kuřačku znám snad jen dvě, z toho jedna je hodně příležitostní. Ale přiznám se, že na 1 pivko u nás na sídlišti zajdu na zahrádku i já a spol. Ale je fakt, že jen na zahrádku a jen na 1 velký nebo max. 2 malý a děti pobíhají mimo prostor zahrádky, ale na dohled a na zavolání. Rozhodně bych nešla na celý den hned od rána ani se nezpila do němoty, z takových bych taky :poblion: Pardon

• Citovat
  • Upravit
29.7.10 23:38

no mně příjde že je tady strašně moc kouřících maminek, a celkově kuřáků, kolikrát jsou to celkem normální holky (teda od pohledu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.10 23:39

tím jsem nechtěla vůbec nikoho urazit. jen jsem to asi blbě napsala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.7.10 23:43
evulinek1980 píše:
no mně příjde že je tady strašně moc kouřících maminek, a celkově kuřáků, kolikrát jsou to celkem normální holky (teda od pohledu).
:cert: :cert: :mrgreen: Teda že se nestydíš.Já sem normální kuřačka :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
29.7.10 23:45

Tak to tady pročítám a taky jsem se zarazila, sice kouřim, ale taky jsem normální. Podle toho bych nesoudila, jestli někdo kouří, holt má blbej zlozvyk, ale třeba je to dobrej kamarád :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 23:45

ne, jasně, no je fakt, že já kuřaček nad kočárkem taky vidím dost a přijde mi to taky nepochopitelný. Ale možná je to jen tím, že se na to zaměřuješ víc než na něcoo jinýho a nebo je vídáš pohromadě, protože si třeba i díky tomu rozumí.
Jako ne že bych si vybírala známé podle kouření, ale fakt kolem sebe kuřáky moc nemáme, ani mezi společnými známými s manželem… holt všichni ctíme moderní dobu. JInak si určitě nikoho neurazila, protože ty co vysedávaj v hospě, neají čas chodit sem

• Citovat
  • Upravit
5907
29.7.10 23:46

Já tedy když mám kávičku,tak si taky zapálím

Příspěvek upraven 29.07.10 v 23:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 23:47

My jsme taky s mnaželem oba odnaučený kuřáci a moje mamka kouřáí dodneška a jak sama říká, že bez kouření by byla až příliš dokonalá a tuhle neřest si hýčká :-D . A je to taky normální inteligentní schopná ženská

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová