Bez kamarádky - jak ji najít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3870
29.7.10 23:50
milhaus píše:
Já tedy když mám kávičku,tak si taky zapálím,ale psss,je to děsně tajný :lol:

Kávička a cigaretka co? Za to by člověk dal všelicos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
29.7.10 23:51

To já taky tak někdy sedim u sousedky na terase, malá si hraje na trávě, manžel přijde nečekaně a hned to slyšim „to by ti šlo co, hulit“, ale oběd nikde. Je odnaučenej kuřák a já špatná kuchařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 23:53

Dano, my to máme doma taky rozdělený… já jsem ten tolerantní odnaučenej kuřák a manžel ten prudivej … ještě že je moje mamka v pohodě, si dovolí i na ní… jiná tchýně by ho hnala :-D … sranda

• Citovat
  • Upravit
29.7.10 23:55

já to myslela tak, že mi přijde nenormální, když tlačím kočárek a nebo vedu za ruku dítě, mít ve druhé ruce cigárko. jinak kouření neodsuzuji, u kafíčka nebo tak ať si kdo chce zapálí a ani to neznamená, že bych se s takovouhle holkou nekamarádila, ale když ženská jde po ulici s dítkem a hulí, tak to už ne, tím si myslím, že se řadí automaticky do jiné kategorie. ale nemysela jsem to tak, že kdo kouří, není normální. ještě jednou sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.7.10 23:57

S kočárkem jsem nikdy nekouřila ale možná je to tím že sem teprve před měsícem přestala kojit a začla kouřit a kočár už nemáme 2 roky:-)) ale fakt s kočárkem a s cígem bych přesto nešla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 23:58

Já vím, jak si to myslela a vnímá to stejně… at si každej dělá co chce, ale u toho dítěte mi to přijde taky divný, ale každej at si žije svobodně, ale není to z mých kritérií pro kamarádství, jen bych nedovolila kouřit u mě doma na naávštěvě.

• Citovat
  • Upravit
48576
29.7.10 23:58

a kdybych ještě k tomu všemu měla přestat kouřit aby se se mnou někdo kamarádil tak to už by mi uplně hráblo :lol: .
Doma bych si taky nezapálila a nikdy bych nebyla v místnosti s dítětem kde se kouří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
30.7.10 00:00

copak kouření nad kočárkem..to je ještě slabý odvárek…
viděla jsem jednou, jak oba rodiče ( pokud to byli oni )jsou opilí a jedou s kočárkem.. spíše se ho přidržovali..chudák mimčo :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
30.7.10 00:10

Tak to já si s kočárem, nebo když jsem s malou, taky nezapálim, to je jasný. Ale u kávičky nebo u pivka, to jo. Jinak u nás doma platí přísný zákaz kouření a ani by mě to nenapadlo, nejen kvůli dítěti, ale kvůli tomu smradu, kterej by se tam za pár tejdnů usadil.
Lenko512 - buď v klidu, u nás ve vsi bydlí takový dva týpkové, co maj 6měsíční dítě, a ty s nim pravidelně dřepěj u hospody do 23:00 hod., kde je na terase řev jako kráva, kočár praská v pérech, jak houpou a nakonec jdou domu nametený jako hovada a hádaj se. Docela dobrá podívaná. Jen upozorňuji, že tam seděj třeba od šesti od večera a do těch jedenácti dítě pořád leží v kočáru a papání nikde. Tak takovou kámošku, tu bych fakt nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
30.7.10 10:18

:mrgreen: Já kouřila 10let a manžel taky. Oba jsme přestali a fakt na sobě pozoruju jak mi to vadí ale hlavně smrdí nemůžu si pomoct ale fakt bych blila když mi někdo čmudí pod nos.Pak si vzpomenu na sebe a krotim se :mrgreen: a řeknu si taky jsi kouřila holka tak přestan . Takže bud jdu pryč nebo se otočim prostě si poradim ale neprudim :mrgreen: Když jsme měli s holkama mecheche tak se přiznám že jsem si dala tajně 3 pávy ale můj to neví :-P . Přestala jsem kojit a tak jsem se zbombila s holkama ale fakt už nic asi nevydržim měla jsem jen asi 4 whisky za celej večer .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.7.10 10:39

Evi, tak až na osobní údaje bych to mohla napsat doslova o sobě i já. Nemám problém se začít s někým bavit, občas se samozřejmě někdo dá na hřišti nebo ve školce do řeči se mnou, ale nikam to nespěje. Mám kamarádky ve městě, odkud jsme se přestěhovali, občas se vídáme nebo si voláme, ale někdo mi tady prostě chybí. S manželem si povídáme hodně, ale popovídat si s někým jiným bych fakt hodně potřebovala.
Znám tady dost lidí, sousedi jsou fajn, zdravíme se, někdy i popovídáme, ale nedá se mluvit o nějakém důvěrnějším kamarádství a o přátelství už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.7.10 11:26

Evi, koukla jsem na tvůj profil a vidím Praha - západ, říkám si, tak ti napíšu, že se můžeme sejít, já bydlím v Benešově u Prahy a mám k dispozici auto, ale pak jsem se dočetla, že bydlíš v Berouně a to už je dost z ruky, Prahu - západ bych dala autem s prckem. Ty jo, a bylo mi líto Lady Rebeky, škoda, že bydlí tak daleko, z diskusí si ji tu pamatuji jako fajn holku. Tak kdybyste se někde chtěl na Benešovsku sejít…, mám času teďka dost…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
30.7.10 11:29

Nedočítám, budu muset krmit, ale já jsem prsklá přibližně mělník,s tím, že pravidelně dojíždím za našima na prahu 8, takže kdyby někdo inicioval sraz někde poblíž. Mám totiž taky podobný problém. Je mi 24, vrstevnice řeší školu, jsem přistěhovaná z prahy na vesnici s 300 obyvateli a zdá se, že z toho je 297důchodců a my tři:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
30.7.10 12:05

zuzoušku

Taky dojíždim na Prahu 8 za našima do Libně a kam ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
30.7.10 13:29

pan- naši bydlí v Bohnicích, takže tam, plus přilehlý Čimice, tam má zas občas manžel práci, někdy Palmovka- takže Libeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová