Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gabice02 Tak pod to bych se podepsala
Jenže u nás je kamarádka neřešitelný problém
jedině by jsme se odstěhovali jinam ![]()
@pochoma Pořád bez kamarádky i když už jsi zpět v práci? To mě děsí. Mě mateřská končí za rok a půl a utěšuju se tím že až se vrátím do práce bude to lepší.
@Gabice02 @WERUN28 No a u mně je právě ten problém, že jsem z vesnice a tady moc příležitostí není ![]()
@WERUN28 No právě, že jsem byla na MD tak jsem trochu jinde než holky v práci, respektive obráceně - ony už jsou někde jinde, mají jiný kolektiv, jiné zájmy, no prostě vše je jiné než bylo před xlety co jsem odešla…no a u mně se to zase točí pořád kolem dětí…jinak řečeno nastoupila jsem tam do již zajetého stereotypu, který se jen velmi těžko a pomalu mění ![]()
No a čtu, že Vám starší chodí do školky, tak tam se také nedá najít nějaká spřízněná dušička? ![]()
@WERUN28 to je jasné, ne. To by byla fakt náhoda, kdybychom bydleli kousek od sebe.
Jsem věčný smolař ![]()
@pochoma když u nás ve vsi je to rozparovane, já mám nejmladší deti, tudíž už mě žádná dvojice nepustí mezi sebe, je to smutné, ale je to tak. Měla jsem tu kamarádku a sestru, ale obě se odstěhovali.
Taky jsem nikdy neměla moc kamarádek, ani žádnou partu, dřív mi to nevadilo, dnes už docela jo, nebydlím ve městě a nemám nikoho s kým bych chodila pařit, na drink, bavit se, je to děs. Takže večery trávím doma u pc. Jsem spíše introvertní typ a seznamuji se těžce. ![]()
Když trávíš večer u Pc, tak na internetu jsi s nikým nepřišla do kontaktu (nějaké forum nebo rovnou inzerát)? Na netu bys zjistila, jestli máte vůbec společná témata a pak byste se mohly sejít
@Werushka77 píše:
Taky jsem nikdy neměla moc kamarádek, ani žádnou partu, dřív mi to nevadilo, dnes už docela jo, nebydlím ve městě a nemám nikoho s kým bych chodila pařit, na drink, bavit se, je to děs. Takže večery trávím doma u pc. Jsem spíše introvertní typ a seznamuji se těžce.
kolik ti je? máš už rodinu? no já jsem si našla skvělou kamarádku právě tady na emiminu, psala inzerát že je ve městě nová a daly jsme se do kupy, je to moje
… možná budeš mít štěstí taky
Mě pak dělá problém se takhle s někým koho poznám přes net sejít, jsem dost stydlivá.
Je mi 22. Lidi v mém věku se baví, někam chodí a já si v tomhle připadám taková divná právě, že já ne.