Bez kamarádky - jak ji najít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1799
3.2.17 09:37

@Gabice02 Tak pod to bych se podepsala :hug: :hug: Jenže u nás je kamarádka neřešitelný problém :( jedině by jsme se odstěhovali jinam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.17 10:38

@pochoma a jak to?? Já pořád doufám, ze někoho najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.17 10:41

@pochoma a jak to?? Já pořád doufám, ze někoho najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.2.17 11:14

@pochoma Pořád bez kamarádky i když už jsi zpět v práci? To mě děsí. Mě mateřská končí za rok a půl a utěšuju se tím že až se vrátím do práce bude to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.2.17 11:18

@Gabice02 A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.17 11:19

@WERUN28 já ze studánky u Tachova a ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.2.17 12:28

Svojetice, praha - východ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
3.2.17 14:23

@Gabice02 @WERUN28 No a u mně je právě ten problém, že jsem z vesnice a tady moc příležitostí není ;)
@WERUN28 No právě, že jsem byla na MD tak jsem trochu jinde než holky v práci, respektive obráceně - ony už jsou někde jinde, mají jiný kolektiv, jiné zájmy, no prostě vše je jiné než bylo před xlety co jsem odešla…no a u mně se to zase točí pořád kolem dětí…jinak řečeno nastoupila jsem tam do již zajetého stereotypu, který se jen velmi těžko a pomalu mění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
3.2.17 14:26

No a čtu, že Vám starší chodí do školky, tak tam se také nedá najít nějaká spřízněná dušička? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.17 17:29

@WERUN28 to je jasné, ne. To by byla fakt náhoda, kdybychom bydleli kousek od sebe. :? :? Jsem věčný smolař :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.17 17:32

@pochoma když u nás ve vsi je to rozparovane, já mám nejmladší deti, tudíž už mě žádná dvojice nepustí mezi sebe, je to smutné, ale je to tak. Měla jsem tu kamarádku a sestru, ale obě se odstěhovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
29.4.17 18:49

Taky jsem nikdy neměla moc kamarádek, ani žádnou partu, dřív mi to nevadilo, dnes už docela jo, nebydlím ve městě a nemám nikoho s kým bych chodila pařit, na drink, bavit se, je to děs. Takže večery trávím doma u pc. Jsem spíše introvertní typ a seznamuji se těžce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
29.4.17 19:01

Když trávíš večer u Pc, tak na internetu jsi s nikým nepřišla do kontaktu (nějaké forum nebo rovnou inzerát)? Na netu bys zjistila, jestli máte vůbec společná témata a pak byste se mohly sejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
29.4.17 19:07
@Werushka77 píše:
Taky jsem nikdy neměla moc kamarádek, ani žádnou partu, dřív mi to nevadilo, dnes už docela jo, nebydlím ve městě a nemám nikoho s kým bych chodila pařit, na drink, bavit se, je to děs. Takže večery trávím doma u pc. Jsem spíše introvertní typ a seznamuji se těžce. :roll:

kolik ti je? máš už rodinu? no já jsem si našla skvělou kamarádku právě tady na emiminu, psala inzerát že je ve městě nová a daly jsme se do kupy, je to moje :srdce:… možná budeš mít štěstí taky

• Citovat
  • Upravit
349
29.4.17 19:10

Mě pak dělá problém se takhle s někým koho poznám přes net sejít, jsem dost stydlivá. :lol: Je mi 22. Lidi v mém věku se baví, někam chodí a já si v tomhle připadám taková divná právě, že já ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová