Bez kamarádky - jak ji najít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2734
27.12.14 09:19

@Lucík33 Já jsem z ČB :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
27.12.14 21:38

@xFelli to není tak daleko☺ a kde tam bydlid? Primo ve městě nebo na okraji??☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
28.12.14 09:17

@Lucík33 Máš zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12092
29.12.14 13:49

Ahoj… Já jsem z Třince… Takyvtu nikoho nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina43
2.1.15 12:27

Ráda se začnu kamarádit s někým z Prahy a i okolí (bydlím u Říčan). Děti bohužel zatím své nemám, ale starám se o neteře.. Kamarádky, se kterými bych si rozuměla také nemám, protože nechodím na diskotéky, jsem po dlouhé vazné nemoci a nesmim pit.. A ráda bych uz byla rodinný typ :) a to asi holky v mém věku nechápou..

• Citovat
  • Upravit
26.2.15 15:03

Jako bys mi psala z duse, bydlim na vesnici, a jelikoz jsem naplava, tak se se mnou nebavi ani klika u radnice. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.3.15 10:51

@Katerina43 :mavam: Ahooj. S tvým příspěvkem se hodně ztotožňuju, hlavně tedy s tou poslední větou :) A taky si moc nerozumím s holkami v mém věku, protože mají jiné zájmy a priority (bary, disco..) než já :lol: Jinak je mi 22 a jsem z Prahy :) Klidně napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
7.3.15 11:24

Ahojky holky, asi jsme na tom stejne :) Taky kamaradky v mem veku maji jiny zajmy nez ja :pankac: mam 5.mesicni miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.3.15 13:24

Ahoj holky, jsem tu nováček a mám stejný problém jako zakladatelka. V podstatě to napsala uplně stejně, jako bych to napsala já, vzala mi slova z pusy. Bydlím v pidi městě a taky se snažím nějak komunikovat s maminkami, když je potkám venku, doufám, že se třeba dáme nějak do řeči, ale nikam to nevede, zkrátka mají už své známé a kamarádky a si nikoho jiného nehledají :-(
Jak to tak čtu, je nás takových víc a je to problém nejen v malých městech. Mám 7mi měsíčního chlapečka a taky bych chtěla, aby přišel mezi kamarády, nové děti apod. ale fakt už nevím, jak na to… ráda si čtu Vaše příspěvky aspoň se trochu uklidním, že v tom nejsu sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
24.3.15 13:28

@akcul21 ahoj, nápis město, odkud jsi, třeba najdeš tady nějakou kámošku :)
Hlavně netlač moc na pilu, já se třeba strašně ráda seznamuju s novýma lidma ale když je někdo až moc sdílný tak uteču :D

Jinak já jsem kamarádky musela bohužel vyměnit, mám tak jednu dvě z nemateřského života. Plus sousedky :nevim: ono to asi přijde, až si děti budou hledat kamarády, moje mamka měla hodně kamaradek mezi maminkami mých kámošů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.15 10:47

@BlueFairy ahoj, děkuji za reakci, já vím, že bych neměla tlačit na pilu, ale nevím, kde je ta hranice? Někomu se může zdát, že jsem sdílná ažaž a někdo by stejně mohl říct, že se moc neprojevuju, no je to těžký, když jsem tak o tom přemýšlela, asi by to mělo být tak, že si prostě musíme navzájem s někým tzv. padnout do oka… ;) párkrát už jsem se tu s někým bavila i vyměnila číslo, ale nikam to nevede…už prostě mají svoje kamošky…a proč jsi musela kamarádky vyměnit?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.3.15 10:51
@akcul21 píše:
@BlueFairy ahoj, děkuji za reakci, já vím, že bych neměla tlačit na pilu, ale nevím, kde je ta hranice? Někomu se může zdát, že jsem sdílná ažaž a někdo by stejně mohl říct, že se moc neprojevuju, no je to těžký, když jsem tak o tom přemýšlela, asi by to mělo být tak, že si prostě musíme navzájem s někým tzv. padnout do oka… ;) párkrát už jsem se tu s někým bavila i vyměnila číslo, ale nikam to nevede…už prostě mají svoje kamošky…a proč jsi musela kamarádky vyměnit?? 8o

Tak já jsem hodně mladá a spousta mých kamarádek nemají ani stálý vztah, natož aby chápaly, že už zkrátka nemůžu žít jako předtím :nevim: takže jsme se hodně odcizily a už máme kolem sebe každý jiné lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.15 14:52

@BlueFairy aha, a hodně mladá je kolik?? takže už máš dítko a máš kamarádky mezi mamčama? chápu to správně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.3.15 15:13
@akcul21 píše:
@BlueFairy aha, a hodně mladá je kolik?? takže už máš dítko a máš kamarádky mezi mamčama? chápu to správně??

Jojo, přesně tak :kytka: je mi 23 a mám dvě děti už :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
29.3.15 16:55

@akcul21 Ahojky, to znám. Žiju na vesnici, kde chcípl pes, no teda možná dva 8) A mamina na pokec žádná :twisted: :evil: :twisted: Natož nějaká vrstevnice pro naši holčičku. A co třeba zkusit nějaké MC v místě bydliště? Anebo my jsme začaly jezdit na plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová