Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
mám thermofocus a jsem spokojená. Občas hází bludy, tak ho zkalibruju a měří zase dobře. Malá měla před dvěma týdny týden v kuse horečky, 39,5 a podobně. Měřila jsem jí snad padesátkrát denně, pak jsme byly u doktorky, kde jsem ji musela měřit rtuťovým, to byla katastrofa, nenechá se prostě změřit. Jo a zkoušela jsem porovnávat, když malá měla 39,5°C a Thermofocus naměřil stejně jako rtuťová rychloběžka. Takže já ho můžu jenom doporučit
Fakt? termofocus snad dopadl v tom testu nejhůř:-( slyšela jsem na něj hroznou kritiku.
http://ekonomika.idnes.cz/…priloha.aspx?…
http://ekonomika.idnes.cz/…priloha.aspx?…
Jinak ten třetí je ten proužek, jak jsem říkala zakladatelce.
Holky, koupila jsem bezdotykový teploměr cemio a nechápu jednu věc - nad nosem naměřím teplotu 37,4 (opakovaně) a na boku čela - nad obočím 38,2 což bych řekla odpovídá spíš. Manuál jsem prolítla hodně rychle, můžete mi říct kde na čele měříte? Je možné že má čelo jinou teplotu na různých místech? Přijde mi to zvláštní. Na stejných místech naměřím teplotu stejnou, max desetinku rozdíl, takže chybu v teploměru nehledám. ![]()
Zdravim damy, chtela sem se zeptat jestli ma nekdo zkusenost s bezdotykovym teplomerem znacky hartmann? koupily sme ho pred rokem vse fungovalo tak jak ma, syn nebyva nemocen, snad jednou do roka, ted bohuzel ma teplotu zvraci a teplomer mi stale ukazuje ze meri 34,5
coz je nesmysl jelikoz sem ho pak merila digitalem a meri 38,5.nevite nekdo cim by to mohlo byt? vymena baterek nezabrala. a jeste by me zajimalo jestli nekdo nevite co se pri zvraceni a boleni pouziva na zaludek? syn ma 5 let boli ho brisko zvraci, prujem nema, cely den neji jen lezi breci, mam jen espumisan ale ten je na streva, jinak pije bylinkovy caj, diky za tipy
@martina82 píše:Černý caj, bylinkovej to může dráždit
Zdravim damy, chtela sem se zeptat jestli ma nekdo zkusenost s bezdotykovym teplomerem znacky hartmann? koupily sme ho pred rokem vse fungovalo tak jak ma, syn nebyva nemocen, snad jednou do roka, ted bohuzel ma teplotu zvraci a teplomer mi stale ukazuje ze meri 34,5coz je nesmysl jelikoz sem ho pak merila digitalem a meri 38,5.nevite nekdo cim by to mohlo byt? vymena baterek nezabrala. a jeste by me zajimalo jestli nekdo nevite co se pri zvraceni a boleni pouziva na zaludek? syn ma 5 let boli ho brisko zvraci, prujem nema, cely den neji jen lezi breci, mam jen espumisan ale ten je na streva, jinak pije bylinkovy caj, diky za tipy
Také bych rád kvalitní bezdotykový ale zatím co jsem měl, tak se každý hodil jen na hod do dálky a né na měření ![]()
@martina82 Na nevolnost, jak už psala @MilijonDolarBejby nejlépe černý čaj (v lékárně se dá koupit dětský černý čaj se sníženým obsahem teinu, my máme třeba nějaký myslím Megafyt s anýzem, synovi chutná) nebo z mé zkušenosti ještě lepší Coca Cola - ze začátku jen po lžičkách nebo malých doušcích, když přestane mít pocit na zvracení, tak postupně přidávat množství a vyměnit třeba za ten černý čaj. Máme mnohokrát vyzkoušeno, taky nás to zvracení včera v noci chytlo, mně i syna.
S teploměrem Hartmann zkušenosti nemám, máme Thermoflash. Kupovala jsem ho proto, že jsem si všimla, že ho používá naše dětská dr. Byl drahý, jak šlak, ale funguje spolehlivě, máme ho 3 roky.
@Hoa Mai píše:
@martina82 Na nevolnost, jak už psala @MilijonDolarBejby nejlépe černý čaj (v lékárně se dá koupit dětský černý čaj se sníženým obsahem teinu, my máme třeba nějaký myslím Megafyt s anýzem, synovi chutná) nebo z mé zkušenosti ještě lepší Coca Cola - ze začátku jen po lžičkách nebo malých doušcích, když přestane mít pocit na zvracení, tak postupně přidávat množství a vyměnit třeba za ten černý čaj. Máme mnohokrát vyzkoušeno, taky nás to zvracení včera v noci chytlo, mně i syna.
S teploměrem Hartmann zkušenosti nemám, máme Thermoflash. Kupovala jsem ho proto, že jsem si všimla, že ho používá naše dětská dr. Byl drahý, jak šlak, ale funguje spolehlivě, máme ho 3 roky.
moc dekuji za radu, no co se tyce teplomeru sem fakt zklamana nevim co snim je a stal celkem dost penez je kupovan v lekarne.hold asi spatna volba
@PetrVesely píše:
Také bych rád kvalitní bezdotykový ale zatím co jsem měl, tak se každý hodil jen na hod do dálky a né na měření
Já mám podobnou zkušenost i s digitálním. Zlatá rtuť..
@martina82 lekarna není zárukou kvality ale spíše zárukou velké marže… ![]()
@MilijonDolarBejby No ale tu nám EU zakázala, protože ví daleko lépe, jak máme žít. Ale aby nám nebylo po rtuti smutno, nakázala bezpečné žárovky vyměnit za úsporky s rtutí. ![]()
@PetrVesely píše:
@MilijonDolarBejby No ale tu nám EU zakázala, protože ví daleko lépe, jak máme žít. Ale aby nám nebylo po rtuti smutno, nakázala bezpečné žárovky vyměnit za úsporky s rtutí.
@MilijonDolarBejby ja naposledy mel dotykový digital. dal jsem ho sobě na čelo a měřil. výsledky super: 36.2, 38.9, 35.4, 37,8 a letěl.