Běžecký pás, využíváte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4925
2.12.19 15:47

@spinkánek Časopisy u toho nedávám, ty mi z toho různě kloužou a i to písmo je menší, než v knížce. Ale ty knížky mi nevadí :palec: jasně, není to tak pohodlný, jako v křesle, ale dá se to a navíc mi to pak rychle utíká :) (myslím čas, na nohy to vliv nemá :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
3.12.19 09:08

Tak, holky objednala jsem ho. Insportline gallop 2 ❤️ těším se jak malá až dojde ;D a včerejší Black friday sleva 8000 byla taky fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
3.12.19 09:11

@Mia25 Udělala jsi dobře:-) a taková sleva už se při placení pozná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
3.12.19 09:58

Dobrá investice, nezapomeň pak řádně promazat.. a kdyby ti bylo vedro, tak si to zpříjemníš ventilátorem.. ať se líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.19 13:30

Ahoj, jeden pás mi doma zbytečně leží:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
3.12.19 14:03

@Kristynacl Já doufám, že ten náš sice bude ležet ale ne zbytečně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
3.12.19 14:05

@Zesta @spinkánek Holky děkuju :) snad to bude takové jaké si to maluju a já konečně budu mít čas a prostor na to, dát se do formy. Už nebude moct být žádná výmluva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
17.7.21 18:41

Mně běžecký pás nikdy nic neříkal a spíš mě baví veslovací trenažer, který jsem si nakonec koupila a co ho mám, tak pravidelně trénuju.

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
3.8.21 21:56

@Kikinka01 Na kolik takový trenažer přijde? To se asi nedá nijak složit, že?

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
4.8.21 07:21

@AnettkaMalus Záleží jaký model si vybereš. Podívej se na fitham ať máš trošku přehled :) kdyby si potřebovala poradit, tak pisni a jinak ano, trenažer se dá složit ;)

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
11.8.21 15:51

@Kikinka01 Tak to vypadá fakt dobře! :) Vůbec jsem nečekala, že se dá sehnat do 10 tisíc. Už ho mám na cestě takže do konce týdně bych ho měla mít doma, tak víkend bude ve znamení makání! Moc se na to těším akorát nevím co mi na to řekne manžel až to uvidí protože tomu jsem neřekla vůbec nic :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková