Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@spinkánek Časopisy u toho nedávám, ty mi z toho různě kloužou a i to písmo je menší, než v knížce. Ale ty knížky mi nevadí
jasně, není to tak pohodlný, jako v křesle, ale dá se to a navíc mi to pak rychle utíká
(myslím čas, na nohy to vliv nemá
)
Tak, holky objednala jsem ho. Insportline gallop 2 ❤️ těším se jak malá až dojde ;D a včerejší Black friday sleva 8000 byla taky fajn ![]()
@Mia25 Udělala jsi dobře:-) a taková sleva už se při placení pozná!
Dobrá investice, nezapomeň pak řádně promazat.. a kdyby ti bylo vedro, tak si to zpříjemníš ventilátorem.. ať se líbí
@Kristynacl Já doufám, že ten náš sice bude ležet ale ne zbytečně ![]()
@Zesta @spinkánek Holky děkuju
snad to bude takové jaké si to maluju a já konečně budu mít čas a prostor na to, dát se do formy. Už nebude moct být žádná výmluva ![]()
Mně běžecký pás nikdy nic neříkal a spíš mě baví veslovací trenažer, který jsem si nakonec koupila a co ho mám, tak pravidelně trénuju.
@Kikinka01 Na kolik takový trenažer přijde? To se asi nedá nijak složit, že?
@AnettkaMalus Záleží jaký model si vybereš. Podívej se na fitham ať máš trošku přehled
kdyby si potřebovala poradit, tak pisni a jinak ano, trenažer se dá složit ![]()
@Kikinka01 Tak to vypadá fakt dobře!
Vůbec jsem nečekala, že se dá sehnat do 10 tisíc. Už ho mám na cestě takže do konce týdně bych ho měla mít doma, tak víkend bude ve znamení makání! Moc se na to těším akorát nevím co mi na to řekne manžel až to uvidí protože tomu jsem neřekla vůbec nic ![]()