Máte zkušenosti s bezlepkovou dietou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
10.6.10 10:07

Nechceš mi napsat, co jí napsat, že si mají nechat otestit? Píšu jí, že ttg, ale asi i EMA, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.6.10 10:41

mamčababča, můžu se ještě zeptat, jestli měla dcera jiné potíže kromě růstových?
Avitaminózu, anemii, afty? Zažívací potíže nebože by moc nejedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
10.6.10 11:25

Od narození špatně jedla, nepřibírala na váze. narodila se s normální váhou 3000g, v roce měla pouze 8000g a tak to šlo dál. Měla časté angíny, záněty průdušek. Ve 4 letech jí vytrhli nosní mandličku, ale pomohlo to jen částečně. Takže nakonec se začalo hledat, čím to může být. Jakmile byla stanovena diagnóza a dieta, začala růst a přibývat na váze, skončily nemoci. Dnes je to zdravá a veselá holka a ničím se neliší od spolužáků.

• Citovat
  • Upravit
415
10.6.10 15:22

Díky. Kamarádka to teď řeší. její dcerka je o hodný kus menší než ostatní děti, ale jídlu moc nedá a maminka je taky malá, ani tatínek není dlouhám a na angíny trpí, ale jinak mi přijde zdravá a nemám z ní pocit, že by byla celiak :wink: ale to se asi zas tak moc nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
10.6.10 16:09

Celiakie je potvůrka v tom, že se nemusí projevovat nijak drasticky. A o to horší jsou pak ty následky, takže určitě vyšetřit u dobrého doktora. Nás měl tehdy v dětské nemocnici v Brně v rukou ten nejlepší, co na celiakii je, tedy MuDr. Utěšený.

• Citovat
  • Upravit
415
10.6.10 16:55

Akorát že už není, už to zabalil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
10.6.10 17:07

Škoda, byl dobrý, já už pár let bydlím jinde, takže to ani nevím. Odešel jinam?

• Citovat
  • Upravit
415
10.6.10 19:21

Měl zdravotní problémy. Nevím, jestli odešel jinam, měla jsem za to, že odešel do předčasného důchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
10.6.10 19:39

Aha, tak to je velká škoda, byl fakt výborný.

• Citovat
  • Upravit
43035
18.6.10 14:43

Hola, tady to odumřelo?
Setkání v jeseníku bylo fajn, akorátže si tam Rafadlo zlomilo nohu, což už asi víte z jiných mých diskusí. V Šumperku mají fakt sympatický personál na centrálním příjmu a mají to tam moc hezké, kdyby se vám náhodou něco stalo v tomto kraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
18.6.10 14:49

jeee, co vyváděl? já už do moc dalších diskuzí nechodím, tak nejsem v obraze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.6.10 15:42

prdla přeska u nosítka, spadnul chudák z výšky náruče na zadeček a zjevně i na nožičku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.6.10 16:00
Pudloslava píše:
prdla přeska u nosítka, spadnul chudák z výšky náruče na zadeček a zjevně i na nožičku :-(

chudáček malý, kolik mu je ?
Já tu zrovna taky řeším, zda jet na úrazovku se starším synem … Právě se vrátil z hřiště, drží si hlavu mezi očima a když je sundá, tak tam má misto kořene nosu velkou, napuchlou modrou bouli …prej se narazil na železnou tyčku ...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.6.10 16:07

10m
no me manzel presvedcoval, at nejedeme …ze prej pockame jeste treba par hodin, jestli se to nezlepsi - ale ja roikala, budem cekat a pak pojedeme s deckem v 8 vecer do spitalu… jakoby odemne nevedel., jak to chodi
takze radej jed tedka, nez na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
18.6.10 17:33

jj, raději třikrát zbytečně, než jednou pozdě hele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...