Beznaděj z dnešní doby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
10.8.13 12:29
@MiskaKosa píše:
A když umíš jazyk, nebo třeba několik, tak se u nás práce hledá snadno :-)

Asi jak kde, jazyk umím hodně dobře a práce pořád nevychází asi je to tím, že obor, který jsem vystudovala má u nás dneska už každá druhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.13 12:35

Být mi 25,nemít rodinu, tak tu nejsem. Balím foťák a jdu fotit do světa. Mimochodem mám známou v Chicagu, co fotí rodiny, stejně jako já a standarní cena za serii fotek je něco kolem 350 - 700$ těhotenské 900$.

• Citovat
  • Upravit
56136
10.8.13 12:49
@sabuskasabka píše:
S tím stěhováním máte určitě pravdu, jenže já právě absolutně nejsem typ člověka, který by se byl schopný sebrat a odstěhovat se někam pryč od svých blízkých, navíc mamka má krátce po léčbě rakoviny, takže bych prostě byla hrozně nešťastná být někde daleko. Studovat budu dálkově, je tam sice hodně praxe, ale snad nějaká práce už konečně vyjde i když bych měla dojíždět někam dál. Asi to fakt vypadá, že se lituju, teda normálně to zvládám, ale teď mi nevychází další vztah a prostě mě to nutí nějak moc řešit celý svůj život, jinak ale doufám, že se všechno obrátí a bude zase líp

hele kocko, jsi mlada, nemas deti. vztah - predstav si, ze Ti nevyjde za 10 let, s detma na krku.
mas vsechno pred sebou. klidne bydli u rodicu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56136
10.8.13 12:50
@sabuskasabka píše:
Asi jak kde, jazyk umím hodně dobře a práce pořád nevychází asi je to tím, že obor, který jsem vystudovala má u nás dneska už každá druhá…

a co studujes? hee, chce to hledat. ja bych mela ucit, mam vystudovane jazyky, ale zivi me uplne jinak a jinde. nebat se. nemas co ztratit…jeste ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
10.8.13 13:02
@sabuskasabka píše:
Asi jak kde, jazyk umím hodně dobře a práce pořád nevychází asi je to tím, že obor, který jsem vystudovala má u nás dneska už každá druhá…

Nad tím co studovat jsi měla uvažovat dřív… co teda studuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.8.13 13:09

@sabuskasabka já být tebou tak už jsem ve světě. Závidím všem mladým že jsou tyhle možnosti.

• Citovat
  • Upravit
23847
10.8.13 13:41

@sabuskasabka co skuhráš, zas tak blbě na tom nejsi, přečti si tu pár deníčků a uvidíš. A proč skuhráš na beznaděj z dnešní doby? Sama jsi svýho štěstí strůjcem. No tak co bys vlastně chtěla? Víš to? Nebuď srab a aspoň to napiš, když už ne sem, tak na papír někam pro sebe. A pak uvidíš, co se pro to dá udělat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.8.13 13:42
@K-Black píše:
@sabuskasabka já být tebou tak už jsem ve světě. Závidím všem mladým že jsou tyhle možnosti.

Tak někam jeď taky, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.8.13 13:43
@Gina108 píše:
Tak někam jeď taky, ne? ;)

jo, pojedu na nákup :roll:

• Citovat
  • Upravit
23847
10.8.13 13:47
@K-Black píše:

Doufám, že aspoň do Globusu, když toužíš jezdit po světě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.8.13 13:49

No, spíš to vypadá, že na tebe padla depka, myslela sis prostě, že v 25 budeš jinde, ale ještě jsi mladá, tak se nestresuj… školu máš předpokládám v nějakém větším městě, tam je většinou i lepší šance na brigádu a to už zmiňované spolubydlení, což bys mohla brát jako první krok k postavení na vlastní nohy… ale neukvapovala bych se, hezky si sepsala, co bys chtěla a co ti nevyhovuje a pak bych přemýšlela, jak toho dosáhnout… kdyby ses opravdu rozhodla stěhovat, prve si doma spočítej, jak si na tom finančně, kolik by ti zbylo na jídlo atd. ať víš, jestli by to vůbec šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
Gina108 píše:
Doufám, že aspoň do Globusu, když toužíš jezdit po světě :mrgreen:

Do Globusu to chtělo zajet když měli bůček v akci, co tam teď. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257

Já nevím, ale beznaděj dnešní doby v tomhle nějak necítím :think:. Po střední škole jsem šla hned pracovat v 19, poté jsem studovala dálkově vysokou při práci. Bydlela jsem sama s přítelem cca. od těch 20 a živila se prací a do toho studovala. Teď mám 24 a mám rok a třičtvrtě staré dítě jsem relaitvně spokojena. Mimo to, že jsem zůstala s dítětem sama s tím moc spokojena nejsem. Ale jinak vím, že prací se uživit dokážu, sebe i dítě. Kdybych byla sama tak bych to asi vůbec neřešila. Kdo ti brání se odstěhovat do většího města? Nebo jet do zahraničí, zlepšit jazyky + vzdělání. Podle mě se moc lituješ..jsou mnohem horší životní situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
10.8.13 13:50
@K-Black píše:

OT, proč jsi zase blacková??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit