Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barbucha3 píše:
Domýšlíš si. Nic o něm a jich celkově nevíš.
Ty jsi jejich tiskovy mluvci, ne? ![]()
@Barbucha3 píše:
Domýšlíš si. Nic o něm a jich celkově nevíš.
Ak si to přečti znovu. Vždyť psala, že se večer nezapojuje
@Nelel12 píše:
Uděláš nejlíp. Kdyby tu napsala, jak nemají a jak strádají, tak budeš první křičet ať se chlap postará. A kouká jít hákovat. Meleš nesmysly…Každý by radši byl se svými dětmi a rodinou než trávil hodiny v práci, nejhůře dny.
Tyhle vykřikovatelky názorů, jako seš ty miluju.
Buď rada, ze te ten tvůj poslouchá…a Čaudy!
Tak tohle ale zabolelo!
![]()
@Cullenova píše:
Ty jsi jejich tiskovy mluvci, ne?
A ty jsi umanutá a myslíš si, že existuje jen jediný dokonalý život a že to je ten tvůj. Každýmu se vše může rozsypat během sekundy, reješ tu od začátku do bylinky aniž by si o nich věděla něco víc. ![]()
@Barbucha3 píše:
A ty jsi umanutá a myslíš si, že existuje jen jediný dokonalý život a že to je ten tvůj. Každýmu se vše může rozsypat během sekundy, reješ tu od začátku do bylinky aniž by si o nich věděla něco víc.
Ja nerikam, ze mam dokonaly zivot. A ani ho nikomu nedavam za priklad. Kazdy, at si zije, jak chce. Ja jen nechapu, proc si lide berou tak velke sousto, jako je hypoteka, kdyz pak chlap musi delat od rana do vecera a zenska je na vse sama. Pece o deti by se mela delit. Neexistuje nic jako zenska a muzska prace ve vychove deti.
A ta sarkastická obrana je hodně úsměvná. Podporu jsi nedostala, tak se oháníš „hysterkama“, sarkastickýma poznámkama a ironií. Když do někoho kopeš ty, tak je to zábava. Opačné už zase tolik, ne co? ![]()
@Barbucha3 píše:
A ta sarkastická obrana je hodně úsměvná. Podporu jsi nedostala, tak se oháníš „hysterkama“, sarkastickýma poznámkama a ironií. Když do někoho kopeš ty, tak je to zábava. Opačné už zase tolik, ne co?
Ja se nebranim, mne je uplne jedno, kdo si co o mne mysli. Vzdyt tady jsme vsichni anonymni. Muzu tady psat co chci, ale pravda to byt nemusi. Takze to zas az tak nezer ![]()
@Cullenova píše:
Ja nerikam, ze mam dokonaly zivot. A ani ho nikomu nedavam za priklad. Kazdy, at si zije, jak chce. Ja jen nechapu, proc si lide berou tak velke sousto, jako je hypoteka, kdyz pak chlap musi delat od rana do vecera a zenska je na vse sama. Pece o deti by se mela delit. Neexistuje nic jako zenska a muzska prace ve vychove deti.
Ty bydlíš zadarmo?
@Cullenova píše:
Víš, že ta jejich hypotéka může být nižší, než je tvůj nájem? Takže ty tvé chytré a arogantní rady o nájmu. Ten je běžně dnes vyšší, než je splátka. To je vidět, že máš klapky na očích a malý přehled. Možná patříš mezi hodně mladé a naivní.
@Maddie764 @Kelsey Jasne, ze najem taky neco stoji, ale psala jsem to tu uz vcera. To neni jen hypoteka, ale i pojistky, sluzby + vetsi financni rezerva, protoze kdyz se cokoliv s bytem stane, jsi za to odpovedna ty. Takze jo, ja mam sice najem, ale pak uz nic zavratneho neresim. Do hypoteky nepujdeme, protoze dokud jsem na rodicaku, nebyla by sance ji utahnout.
Edit. A hlavne bydlim v najmu, ktery je v mych financnich moznostech
.
@Cullenova píše:
@Maddie764 @Kelsey Jasne, ze najem taky neco stoji, ale psala jsem to tu uz vcera. To neni jen hypoteka, ale i pojistky, sluzby + vetsi financni rezerva, protoze kdyz se cokoliv s bytem stane, jsi za to odpovedna ty. Takze jo, ja mam sice najem, ale pak uz nic zavratneho neresim. Do hypoteky nepujdeme, protoze dokud jsem na rodicaku, nebyla by sance ji utahnout.
Myslím, že nikomu dospělému nemusíš vysvětlovat pojistky atd. To je snad samozřejmé
. Co tam máš dál? Do hypotéky nechoď. To je tvoje věc a myslím, že to nikoho nezajímá. Nikdo ji tobě necpe. Nebo máš pocit, že jo? Jen to vypadá, že sama sebe utvrzuješ a moc spokojená nejsi. Tak tu paní nechej být a žij si po svém.
@Kelsey píše:
Myslím, že nikomu dospělému nemusíš vysvětlovat pojistky atd. To je snad samozřejmé. Co tam máš dál? Do hypotéky nechoď. To je tvoje věc a myslím, že to nikoho nezajímá. Nikdo ji tobě necpe. Nebo máš pocit, že jo? Jen to vypadá, že sama sebe utvrzuješ a moc spokojená nejsi. Tak tu paní nechej být a žij si po svém.
Tak proc se ptas na rozdil najmu a hyposky?
Jesteze tu je malo temat o tom, jak si lidi nabrali pujcky a nemaji na to, aby je splatili.
@Cullenova píše:
Tak proc se ptas na rozdil najmu a hyposky?![]()
![]()
Jesteze tu je malo temat o tom, jak si lidi nabrali pujcky a nemaji na to, aby je splatili.
Na rozdíl jsem se opravdu neptala. Většina ten rozdíl totiž známe
.
@Kelsey píše:
Na rozdíl jsem se opravdu neptala. Většina ten rozdíl totiž známe.
Tak kdyz ho zname, tak vime, ze je blbost platit za bydleni castky, na ktere nemame. A je jedno, jestli jde o hypo nebo najem, ze jo
.
@Cullenova píše:
Pojistky mas mít i když ses v najmu. A pokud myslíš, ze jako ušetřiš tím, ze jednou ročně neplatis pojištění stavby, což ok muže být třeba až 8000 za rok, tak asi vašim problémem je malý rozpočet, takže se nedivím, ze si na situaci hledas to nejlepší a drzis se toho zuby nehty a ti co chtějí víc, ti jsou proti srsti.