Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
David Ondrejkovič
12.4.13 20:54

Pokoj Vám nedají

Dobrý den,

Oni vám pokoj nedají- ať jim namítnete cokoli tak to bude jak do dubu - furt si povedou svou, že máte zaplatit a furt budou vyhrožovat. V tom návodu jsou to zejména body č. 2 a 3 - pečlivě si je přečtěte včetně odkazů - tam jsou nejobvyklejší příklady jejich komunikace.

Ale z toho si nic nedělejte - to jsou jen slova, slova a slova. Na základě telefonických smluv ještě nikdy nikoho nežalovali.

Sledujte také občas naše aktuality: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…y/aktuality/

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
12.4.13 20:56

Žádným z těch kroků, které jsou v tom návodu NEPŘESVĚDČÍTE ty podvodníky aby Vám dali pokoj - to ostatně ani není cílem. Cílem je zajistit si svou pozici pro případný soud - kdyby k němu přeci jen došlo. Zákon vyžaduje některé skutečnosti namítnout a to učiníte. Potom u soudu jen případně prokážete, že jste jim například ten dopis poslala nebo že jste podala trestní oznámení. Ale buďte klidná - k tomu s největší pravděpodobností nikdy nedojde.

• Citovat
  • Upravit
renata Šimečková
12.4.13 21:11

Děkuji za upřimnou odpověd budu bojovat i kdybych to vedla až na ministerstvo takovýto firmy by měly už vymyzet ale opak je pravdou a na případný soud se pečlivě připravím sleduji i ty vaše stránky super dík Renata

• Citovat
  • Upravit
Zuzík_48
15.4.13 14:37

Bezreklamky

Dobrý den,
je to hrůza kolik je napálených lidí, mě se to zas až tak netýká, ale minulý pátek se nechal takto napálit můj ta´tka, kdy mu přes telefon nabízeli, zda má zájem o pronájem reklamní plochy..blá blá…poté přišly informace do mailu s všeob. obch. podmínkami, kde má zaplatit těch údajných 3.390 kč..Napsali jsme tedy ihned výpověď dle stárnek na www.spolecna-obrana.cz, zaslali to písemně na dodejku a mailem na stránky info@bezreklamky.cz, kdy nám v podstatě odepsali, že je smlouva uzavřená, že byla odsouhlašena v telefonu a že poplatek 3.390 kč musí otec zaplatit. Chci se zeptat jaký postup dál doporučujete, ignorovat všechny maily, výzvy atd…pouze, až by přišla případná žaloba nebo máme podat žalobu sami? Jinak nahrávku nám pošlou za 250 kč…někde jsem četla, že když půjdu na policajty a podám žalobu, že nahrávku jim musejí dodat zdarma. Tak co prosím navrhujete děkuji. Já jsem taky pro neplatit vůbec nic! Otec to chtěl uhradit…No po tom všem co jsem si tady a na xx- stránkách přečetla se divím, že v tomto státě se nenašel ještě někdo, kdo by je tam zlikvidoval…Děkuji předem za vaše názory. Zuzka.

• Citovat
  • Upravit
jan kalina
15.4.13 15:47
@Zuzík48 píše:
Dobrý den,
je to hrůza kolik je napálených lidí, mě se to zas až tak netýká, ale minulý pátek se nechal takto napálit můj ta´tka, kdy mu přes telefon nabízeli, zda má zájem o pronájem reklamní plochy..blá blá…poté přišly informace do mailu s všeob. obch. podmínkami, kde má zaplatit těch údajných 3.390 kč..Napsali jsme tedy ihned výpověď dle stárnek na www.spolecna-obrana.cz, zaslali to písemně na dodejku a mailem na stránky info@bezreklamky.cz, kdy nám v podstatě odepsali, že je smlouva uzavřená, že byla odsouhlašena v telefonu a že poplatek 3.390 kč musí otec zaplatit. Chci se zeptat jaký postup dál doporučujete, ignorovat všechny maily, výzvy atd…pouze, až by přišla případná žaloba nebo máme podat žalobu sami? Jinak nahrávku nám pošlou za 250 kč…někde jsem četla, že když půjdu na policajty a podám žalobu, že nahrávku jim musejí dodat zdarma. Tak co prosím navrhujete děkuji. Já jsem taky pro neplatit vůbec nic! Otec to chtěl uhradit…No po tom všem co jsem si tady a na xx- stránkách přečetla se divím, že v tomto státě se nenašel ještě někdo, kdo by je tam zlikvidoval…Děkuji předem za vaše názory. Zuzka.

IGNOROVAT UPLNE VSETKO. Neignorovat iba zasielky od sudu. Pokial bola „zmluva“ uzatvorena iba telefonicky, tak na 99,9 percent ostanu iba pri vyhrazani a otravovani. Telefonicke zmluvy si netrufli davat na sud, dokazne bremeno je velmi slabe. Dorazne doprucujem IGNOROVAT AKUKOLVEK KOMUNIKACIU S NIMI. Oni od sameho zaciatku vedeli, ze vas chcu podviest a vsetko tomu uz davno prisposobili. Riadte sa tymto.
http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html
Citajte velmi pozorne a opakujem - telefonicke zmluvy su na 99 percent neskodne, takze ziadne obavy.

• Citovat
  • Upravit
Renata Šimečková
15.4.13 15:47

Bezreklamky

Dobrý den ted jdu od policie trestní oznámení jsem podala doporučuji podat taky je to běh na dlouhou trat ale zjištuji vše už týden a jsem rozhodlá bojovat je nás hodně takhle napálených pan
David Ondrejkovič je člověk který má pravdu řídím se podle jeho rad taky jsem poslala nesouhlas dnes mi přišel email že to dávají k soudu tak uvidím co se bude dít snad spravednost není slepá bojujte hlavně neaktivujte kod co vám přišel na mobilní telefon Renata

• Citovat
  • Upravit
Renata Šimečková
15.4.13 15:50

Bezreklamky

Ještě chci dodat že ten pán ze slovenska má taky pravdu

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
15.4.13 21:10

K těm 250,– Kč za tu nahrávku - je to v tom odmítacím dopise:

„Pokud mne hodláte žalovat u soudu, pak jste v rámci předžalobní výzvy povinni doložit skutečnost, že ona údajná smlouva byla řádně (tedy srozumitelně a určitě) uzavřena. Pokud se mi snažíte požadováním nesmyslné finanční částky takovýto důkaz odepřít tím, že mi k němu zkomplikujete cestu, mám to za zjevný důkaz skutečnosti, že i vy jste si vědomi nesrozumitelnosti a neurčitosti dotyčného právního úkonu uzavření údajné smlouvy a tedy jeho neplatnosti, na které já trvám od samého počátku. Nahrávky shodných telefonátů vaší společnosti s klienty, které jsou dostupné ve veřejném prostoru na internetu tuto neurčitost a nesrozumitelnost uzavření smlouvy jednoznačně potvrzují stejně jako výpovědi stovek svědků. Jelikož jste mi před započetím plnění také neposlali žádné informace o možnostech odstoupení od smlouvy ještě před plněním, jak to vyžaduje ustanovení §53, odst. 6, je případná smlouva neplatná i z tohoto důvodu.“

• Citovat
  • Upravit
Zuzík_48
16.4.13 09:52

Ještě jedna věc, které jsem si všimla… V těch jejich všeobecných obchodních podmínkách píšou hned v prvním odstavci, že smlouva se uzavírá mezi spol. Bezreklamky sr. o. se sídlem Křižíkova, Praha 8. Přitom v platném výpise z obchodního rejstříku mají uvedené sídlo Sokolovská 366, Praha 8…tak to by se taky dalo považovat za neplatnou smlouvu (taková to chybovost údajů) ne?

• Citovat
  • Upravit
Zuzík_48
16.4.13 09:54

A taky mě napadlo pokud bych chtěla zavařit někomu příklad nějaké „kamarádce, nekamarádce“ tak zavolám do bezreklamky, že si chci inzerovat pronájem reklamní plochy na jejich stránkách..nahlásím jiné jméno, jiné bydliště, tak dotyčná bude mít přinejmenším velký problém…tak kde to kurňa žijem fakt!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
16.4.13 10:12
@Zuzík48 píše:
Ještě jedna věc, které jsem si všimla… V těch jejich všeobecných obchodních podmínkách píšou hned v prvním odstavci, že smlouva se uzavírá mezi spol. Bezreklamky sr. o. se sídlem Křižíkova, Praha 8. Přitom v platném výpise z obchodního rejstříku mají uvedené sídlo Sokolovská 366, Praha 8…tak to by se taky dalo považovat za neplatnou smlouvu (taková to chybovost údajů) ne?

Tak teď tam mají adresu stejnou jako v obchodním rejstříku: http://vop.bezreklamky.cz/ - asi už si to tady přečetli :-)

• Citovat
  • Upravit
Zuzík_48
16.4.13 10:17

NO my jim tu výpověď posílali i mailem a upozornila jsem na to - ve stylu výsměchu :) tak máme to vytištěné i uložené a v OR byla jiná adresa…mají smůlu nedostanou ani vindru! Šmejdi!!! :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
16.4.13 10:18
@david Ondrejkovič píše:
Tak teď tam mají adresu stejnou jako v obchodním rejstříku: http://vop.bezreklamky.cz/ - asi už si to tady přečetli :-)

Jo, máte pravdu - k 27. březnu 2013 změnili sídlo

• Citovat
  • Upravit
19787
16.4.13 11:20
@Zuzík48 píše:
A taky mě napadlo pokud bych chtěla zavařit někomu příklad nějaké „kamarádce, nekamarádce“ tak zavolám do bezreklamky, že si chci inzerovat pronájem reklamní plochy na jejich stránkách..nahlásím jiné jméno, jiné bydliště, tak dotyčná bude mít přinejmenším velký problém…

Problém byste pak taky mohla mít především vy. Slušný člověk si na cizí jméno bez souhlasu dotyčného služby neobjednává a policie a soudce by vám vysvětlili, že je to trestný čin (poškozování cizích práv vzhledem k poskytovateli služby a poškozování cizích práv + zneužití osobních údajů vzhledem k té „kamarádce - nekamarádce“).

Poskytovatel, pokud by totiž kontaktoval onu „kamarádku - nekamarádku“ písemně, by nejspíš uvedl číslo telefonu, ze kterého byla služba objednána.

„Kamarádka - nekamarádka“ by s tím měla nejmenší potíže, stačilo by jí uvést, že žádnou takovou službu neobjednala telefonní číslo není její.

… tak kde to kurňa žijem fakt!!! :cert:

Inu, žijeme v zemi, kde mohu vzít telefon a objednat telefonicky vyvezení septiku, plynaře, apod. V tom problém nevidím.

Slušný člověk to nezneužívá a proti zneužití - takovému, že by za mne někdo objednal službu, kterou nepotřebuji, bych se ubránil: Důkazní břemeno existence a pravosti objednávky leží na tom, kdo existenci a pravost objednávky tvrdí. Akorát, pravda, pokud bych od téže společnosti pak skutečně potřeboval službu, musel bych tam nejspíš osobně. Ale už kvůli tomu bych při zneužití podal trestní oznámení.

Mimoto - neustále píšete o tom, že jste poslali výpověď, ale výpovědí se ukončuje existující smlouva.

Pokud chcete popřít, že smlouva vůbec vznikla (a tudíž nemusíte nic platit), musíte napsat nikoli výpověď, ale odmítací dopis, např. podle tohoto vzoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quattroman
16.4.13 12:05

Telefonicky se dá prakticky objednat všechno, ale platit snad až potom.Na zakladě telefonátu po vas nemůžou hned požadovat peníze. Každopadně za cca 10minutový hovor za zpracování údajů 3390.-kč to je pěkná zlodějina, hodinový výdělek 20340,–kč je prostě super, to nemají ani ve vládě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová